Trudności wielkich erpegowiczów
- BLACKs
- Tawerniany Cygan
Trudności wielkich erpegowiczów
Tak przeglądając Offtopy w temacie MG - Twórca czy Odtwórca, naszło mnie pewne pytanie.
Co Wam przeszkadza w graniu w RPGi?
Ja takich nie mam, dlatego póki co powstrzymam się od głosu.
Co Wam przeszkadza w graniu w RPGi?
Ja takich nie mam, dlatego póki co powstrzymam się od głosu.
-
- Majtek
-
- Bosman
- Numer GG: 0
Brak lokalu. Ostatanio musieliśmy wyniesć się ze szkolnej kawiarenki bo "kierownictwo" odrabiało (czytaj: spisywało) dodatkowy angielski, gadając, słuchając muzyki, parząc się niemiłosiernie... Wtłoczyłem się z graczami do kanciapy w radiwęźle, ledwo sie pomieścilismy... Po zatym wszystko na dole sprzet z radia, kawiareka i szatnia musi byc zamkniete o 18. MIMO TO PRZETRWAM !!!
-
- Tawerniany Zabójca Trolli
- Numer GG: 6386578
- Kontakt:
Chyba najbardziej brak czasu różnie jest i różnie układają sprawy. Studiuje grafike i ciągle jest jakiś projekt do zrobienia, mój ziom pisze do gazety komputerowo-komórkowej i też często jesteśmy umówieni na piątek na 18 a on dzwoni o 16, że do redakcji musi bo mu sprzęt do recenzji przysłali. Dlatego też czasmi zastanawiam się nad znalezieniem nowej grupki i grywać częściej
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
Brak czasu.
Przez ten głupi brak czasu nie grałam od ponad 10 miesięcy... Bo jak ja mam czas, to nie mają znajomi. Wczorajsza sesja nie wypaliła, bo MG musiał zostać w domu i pomóc dziewczynie z esejem na studia -_-"
Mamy grać znowu za tydzień, ale wątpię, żeby wypaliło, bo tym razem ja mogę się nie wrobić z masą rzeczy do szkoły...
Dlaczego tydzień ma tylko 7 dni? :/
Przez ten głupi brak czasu nie grałam od ponad 10 miesięcy... Bo jak ja mam czas, to nie mają znajomi. Wczorajsza sesja nie wypaliła, bo MG musiał zostać w domu i pomóc dziewczynie z esejem na studia -_-"
Mamy grać znowu za tydzień, ale wątpię, żeby wypaliło, bo tym razem ja mogę się nie wrobić z masą rzeczy do szkoły...
Dlaczego tydzień ma tylko 7 dni? :/
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
-
- Bosman
Zdecydowanie brak drużyny. Od 8 lat z tego powodu nie gram
Ostatnio udało mi się zagrać - na konwencie U-bot'a (jakieś 2 miesiące temu). Ale to mało.
Dzięki wszystkim za grę na forum
Ostatnio udało mi się zagrać - na konwencie U-bot'a (jakieś 2 miesiące temu). Ale to mało.
Dzięki wszystkim za grę na forum
Ostatnio zmieniony środa, 28 listopada 2007, 21:43 przez Mekow, łącznie zmieniany 1 raz.
Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera
Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera
Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Majtek
- Numer GG: 1349086
Moi gracze wykruszyli się już dawno temu. W wakacje zreaktywowałem ich, a starczyło im werwy tylko na 3 sesje. A ja miałem już pomysł na potężną kampanię
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 6 listopada 2006, 16:26 przez Nwo HadeS, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Pomywacz
- Kontakt:
Ja swego czasu miałem problem ze wszystkim tym wymienionym, i jak coś jednego podeszło to drugiego nie zbędnego nie było (znalazły się chęci, nie było graczy; znaleźli się gracze nie było lokalu itd.). Teraz całe szczęście ludki jakieś się znalazły, z czasem czasem lepiej czasem gorzej, chęci może i są, tylko troche mam zaspaną wyobraźnie jeszcze, a lokal raz w tygodniu(tyle ile gramy) się znajdzie.
To czego szukasz jest zbyt głęboko, żebyś mógł to znaleźć.
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
-
- Marynarz
- Kontakt:
Nie zaznaczyłem nic, nie mogąc się zdecydować .Drużynę mam, ale to moi trzej bracia . Najmłodszy chodzi do 3 klasy podstawówki . Od dawna (chyba mniej niż rok) mam Neuroshimę, ale takich prawdziwych sesji to poprowadziłem trzy. No i trochę mi brak chęci (nie bijcie, proszę!) bo wydaje mi się, że nie najlepszy ze mnie MG. M. in. przez tródności z mechaniką. I nie możemy się zebrać, jeszcze doszło, że najstarszy brat studiuje w Krakowie, jest w domu na weekendy. Nie możemy jakoś się zorganizować.
ALe liczę, że jak pójdę za rok do szkoły średniej, znajdę ludzi, z którymi będzie mozna grać.
Chyba mozecie uznać, że zaznaczyłbym brak chęci, mniej brak drużyny (chyba inaczej gra się z rodziną, niż z kumplami, nie wiem).
Wielu ma problemy z brakiem ludzi, nie?
ALe liczę, że jak pójdę za rok do szkoły średniej, znajdę ludzi, z którymi będzie mozna grać.
Chyba mozecie uznać, że zaznaczyłbym brak chęci, mniej brak drużyny (chyba inaczej gra się z rodziną, niż z kumplami, nie wiem).
Wielu ma problemy z brakiem ludzi, nie?
Hakuna matata!
-
- Chorąży
-
- Pomywacz
Mój największy kłopot to także brak czasu. Lokal, chęci, drużyna wszystko jest tylko czasu nie ma. Nauczyciele w mojej szkole zaczęli warjować. Dzisaj o 2.30 udało mi sie w końcu do łóżka położyć, ale i tak lekcji do końca nie zrobiłem Masakra. ILO w R-sku tylko dla ludzi o mocnych nerwach.
„Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej…” Ryszard Riedel
- BLACKs
- Tawerniany Cygan
Force ray pisze:A na brak chęci nie głosuja (tak się boja BLACKSoula).
Temu można położyć pijawki na język, by przestał takie rzeczy mówić .Gisher pisze:No i trochę mi brak chęci (nie bijcie, proszę!)
Wydawać to się każdemu może, trzeba się zapytać innych o zdanie . A jak masz problemy z mechaniką to ją uprość :].Gisher pisze:bo wydaje mi się, że nie najlepszy ze mnie MG. M. in. przez tródności z mechaniką.
Może się powtarzam, ale dla ludzi nie mających drużyny http://www.rpg.aplus.pl/wmig/ .