A BAZYL to różowa pluszowa jaszczurka...
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Świete słowa!Arxel pisze:BAZYL różową jaszczurką? Jak go osdtatnio widziałem to był z grubsza humanoidem (pewnie chwilowa przemiana). Ale jedno moge powiedzieć. Jest ZŁY!
Hmm... Mam coś z yetiego - mnie też ktoś ponoć widział (patrz wyżej), ale nikomu nie udało się złapać :>A co ty z tym yeti? Wiem, że BAZYL to zimny drań, ale żeby od razu yeti... Chyba nie.
Tylko, ze jakoś nie wyobrażam sobie jaszczurki na śniegu... brrr... aż chłodem powiało :>
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Kontakt:
Za ogon pewnie... jaszczurki mają dłuugie ogony...
A czy mnie widziałęś to nie wiem, bo mam kilku braci, wiekszośc w Szklarskiej Porębie, aczkolwiek sam jestem z Gorzowa i tam można mnie w pełnej krasie oglądać...
A czy mnie widziałęś to nie wiem, bo mam kilku braci, wiekszośc w Szklarskiej Porębie, aczkolwiek sam jestem z Gorzowa i tam można mnie w pełnej krasie oglądać...
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
-
- Bosman
- Numer GG: 0
BAZYL
B-AZYL rodzaj ziemnowodnego azylu zaopatrzonego w instalację: wodną, gazową, ochronno-radiacyjną chroniąca przed... BAZYLAMI !
Za ogon go łapały, a niby za co?
BAZY-L Powszechnie używany typ baz do penetracj okolic podbiegunowych, od równoleżnika 30 do bieguna. Standardowe wyposarzenie obejmuje: labolatorum do badania próbek lodu oraz... pole siłowe przeciw BAZYLOM !
[/url]
B-AZYL rodzaj ziemnowodnego azylu zaopatrzonego w instalację: wodną, gazową, ochronno-radiacyjną chroniąca przed... BAZYLAMI !
Za ogon go łapały, a niby za co?
BAZY-L Powszechnie używany typ baz do penetracj okolic podbiegunowych, od równoleżnika 30 do bieguna. Standardowe wyposarzenie obejmuje: labolatorum do badania próbek lodu oraz... pole siłowe przeciw BAZYLOM !
[/url]
-
- Bosman
-
- Bosman
Nie wiem co ten pomnik przedstawia, ale fajnie wygląda . Może BAZYL bedzie wiedział, co to jest. Najlepsze jest to, że ludzie się oburzali, że stoi za blisko katedry i przestawili go. W miejsce, gdzie co dzień ptaki na niego, za przeproszeniem, srają. Zdaje się, że na tego gościa mówią Świńster . Czyli prawie jakby mówili BAZYL
http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Sw ... polski.jpg
Tutaj masz Świnstera w pełnej okazałości.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Sw ... polski.jpg
Tutaj masz Świnstera w pełnej okazałości.
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Kontakt:
-
- Marynarz
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Kontakt:
-
- Bosman
- Numer GG: 0
-
- Bosman
A ja jem pestki w wiśniach, bo mi się wypluwać nie chce i jakoś jeszcze (JESZCZE!!!) żyję, ale BAZYLA wolałbym nie jeść (bazylii też ) Nie lubię ludzkiego mięsa, jaszczurzego też. Ale już wszyscy wiemy, że BAZYL to nie jaszczur, więc w grę wchodzi tylko ludzkie. No cóż, Szelmon zdradził nam wielką bazylową tajemnicę .
...
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Kontakt:
Oczywiście Simiril się coś przyśniło, albo znów ją siostra sterroryzowała i teraz nie wie co jest jawą, a co snem...
A w kwestii pestek... juz wyjaśniam...
Wyobraźcie sobie szczęśliwy dzień. Bardzo szczęśliwy - coś jak urodziny. Wszyscy traktują Was w ten dzień jak osoby najważniejsze, a wieczorem jest jeszcze urodzinowa impraeza - koniecznie z wielkim smakowitym tortem. Oczywiście tort jest wspaniały, ale najbardziej efetownym motywem jest wisienka na jego szczycie.
Wszyscy pragną tej wisienk - mimo, ze tort jest pyszny, to wszyscy marzą o tym, żeby wisienka przypadła włąśnie im w udziale... Ale nie ma lekko - solenizant jest tylko jeden i to jemu przypada w udziale wielki kawał tortu, z jedną, jedyną wisienką...
Dodstajecie porcelanowy talerzyk, srebrną łyżeczkę, wielki kawał przepysznego tortu i małą, ale jakże smakowitą wisenkę... Ujmujecie srebro w dłoń, sięgacie po smakołyk, uśmiechajac sie wkłądacie go do ust i...
Welcome to the real world...
w wisience była pstka, ząb jest ułamany, tortu nie posmakujecie, najbliższy tydzień macie przerąbany...
Pestki są złe: atakują podstępnie i rażą szeroko. Jak BAZYLe.
BAZYLe są złe!
A w kwestii pestek... juz wyjaśniam...
Wyobraźcie sobie szczęśliwy dzień. Bardzo szczęśliwy - coś jak urodziny. Wszyscy traktują Was w ten dzień jak osoby najważniejsze, a wieczorem jest jeszcze urodzinowa impraeza - koniecznie z wielkim smakowitym tortem. Oczywiście tort jest wspaniały, ale najbardziej efetownym motywem jest wisienka na jego szczycie.
Wszyscy pragną tej wisienk - mimo, ze tort jest pyszny, to wszyscy marzą o tym, żeby wisienka przypadła włąśnie im w udziale... Ale nie ma lekko - solenizant jest tylko jeden i to jemu przypada w udziale wielki kawał tortu, z jedną, jedyną wisienką...
Dodstajecie porcelanowy talerzyk, srebrną łyżeczkę, wielki kawał przepysznego tortu i małą, ale jakże smakowitą wisenkę... Ujmujecie srebro w dłoń, sięgacie po smakołyk, uśmiechajac sie wkłądacie go do ust i...
Welcome to the real world...
w wisience była pstka, ząb jest ułamany, tortu nie posmakujecie, najbliższy tydzień macie przerąbany...
Pestki są złe: atakują podstępnie i rażą szeroko. Jak BAZYLe.
BAZYLe są złe!
-
- Chorąży
- Numer GG: 777575