Radio Maryja
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Marynarz
- Lokalizacja: z miejsca, gdzie mnie nogi zaniosły ( ostatnio trakt między Mantarem a Skulldust)
- Kontakt:
-
- Majtek
- Kontakt:
-
- Kok
to przeniescie to offtopica.
a moze zrobimy fanclub radia maryja i super-tadzia??? juz kilka chetnych osob bym znalazl, a na forum tawerny sie znajdzie kilka osob.
[Po co zaraz przenosić? Zróbcie drugi temat w OT (pod tytułem np. "religia"), a tu piszcie dalej o Ojcu Prowadzącym. - dop. MAd Phantom]
a moze zrobimy fanclub radia maryja i super-tadzia??? juz kilka chetnych osob bym znalazl, a na forum tawerny sie znajdzie kilka osob.
[Po co zaraz przenosić? Zróbcie drugi temat w OT (pod tytułem np. "religia"), a tu piszcie dalej o Ojcu Prowadzącym. - dop. MAd Phantom]
-
- Majtek
- Kontakt:
JA poprostu uwielbiam KSIĘDZA RYDZYKA, i wiecie co...chyba mu normalnie do jego AUTKA dołoże..bo gada całkiem madrze!! No i trzeba SIAĆ SIAĆ SIAĆ i jeszcze raz SIAĆ bo jak nie bedziemy SIAĆ to nic nie wyrośnie (ale suche) hehehehehehehe oczywiście żartuje ależ jaa jestem zły wysmiewam się z biednego rydzyka
DESTRACTION TRAUCERS
-
- Kok
zalozmy fanclub o. rydzyka, tv trwam i radia maryja ( tv trwam i radio maryja mozna przez neta ogladac przez http://www.radiomaryja.pl )
-
- Szczur Lądowy
Wy bezbożne dzieci czarty!! Myślicie że możecie sobie żartować ja wam pokaże trzeba siać siać siać!
[Ok, Dante:
Tak się składa, że O.Rydzyk i Ty macie całkiem identyczne IP... i tylko pogratulawać pomysłu, odebrania komuś szansy na zostanie 200 użytkownikiem.... i jeszcze ten wybryk w "1", gdzie wyraźnie Cię ostrzegałem... zapraszam do tematu "CZARNA LISTA" - dop. MAd Phantom]
[Ok, Dante:
w Regulaminie Forum BAZYL pisze: Rejestrowania kilku kont - nie zależy nam na podbijaniu statystyk, (...)
Tak się składa, że O.Rydzyk i Ty macie całkiem identyczne IP... i tylko pogratulawać pomysłu, odebrania komuś szansy na zostanie 200 użytkownikiem.... i jeszcze ten wybryk w "1", gdzie wyraźnie Cię ostrzegałem... zapraszam do tematu "CZARNA LISTA" - dop. MAd Phantom]
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Majtek
- Kontakt:
-
- Mat
- Kontakt:
A może zrobić biografię Rydzyka? Juz widzę tytuł: "Mój pierwszy milion" . Ale trzeba jednak cenić o. Rydzyka. Żeby tak zamydlić oczy tylu renciskom i emerytkom, żeby ciągnąć od nich renty i emerytury. I jeszcze podatków pewno nie płaci, bo "to dla całej Wspólnoty Kościoła". Chylę czoło przed tobą, drogi Rydzyku. Za to, że tak potrafisz omamiać ludzi, jak przywódcy niektórych sekt. Brawo!
-
- Kok
jeszcze jeden link, moze niezwiazany az tak dokladnie z radiem i tadziem, ale zwiazany z tym co niby-glosza http://www.jesus-action-figure.com/ obejrzec filmik i sluchac textu!
kto mi kupi wszystkie 3 figurki?
kto mi kupi wszystkie 3 figurki?
-
- Mat
- Kontakt:
Eee, o rany. Tego, no... Nie wiem, jak to skomentować. Nie jestem na katolicyzmem, ale ten film się śmieje z całego chrześcijaństwa. A to już jednak dla mnie przesada. Jestem mocno wierzący i czuję ogromny respekt dla poświęcenia Chrystusa. Dlatego taki film to dla mnie... coż... obraza. Tak, to obraza dla mnie. Nie jestem jakimś Rydzykiem czy innym fanatykiem wierzącym w nie-wiadomo-co (bo Rydzyk raczje wierzy w nie-wiadomo-co niż w Boga), ale taki film mnie razi. To jedna z rzeczy, jakiej nie lubię u Amerykanów (a czego ja u nich nie lubię ) - nie potrafią uszanować wielu rzeczy, będących dla wielu rzeczami świętymi.
-
- Szczur Lądowy
Luknijcie tu --> http://frag4.kompex.pl/rm.mp3
Mam nadzieję, że tak będzie się prezentowało Radio Maryja już niedługo
A na poważnie, to przy całej tej dyskusji o RM i o. budowniczym Rydzyku zapominamy trochę o innej bardzo smutnej rzeczy w tej sprawie, czyli o tym, że RM posiada dość sporą ilość słuchaczy. Niestety te wszelkie idiotyzmy które opowiada o. Rydzyk trafiają do dużej ilości Polaków, czego dowodem jest poparcie dla LPR.
Mam nadzieję, że tak będzie się prezentowało Radio Maryja już niedługo
A na poważnie, to przy całej tej dyskusji o RM i o. budowniczym Rydzyku zapominamy trochę o innej bardzo smutnej rzeczy w tej sprawie, czyli o tym, że RM posiada dość sporą ilość słuchaczy. Niestety te wszelkie idiotyzmy które opowiada o. Rydzyk trafiają do dużej ilości Polaków, czego dowodem jest poparcie dla LPR.
-
- Mat
- Kontakt:
spojrzcie jaki dream team sie tworzy w pari Maryja http://wiadomosci.o2.pl/?s=513&t=1941
-
- Majtek
- Kontakt:
-
- Pomywacz
- Kontakt: