A BAZYL to różowa pluszowa jaszczurka...

Taferna PGR
ODPOWIEDZ

Czy zły BAZYL taki jest (różowa pluszowa jaszczurka)??

tak
200
76%
nie
64
24%

Liczba głosów: 264
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

A co ty z tym yeti? Wiem, że BAZYL to zimny drań, ale żeby od razu yeti... Chyba nie.
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

Arxel pisze:BAZYL różową jaszczurką? Jak go osdtatnio widziałem to był z grubsza humanoidem (pewnie chwilowa przemiana). Ale jedno moge powiedzieć. Jest ZŁY!
Świete słowa!
A co ty z tym yeti? Wiem, że BAZYL to zimny drań, ale żeby od razu yeti... Chyba nie.
Hmm... Mam coś z yetiego - mnie też ktoś ponoć widział (patrz wyżej), ale nikomu nie udało się złapać :>

Tylko, ze jakoś nie wyobrażam sobie jaszczurki na śniegu... brrr... aż chłodem powiało :>
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Heimdall
Bosman
Bosman

Ja tam cię widzę prawie codzienne (jeżeli ten twój avatar to naprawdę ty). A widziałem kilka osób które cię łapały... nie, nie powiem za co :wink: .
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Kontakt:

Za ogon pewnie... jaszczurki mają dłuugie ogony...
A czy mnie widziałęś to nie wiem, bo mam kilku braci, wiekszośc w Szklarskiej Porębie, aczkolwiek sam jestem z Gorzowa i tam można mnie w pełnej krasie oglądać...
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Force
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Force »

BAZYL

B-AZYL rodzaj ziemnowodnego azylu zaopatrzonego w instalację: wodną, gazową, ochronno-radiacyjną chroniąca przed... BAZYLAMI !

Za ogon go łapały, a niby za co?

BAZY-L Powszechnie używany typ baz do penetracj okolic podbiegunowych, od równoleżnika 30 do bieguna. Standardowe wyposarzenie obejmuje: labolatorum do badania próbek lodu oraz... pole siłowe przeciw BAZYLOM !
[/url]
Polska Partia Piwa - Sekcja Paladynów Żubra
Obrazek
Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

BAZYL pisze:aczkolwiek sam jestem z Gorzowa i tam można mnie w pełnej krasie oglądać...
Też jestem z Gorzowa i niestety często muszę cię w pełnej krasie oglądać. Te seksowne śruby łączące członki z tułowiem, ach... :wink: .
Force
Bosman
Bosman

Czego to jest pomnik, jak babię kocham?
Statuła Wolności z prefabrykantów?
Obrazek
Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Nie wiem co ten pomnik przedstawia, ale fajnie wygląda :wink: . Może BAZYL bedzie wiedział, co to jest. Najlepsze jest to, że ludzie się oburzali, że stoi za blisko katedry i przestawili go. W miejsce, gdzie co dzień ptaki na niego, za przeproszeniem, srają. Zdaje się, że na tego gościa mówią Świńster :D . Czyli prawie jakby mówili BAZYL

http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Sw ... polski.jpg
Tutaj masz Świnstera w pełnej okazałości.
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Kontakt:

Przede wszystkim Śfinster a nie Świnster!

To jest symbol pionierów Ziem Odzyskanych. Nie mam teraz ochoty na wdawanie się w szczegóły, ale z grubsza chodzi właśnie o to.
Force
Bosman
Bosman

Ale jaja wy nawet sztuki o tym wystawiacie. :D Śfinster rulez!
Obrazek
Obrazek
Mistrz Małodobry
Marynarz
Marynarz

Post autor: Mistrz Małodobry »

BAZYL pisze:Za ogon pewnie... jaszczurki mają dłuugie ogony...
.
które w wielu przypadkach odpadaja jeśli ktos za nie trzyma
Obrazek
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Kontakt:

Czyżbyś odmawiał staremu jaszczurowi sztuki teatralnej o nim?

Tej jaszczurce ogon nie odpada...
Simiril
Pomywacz

Post autor: Simiril »

Eh... Ja już to mówiłam. Ale dobra - powtórzę jeszcze raz. BAZYLe są złe, nawet bardzo, ale ten tutaj nie. On tylko się za jednego z nich podaje. Koniec kwestii 8) .
Force
Bosman
Bosman

EEEE... czy przypadkiem w pestkach wiśni nie ma cyjanopochodnych zakułucajacych cykl Krebsa w naszym organizmie i doprowadzajacych do zgonu? BAZYLE sa złe.
Obrazek
Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

A ja jem pestki w wiśniach, bo mi się wypluwać nie chce i jakoś jeszcze (JESZCZE!!!) żyję, ale BAZYLA wolałbym nie jeść (bazylii też :wink: ) Nie lubię ludzkiego mięsa, jaszczurzego też. Ale już wszyscy wiemy, że BAZYL to nie jaszczur, więc w grę wchodzi tylko ludzkie. No cóż, Szelmon zdradził nam wielką bazylową tajemnicę :D .
...
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Kontakt:

Oczywiście Simiril się coś przyśniło, albo znów ją siostra sterroryzowała i teraz nie wie co jest jawą, a co snem...

A w kwestii pestek... juz wyjaśniam...

Wyobraźcie sobie szczęśliwy dzień. Bardzo szczęśliwy - coś jak urodziny. Wszyscy traktują Was w ten dzień jak osoby najważniejsze, a wieczorem jest jeszcze urodzinowa impraeza - koniecznie z wielkim smakowitym tortem. Oczywiście tort jest wspaniały, ale najbardziej efetownym motywem jest wisienka na jego szczycie.

Wszyscy pragną tej wisienk - mimo, ze tort jest pyszny, to wszyscy marzą o tym, żeby wisienka przypadła włąśnie im w udziale... Ale nie ma lekko - solenizant jest tylko jeden i to jemu przypada w udziale wielki kawał tortu, z jedną, jedyną wisienką...

Dodstajecie porcelanowy talerzyk, srebrną łyżeczkę, wielki kawał przepysznego tortu i małą, ale jakże smakowitą wisenkę... Ujmujecie srebro w dłoń, sięgacie po smakołyk, uśmiechajac sie wkłądacie go do ust i...

Welcome to the real world...

w wisience była pstka, ząb jest ułamany, tortu nie posmakujecie, najbliższy tydzień macie przerąbany...

Pestki są złe: atakują podstępnie i rażą szeroko. Jak BAZYLe.

BAZYLe są złe! :twisted:
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

BAZYLE sa zle i brzydkie a dotego kudlate pestki sa tylko ZŁE wole z pestką na bezludna wyspę niz z chodźby z Foto Bazyla aaaa

ostatnio przyznam wam sie mam koszmary boję się go
a on mowi mi ze to: "słuszne acz kolwiek niepotrzebne"

BAZYL coś knuje ja w kosciach to czuje !
ODPOWIEDZ