Muzyka
-
- Majtek
- Kontakt:
-
- Majtek
- Kontakt:
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Majtek
- Kontakt:
Ja oglądałem "Hip-Hopową Myjnie" i powiem wam, że nie był to rewelacyjny film, ale warto było obejrzeć. Em wystąpił tam jako świrus z kałachem (chyba z kałachem nie pamietam już tak dobrze)...ahhh...jeszcze pamietam jak groźił kolesiowi (a dokładniej swojemu byłemu szefowi) że go zabiję...thehehe...to było fajne...więc oglądnąć ten film warto...choć niektórym może się nie spodobać.
Aha no i temat jest o muzie a nie o filmach.
Aha no i temat jest o muzie a nie o filmach.
DESTRACTION TRAUCERS
-
- Majtek
- Kontakt:
-
- Bombardier
-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Kolejny słuchownik metalu na pokładzie. Ja preferuje raczej bardziej melodyjne piosenki dlatego skłaniam się raczej ku zespołom takim jak Blind Guardian, Rhapsody lub Hammerfall ni\ż dio kolesia, który przy tandetnych akordach ryczy SZATAN!! . Ale słucham także muzyki lat 60,70 i 80aloe to w radiu. Do tego wszystko co mi się spodoba (np. Kazki tudzież Pinkfloyd) czyli jak widać nie jestem muzycznym homofobem.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica
Nordycka Zielona Lewica
-
- Majtek
- Kontakt:
-
- Kok
e tam, korn taki dobry niejest. posluchajcie sobie "Rise Of Gomora - fistfuck". dobry polski, undergroundowy metal!
na http://www.ulicznik.net jest duzo takiej muzy. zachecam do sluchania radia i sciagania darmowych i legalnych mp3!
na http://www.ulicznik.net jest duzo takiej muzy. zachecam do sluchania radia i sciagania darmowych i legalnych mp3!
-
- Mat
- Numer GG: 6635964
No dobra, ja słucham tylko i wyłącznie metalu, głównie KoRna, Rammsteina, przez jakiś czas Marylin Mansona, ostatnio se słucham Nighwish. Ale podoba mi się też nowa płyta Kukiza i Piersi (tylko nie wiem, jak się nazywa ). Hh nie lubię i nie słucham (nic nie mam do samych hiphopowców, ale tej muzyki nie lubię), no dobra, czasem na tv se pooglądam Eminema lub Snoop Dogg'a...
A z utworów KoRna najbardziej lubię "Right Now", "Shoots And Ladders"... Najwiekszym plusem tworzonej przez nich muzyki jest to, że jest ona idealna, kiedy chcesz pograć se w jakąś nawalankę, wyścigi lub coś w tym rodzaju
A z utworów KoRna najbardziej lubię "Right Now", "Shoots And Ladders"... Najwiekszym plusem tworzonej przez nich muzyki jest to, że jest ona idealna, kiedy chcesz pograć se w jakąś nawalankę, wyścigi lub coś w tym rodzaju
żyję
-
- Mat
- Kontakt:
hm... Ja tesh slucham metalu. Ostatnio slucham sobie System of a down bo dostalem kilka plytek. A jesli chodzi juz o sprawdzone zespoly to moimi ulubionymi sa Alice in Chains i Rage Against The Machine. Ragów lubie za ich styl, a alice sam nei wiem. Moze to cos glebiej we mnei sprawia ze lubie ich muzyke:-) nie wiem trudno mi powiedziec.
-
- Trocheiczny Tawerniak
- Numer GG: 3654146
Hm... ja lubię Rock, troche Metal (lubię LP), a z Korna to strasznie lubię (jak wyzej) Falling Away from me, Did my time i jeszcze kilka...
Dobrze, ze sobie przypomnialem, zaraz sobie puszcze Falling...
Dobrze, ze sobie przypomnialem, zaraz sobie puszcze Falling...
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?
(Sergiusz Jesienin, 1925)
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?
