Że co proszę? Ja miałabym ją niby sterroryzować? Przecież jest wręcz odwrotnie! To ja jestem przez nią terroryzowana... Mam świadków, których nie wymienię ze względów bezpieczeństwa... BAZYL jest ZŁY i NIEDOBRY (zastanowię się jeszcze tylko czy miało to znaczyć, że jest faktycznie ZŁY, zły czy po prostu niesmaczny )...BAZYL pisze:Oczywiście Simiril się coś przyśniło, albo znów ją siostra sterroryzowała i teraz nie wie co jest jawą, a co snem...
A BAZYL to różowa pluszowa jaszczurka...
-
- Tawerniana Wilczyca
- Kontakt:
-
- Bosman
-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
zostal bym jedynie przy
brzydki, żenujacy, głupi,
Pytam się tylko skad w BAZYLu ta czysta kwintesencaj zła??? A moze BAZYL żyje w kazdym z nas po prostu to jest ta czesc elementarna nas to ukryte zlo gdzies na dnie duszy. Jak ta jaszczurka rozowa, podla, zawistna(pewnie z narodowoscia Polską) no i jeszcze do tego włochata !
brzydki, żenujacy, głupi,
Pytam się tylko skad w BAZYLu ta czysta kwintesencaj zła??? A moze BAZYL żyje w kazdym z nas po prostu to jest ta czesc elementarna nas to ukryte zlo gdzies na dnie duszy. Jak ta jaszczurka rozowa, podla, zawistna(pewnie z narodowoscia Polską) no i jeszcze do tego włochata !
-
- Pomywacz
- Numer GG: 0
W tym wypadku przyznam rację BAZYLowi. Ale tylko połowicznie . Na to, co twierdzę o BAZYLach terroryzowanie przez Winter Wolf nie ma wpływu.WinterWolf pisze:Że co proszę? Ja miałabym ją niby sterroryzować? Przecież jest wręcz odwrotnie! To ja jestem przez nią terroryzowana...
I przecież ja się z wami zgadzam , BAZYLe są złe. Są bardzo złe, są tak złe, że to przekracza nasze wyobrażenie. Ale ten samozwaniec, o którym mowa - nie jest zły. Tylko chce sprawiać wrażenie złego .
A co do wisienki na torcie, to gdyby nie było pestek nie byłoby wisienek i nie mielibyśmy, co położyć na tort. A przecież każdy wie, że w wiśniach są pestki, więc trzeba być ostrożnym. A tak w ogóle to z wiśni można wyciągnąć pestkę .
Ostatnio zmieniony środa, 22 listopada 2006, 14:31 przez Simiril, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Chorąży
-
- Bosman
-
- Pomywacz
- Numer GG: 0
Bez względu na to jak to odczytałeś nie miałam tego na myśli . Po prostu wyraziłam swój pogląd na temat porównania BAZYLi do pestek. I przedstawiłam jako fakt to, że każdy wie, iż w wiśniach są pestki, dlatego pestki nie robią na nich wrażenia, a porównanie jest złe. Nic więcej. A ty drogi Eglareście, czytaj to, co jest napisane, a nie doszukuj się między wierszami tego, czego nie ma .Eglarest pisze:BAZYL niewiem czy zauwazyles ale moj przedmowca zasugerował(i słusznie ) ze jestes głupi a nie zły .
Przypominam, że ten temat służy obaleniu mitu, iż BAZYL jest różową, pluszową jaszczurką, (czy złym BAZYLiszkiem) a nie poddawaniu pod wątpliwość jego ilorazu inteligencji. Jeśli masz do niego jakieś zastrzeżenia załóż osobny temat (tylko szybko, BAZYL niedługo wraca )
-
- Chorąży
-
- Tawerniana Wilczyca
- Kontakt:
-
- Chorąży