Problemy z Warhammerem
-
- Kok
- Numer GG: 0
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Majtek
- Kontakt:
[warhammer] Postać
Mam problem bo ściągnąłem podręcznik do Warhammera ten przerobiony przez theatre of tragedy edition i mam problem bo nie mam pojęcia jak sobie zrobić postać a przede wszystkim CZY PROFESJE I DANE O POSTACI MOŻNA WYBRAĆ SAMEMU?? Jak jestem głupi to mi powiedzcie ale naprawde tego nie wiem
POMOCY!!!!!!!!!!
POMOCY!!!!!!!!!!
-
- Bombardier
- Numer GG: 10332376
- Kontakt:
-
- Majtek
- Kontakt:
tak ściągnąłem z waszego forum na dole link do tematu
http://www.tawerna.rpg.pl/forum/viewtopic.php?t=1530
http://www.tawerna.rpg.pl/forum/viewtopic.php?t=1530
Ostatnio zmieniony wtorek, 9 stycznia 2007, 19:03 przez Shadow12, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Bosman
TofT ed jest podrecznikiem (na wpół)legalnym bo fanowskim
A zreszta takie teamty to do Pomocnej Dłoni wywalić trza.
Co do twego pytania: Tak, można wybrać profesje podstwową (choć są MG którzy losują profesje ale takich Mhroczni nie lubia )... poczytaj se troche Podrecznik, najlepiej najnowsza wersje
A zreszta takie teamty to do Pomocnej Dłoni wywalić trza.
Co do twego pytania: Tak, można wybrać profesje podstwową (choć są MG którzy losują profesje ale takich Mhroczni nie lubia )... poczytaj se troche Podrecznik, najlepiej najnowsza wersje
-
- Majtek
- Kontakt:
-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
-
- Bombardier
- Kontakt:
Hmmm
A co do postaci to chyba wszystko jest tam wmiare dobrze opisane, a jak masz jakis problem to lepiej pytaj swojego MG a nie nas bo to on decyduje a nie my.
Moim zdaniem jest kompletnie nielegalny bo łamie prawa autorskie nie tylko do głownego podrecznika ale takze do kilku dodatków oraz czasopism. Tak wiec jest nielegalny do kwadratu, ale to jest Polska wiec wieszTofT ed jest podrecznikiem (na wpół)legalnym bo fanowskim
A co do postaci to chyba wszystko jest tam wmiare dobrze opisane, a jak masz jakis problem to lepiej pytaj swojego MG a nie nas bo to on decyduje a nie my.
-
- Majtek
- Kontakt:
[rpg] Tworzenie postaci - Warhammer
Słuchajta mam problem nie mam pojęcia jak zrobić se te postać nadal więc nie się zgłosi do mnie na gg jakiś mg na chwilkę to mi pomoże tylko prosze żeby mi nie kazał wszystkiego losować a i mam głowny problem w jakiej kolejności wszystko ustalać i czy jak jestem łotrem to mego mieć np. profesje dla rangera bo bym chciał a wole być łotrem :D:D
HLEP!
[Nie chce mi się błędów poprawiać, więc tylko ostrzegam - natępne posty, pisane tak niedbale jak, ten będą kasowane bez ostrzeżenia. Poza tym nadawaj normalne tytuły wątkom, bo pisząc byle co łamiesz regulamin - dop. FLK]
HLEP!
[Nie chce mi się błędów poprawiać, więc tylko ostrzegam - natępne posty, pisane tak niedbale jak, ten będą kasowane bez ostrzeżenia. Poza tym nadawaj normalne tytuły wątkom, bo pisząc byle co łamiesz regulamin - dop. FLK]
-
- Bosman
- Numer GG: 5454998
AAAAAAAAAAA, najpierw naucz sie interpunkcji i skladni, potem zas bierz sie za tworzenie postaci.
Dwa: nie napisales nawet o jaki system Ci chodzi, czy mowisz o jakiejs sesji na forum, czy tez po prostu potrzebujesz pomocy w tworzeniu postaci na jakas sesje. No i dales tragiczny temat, z ktorego nic nie mozna wywnioskowac.
Dwa: nie napisales nawet o jaki system Ci chodzi, czy mowisz o jakiejs sesji na forum, czy tez po prostu potrzebujesz pomocy w tworzeniu postaci na jakas sesje. No i dales tragiczny temat, z ktorego nic nie mozna wywnioskowac.
-
- Majtek
- Kontakt:
-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Hlep to hlep, np z maszlem abo drzemem kuna ej pfrrrr nie wierz?
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.