(Sergiusz Jesienin, 1925)
-
- Bosman
- Kontakt:
Ja z kolei z metalu lubie wspomniany System of A down, często słucham unergroundowego fińskiego metalu( Ensiferum i Fintroll zalecam sciagnięcie próbnych mp3 zwłaszcza Kyrkovisan Fintrolla) tylko szkoda, ze w Polsce jest równie dostyępny jak lodowce na saharze:(. Na a poza tym uwqielbiam Hammerfalla i Rhapsody oraz czcze Blind Guardian.
ps. Dziub twoj post podchodzi pod statsiarstow i nie chodzi mi o to by cie obrazić ale lepiej jak zwróce ci uwage ja niz jak dostaniesz kilka dni bana od BAZYLego.
ps. Dziub twoj post podchodzi pod statsiarstow i nie chodzi mi o to by cie obrazić ale lepiej jak zwróce ci uwage ja niz jak dostaniesz kilka dni bana od BAZYLego.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica
Nordycka Zielona Lewica
-
- Kok
a znacie taka kapele co sie nazywa antigama? polski metal, a juz chyba kiedys wspominalem RISE OF GOMORA tez jest swietne. a z polskiego punku to dieLast, de lindows, leniwiec, Pogromcy Wdow i Sierot albo cela nr.3. z innej polskiej muzy to KSU, koniec swiata, banda puchatka albo radical garaza i oczywiscie indios bravos.
z zagranicznej to mi sie podoba niemiecki metal, ostatnio slucham in extremo, subway to sally albo jakichs undergroundowych jak operation wintersturm, endstille, riger albo haruc.
z innej muzy to slipknot (ostatnia plyta byla cienka), rammstein (ostatnia plyta tez byla cienka), shadows fall albo taki fajny niemiecki rock böhse Onkelz.
ja jeszcze jedna niemiecka kapele polece "Knorkator", ludzie z mojej klasy nazwali to muzyka dla psychopatow (tylko ja tego w klasie slucham jestem jedynym hardcorowym metalem ), jest taka piosenka "Jetzt Wird Abgerechnet", kilka minut facet wrzeszczy nazwy roznych broni i w refrenie spiewa "teraz bedzie rozliczenie"/"Jetzt Wird Abgerechnet". kapela fajna! polecam.
i jak zwykle polecam radio ulicznik! i caly vortal http://www.ulicznik.net bo maja super muze i fajne egalne mp3 do sciagniecia.
z zagranicznej to mi sie podoba niemiecki metal, ostatnio slucham in extremo, subway to sally albo jakichs undergroundowych jak operation wintersturm, endstille, riger albo haruc.
z innej muzy to slipknot (ostatnia plyta byla cienka), rammstein (ostatnia plyta tez byla cienka), shadows fall albo taki fajny niemiecki rock böhse Onkelz.
ja jeszcze jedna niemiecka kapele polece "Knorkator", ludzie z mojej klasy nazwali to muzyka dla psychopatow (tylko ja tego w klasie slucham jestem jedynym hardcorowym metalem ), jest taka piosenka "Jetzt Wird Abgerechnet", kilka minut facet wrzeszczy nazwy roznych broni i w refrenie spiewa "teraz bedzie rozliczenie"/"Jetzt Wird Abgerechnet". kapela fajna! polecam.
i jak zwykle polecam radio ulicznik! i caly vortal http://www.ulicznik.net bo maja super muze i fajne egalne mp3 do sciagniecia.
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Bosman
- Kontakt:
Cóż ja nic z wymienionych pod koniec posta nazw nie ojarze ale teraz hmm czekam na kilka plyt Iced Earth, ponoc dobra kapela. I po raz kolejny sie powtórze;P Słuchajcie Blind Guardian bo to jest świetna muza. A co do HH to powiem tak do ludzi nic nie mam ale muzy nie toleruje A kumpla miałem hh bo już nie slucha hh... zgadnijcie czemu i czego słucha teraz:D Tak zgadliście dzieki misyjnej działalnosci kolegi Perzyna...
Nordycka Zielona Lewica
Nordycka Zielona Lewica