A BAZYL to różowa pluszowa jaszczurka...
-
- Bosman
Oczywiście, że BAZYLowi nie obce są akty okazania łaski (nie mylić z aktami okazania laski ), na przykład jak ostatnio spamowałem temat o najlepszej okładce, to nie dostałem od niego nawet upomnienia. A jak wiadomo, BAZYL szczególnie się wkurza jak ktoś spamuje temat założony przez niego.
Idziemy! Tylko załóż jakiś spamerski temat.Force ray pisze:Nie ma ZŁEGO? To kto idzie robić spamerska libację na offtopicu ?
...
-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
-
- Chorąży
no wlasnie bo bosman ci rozkazuje :P masz marynarzu wykonac misje ku chwale(zwale) krolwej czy tam krola BAZYLISZKA Złego
wymyslmy moze cos razem i sie tam przeniesiemy z tym spamem :D
NO ALE BY NIEBYC NA OFTOPIE TU
to powiem cos doczego doszedlem statnio a mianowicie ze BAZYL to wiewiorka a nie jaszczurka i do tego kobieta pewnie.
wymyslmy moze cos razem i sie tam przeniesiemy z tym spamem :D
NO ALE BY NIEBYC NA OFTOPIE TU
to powiem cos doczego doszedlem statnio a mianowicie ze BAZYL to wiewiorka a nie jaszczurka i do tego kobieta pewnie.
-
- Bosman
-
- Chorąży
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
BAZYL jest zły, ja jestem wredna :>
Nie moja wina, że spamu nie lubię... Gdyby BAZ wrócił i skasował te tematy, to pewnie wszyscy 'spamerzy' trafiliby dodatkowo na Czarną Listę i byłby obciach ;)
A teraz proszę wrócić do tematu i rozmawiać o pluszowych, różowych bazylkach. Koniec offtopa :)
Nie moja wina, że spamu nie lubię... Gdyby BAZ wrócił i skasował te tematy, to pewnie wszyscy 'spamerzy' trafiliby dodatkowo na Czarną Listę i byłby obciach ;)
A teraz proszę wrócić do tematu i rozmawiać o pluszowych, różowych bazylkach. Koniec offtopa :)
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
-
- Chorąży
a tam gadasz Bazy l to inteligentny ułożony juz pewnei student Kujonem jest i to dobrym... pozatym pomagał babci przejsc przez ulice, miejsca ustąpił innej babci w autobusie a przed snem spiewa wraz z ksiedzem Piotrem z radia maryja piosenki do Boga ! a rano wstaje i idzie na mszę modlic sie za dzieci z afryki i indi..