[Police vs. Gangs] Ciemne Uliczki Wielkich Miast (zamnięta)

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Zablokowany
Deep
Chorąży
Chorąży

[Police vs. Gangs] Ciemne Uliczki Wielkich Miast (zamnięta)

Post autor: Deep »

Ogłaszam nabór do mojej kolejnej sesji PvP. Akcja będzie miała miejsce (jak w tytule) w ciemnych i brudnych uliczkach wielotysięcznych miast takich jak NY, LA czy Detroit. Z tytułu można również wywnioskować, że będzie to pojedynek Policji z różnymi gangami (czyli złem i występkiem :P).
Będą trzy drużyny.
Pierwszą będą Policjanci
Druga i trzecia to dwa konkurujące ze sobą gangi: Black Wind i White Cats
Policjanci mają za zadanie spacyfikować oba gangi. Policjantów powinno być koło 6, w gangach zas po 4, 3 osoby (żeby nie było was za du,żo ;) będą też oczywiście NPC, którzy będą pomagać)

Karta Postaci:
Drużyna: (Policja, Black Wind, White Cats)
Imię: (Jakieś pasujące do grupy ;))
Wygląd: (co nosi, kolor skóry/oczu/włosów itp)
Historia: (wiadomo co)
Pochodzenie/narodowość: skąd pochodzi, gdzie się urodził itp. wiadomo, że w USA jest mieszanka narodowa nie?)

Sesja będzie strytellingowa na zasadzie "Im więcej piszesz - tym dłużej żyjesz"

Rekrutacja Zamknięta (z powodu znyt małego zinteresowania.)
Ostatnio zmieniony czwartek, 12 października 2006, 21:18 przez Deep, łącznie zmieniany 1 raz.
.
Mekow
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Mekow »

Czy ja wiem. Spróbuję. Zgłaszam się.

To chyba nie będzie typowa sesja (zakładając, że ruszy bo jest coś małe zainteresowanie).
Jak to będzie wyglądać ?
Możesz coś powiedzieć o gangach ? (bo nie wiem do którego się pisać)

Kartę wyśle jutro.
Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera :?

Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy
BlindKitty
Bosman
Bosman
Numer GG: 1223257
Kontakt:

Post autor: BlindKitty »

Dobra, cokolwiek nie miałoby się dziać, zgłaszam się. Jako Biały Kot, oczywiście (a czegoście się spodziewali, z taką ksywą?? :D) ale kartę postaci poślę dopiero jutro
What doesn't kill you, just makes you... Stranger.

But above all - I feel I'm still on my long trip to nothingness.
Deep
Chorąży
Chorąży

No cóż Mekow, zalogowałem się dzisiaj w celu zamknięcia rekrutacji ale jednak widzę, że kotś się zgłosił :)
No cóż mogę powiedzieć o gangach? Podstawowe wyposazenie, bron itp. Nienawidzą się nawzajem a policja nienawidzi obydwu gangów.
Czarne Skrzydło mają siedzibę gdzieś w kanałach miasta a Białe Koty w pobliskim lesie. Obydwa gangi starają się namieżyć kryjówki i zamienić je w lej po granatach. Oczywiście na ich drodze staje policja i stara się spacyfikować i rozbroić obydwa gangi. Głównym miejscem akcji będzą uliczki przy centrum gdyż tam najczęściej przebywają gangsterzy sprzedając narkotyki oraz handlując bronią.
Jewszcze jakieś pytania?
.
Mekow
Bosman
Bosman

Post autor: Mekow »

Jak sesja będzie miała ruszyć (jak będzie tak ok 4 graczy bo na razie jest 2) to wyślę kartę.
Nie chcę się produkować na darmo.
Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera :?

Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy
Mistrz Małodobry
Marynarz
Marynarz

Post autor: Mistrz Małodobry »

w sumie brzmi ciekawie ale tak jak poprzednik poczekam aż się więcej graczy zadeklaruje :wink:

a mozna by jakąś specyfike gangów?
Obrazek
Deep
Chorąży
Chorąży

Mistrz Małodobry pisze: a mozna by jakąś specyfike gangów?
White Cats (Białe Koty):
Jest to gang zajmujący się handlem narkotyków na wysok,ą skalę. Na składach mają do sprzedania dosłownie wszystko, od marychy po amfę, od hery po LSD itd. Kokurują z innymi gangami o wpływy w mieście jednak wszystko wskazuje na to, że to oni są numero uno na liście najlepszych dealerów. Wyposarzenie w broń nie jest bajeczme. Większość pieniędzy wydają na narkotyki od "hodowców". Standardem jest Glock 17, czasami można zauważyć UZI przy pasku.

Black Wind (Czarny Wiatr):
Mistrzowie broni snajperskiej. Są płatnymi mordercami. Zdejmują cel na duże odległości. Oprócz tego, zajmująs ię również handlem bronią. Na składach mają prawie wszystko oprócz drogiej broni wojskowej. Niestety większosć gangsterów bieze drugsy, a że większość kasy wydają na amunicję i bro/ń niemal zawsze są na głodzie.

Przyczyna sprzeczki pomiędzy gangami:
Szefami obydwu gangów są bracia, którzy siebie wzajemnie nienawidzą i dążą do unicestwienia przeciwnego gangu. Wszelkie próby złagodzenia kłótni powiodły się fiaskiem i nikt już tego nie próbuje.
.
Gisher
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Gisher »

Hmm... Podeślę policjanata, ale raczej odpiero w środę.
Mam nadzieję, ż ebędzie wystarczająca liczba graczy :)
Hakuna matata!
Mistrz Małodobry
Marynarz
Marynarz

Post autor: Mistrz Małodobry »

ja tez raczej gline wezme ale karte podesle potem bo dopiero z zajęc wróciłem i jestem z lekka zdechły
Obrazek
AC
Bosman
Bosman
Numer GG: 4159090
Kontakt:

Post autor: AC »

Deep ostatnio zakładasz wiele tematów - czy ty zamierzasz skończyć jakąkolwiek? :wink:
Obrazek
Deep
Chorąży
Chorąży

AC pisze:Deep ostatnio zakładasz wiele tematów - czy ty zamierzasz skończyć jakąkolwiek? :wink:
Jeśli się zaczną to pewnie się skończą jeśli gracze będą odpisywać. To jak na razie jest jedyna rekrutacja nie licząc Trzech Armii bo tam już jest właściwie koniec. A jeśli chodzi o sesje to jak najbardziej się wyrabiam :P (jako MG - jako gracz trochę gorzej)

[z powodu zbyt małej ilości chętnych oraz zainteresowania - zamykam sesję. Moderatorów proszę o usunięcie tematu.]
.
Zablokowany