[szybka sesja] Odyseja Psychiczna I

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Warsaawa! Moje miasto, moje sny. Libacja u Romana. Upity Zdzichu. Upita Maryna.
Warszawa? to takie miasto na ziemi, w jednej z nawiększych potęg gospodarczych, czyli w ósmej Rzeczypospolitej Polskiej, Dziesięciomilionowe miasto, plus dwudziestomilionowa aglomeracja.
Ale tego już nie ma. Który rok? 3296? Co ja tera zze sobą zrobię.
...
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

aaa tak Rob faktycnie on am arcje Warszawa byla stolica ziemi kiedy zniszczyli ja Ferandianie
- glupia przeciez ludzie sami sie zniszcyli an ziemi i gdyby nie kolonie

widzisz w oddali jeden parwie neinaruszony budynek tak tak to byl neismiertelny cud techniki rosyjskiej palac kultury i nauki ! z popiersiem Lecha odnowiciela u wejscia tworcy IV V i VII RP
Heimdall
Bosman
Bosman

A tak niedawno emigrowałem ze zniszczonego Sztokholmu do Warszawy. A teraz stracilem i drugie moje miasto.

A widzicie: to naprawdę Łorsoł Siti, tam w oddali, to Pałac kultury i nauki, w XX wieku przynieśli do go warszawy rosjanie. To znaczy, że jesteśmy na ziemi! Uratowani, patrzcie bimber, o tam, no tak, widzę go.

Biegnę w stronę czegoś co przypomina bimber.
...
Eglarest
Chorąży
Chorąży

tak w Polsce nietrudno bylo odnalesc Bmber :d kiedys plynela tu rzeka bimbru zwana Whysła a teraz jest wyshła

towarzysze pobeigli za toba, bimber był w kontenerze przykrytym jakimis plakatami
Heimdall
Bosman
Bosman

Wyrzucam plakatry, biorę butelkę bimbru i wychylam do dna Chcecie, to się częstujcie, przecież nie wypiję wszystkiego mówię do towarzyszy. Chowam do kieszeni tyle butelek ile się da. Latarka? Wypyepsham latarke i na jej miejscę wkładam bimber. Przydałby się jakis plecak. Ej, nie macie jakiegoś plecaka?
...
Eglarest
Chorąży
Chorąży

nie ale tam zdaje si byl caly sklep !
-kate wypila bimbru pzniej anpil sie Rob - JeŻu ! co to jest !!! aaaa

zwrociles uwage na plakaty an ktorych byl wizerunek Ojca Radiatora ... zle mysli ci sie nasunely na temat ojca Radiatora zakonserwowanego nową medycyną ten skur*** nadawal an swych falach ardowych kolejne dekady i to zupelnie bez karnie
Heimdall
Bosman
Bosman

O, przypomniałem sobie. Zawsze jak włączałem radio na częstotliwość 66,6 MHz, to słyszałem złowieszczy głos Ojca Radiatora. Próbuję odpędzić straszliwe przeżycie. Odwracam głowę i pytam kompanów: Co wam się stało? Nigdy nie piliscie bimbru? Ej, a ktos moż emieszka gdzieś w tych okolicach?[/url]
...
Eglarest
Chorąży
Chorąży

- kompani spojzeli na ciebi dziwnie.... bardziej intereowl ich sam palac ultury pod ktory podeszli

naplacu byl wielki bilboard ! to ekran był lecialy atm andal jakies reklamy oni patrzyli an nie tepo
Heimdall
Bosman
Bosman

Na co się tak patrzycie? Skąd mam wiedziećco to za reklamy? Ej ale ja pytam serio: Nie widzieliście gdzieś kogoś w tych okolicach? Tam na dole tyle bimbru, moglibyśmy otworzyć sklep. Mielibyśmy jakąś broń, ubrabnie, a nie ja muszę w tych szmatach łazić.[/i]
...
Eglarest
Chorąży
Chorąży

ej my tu ejstesmy pierwszy raz !
wtedy an bilbordzie pojawił sie watykan
wyszedl kardynał i na cala warszawe slychac

Annuntio vobis gaudium magnum: habemus Papam,

Eminentissimum ac reverendissimum Dominum,

Dominum .......... Tadeus !!

Sanctae Romanae Ecclesiae Cardinalem Rydzyk!

Qui sibi nomen imposuit Radiatorix Uno!.
Heimdall
Bosman
Bosman

Co, nie znam łaciny, ale czekaj , Rydzyk? Habemus papam? O, k**wa, ja pier***ę. Ewakuujmy się stąd. Albo nie. Drę się na cały głos: Ej, radiator, chcesz bimbru? Nie słyszy, chyba jest gdzie indziej. Właśnie, przecież technika poczynila postępy. Wy sie znacie na tym? To się dzieje teraz, czy w przeszołści, powiedzcie, że to jakieś stare nagranie, prosze?
...
Eglarest
Chorąży
Chorąży

- tam jest data rok 2066.... to chyba przeszlosc- powiedziala kate
- ej a oco chodzi ztym Radiatorem ?- spytał rob
Heimdall
Bosman
Bosman

Ufff, radiator to taki potężny, wpływowy gość, który założył radio o wdzięcznie brzmiącej nazwie "Radio ma twarz" W którejs rzeczpospolitej to on przejął władze i doprowadził ją do potęgi. Ale potem okazało się, że to diabeł wcielony, widzę ze po tym został papieżem. Nic dziwnego, skoro podbił Watykan.
...
Eglarest
Chorąży
Chorąży

- acha - powiedzial z entuzjazmem ROb - to teraz daj tego bimbru ejszcze bo byl nawet dobry !

probowales sie w cos ubrac ale znalzles tylko syntetyczne ubrania ktore mogly przetrwac tyle lat plecak tez znalazles no i znalazles tez ruine MC Donalda i mnustwo hamburgerow zdaje się ze tyle w nich konserwantow ze da się jeść...
Heimdall
Bosman
Bosman

Dobra wkładam do plecaka tyle bimbru ile sie tylko da, jedna butle rzucam Robowi, przebieram sie i wchodzę do McDonalda. Zżeram hamburgera i, cholera niedobrze mi, zaraz rzygnę.
...
Eglarest
Chorąży
Chorąży

Towarzysze zajadaja sie hamburgerami twierdzac ze to najlepsze zarcie jakie kiedy kolwiek jedli Kate wyjela ze starej lodowki Coca cole ktora zdawala sie tez byc w wysmienitym stanie.
Heimdall
Bosman
Bosman

Co wy jecie?- pytam towarzyszy i rzygam na ziemię. To najgorsza rzecz jaką kiedykolwiek jadłem, o! bigosu bym se zjadł, to jest to! Podchodzę do lodówki i też piję coca-cole, nie jest zła ale bimber zdecydowanie lepszy. Już sięgam do plecaka, ale nie , nie mogę musz być trzeźwy
...
Zablokowany