Najlepszy MMORPG

-
- Kok
- Numer GG: 8228852
Ciekawy MMORPG
Pomocy! Nie wiem w co grać, a chciałbym w coś pograć. Najlepiej darmowego. Ma ktoś jakieś propozycje?

-
- Mat
Nie przychodzi mi nic ambitnego do głowy więc powiem „Tibia”
Możesz też spróbować w Ragnarok online
Albo po prostu załóż sobie konto w jakiejś grze w przeglądarce np. ogame albo jakiś tekstowy rpg, tylko poszukaj takich ambitniejszych bo te gdzie się faszeruje bohatera tylko xpekami przez zabijanie potworów na arenie są strasznie nudne.
Możesz też spróbować w Ragnarok online
Albo po prostu załóż sobie konto w jakiejś grze w przeglądarce np. ogame albo jakiś tekstowy rpg, tylko poszukaj takich ambitniejszych bo te gdzie się faszeruje bohatera tylko xpekami przez zabijanie potworów na arenie są strasznie nudne.

-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:

- BLACKs
- Tawerniany Cygan
Hłyhły, ostatnio krążą pogłoski, że gracze Tibii stanowią dawnych graczy FEARa, ale na wskutek duela 1:1 z -DBP-Man'O'War'em doznali załamania psychicznego i zaczęli grać w Tibię (najczęściej w kawiarenkach)Nie przychodzi mi nic ambitnego do głowy więc powiem „Tibia”

A ja gry nie polecam, chyba że chcesz później kogoś pobić krzesłem.
Polecane tytuły:

-
- Majtek
- Numer GG: 0
MU Online całkowicie darmowe, bo niedawno grałem, ale już przestałem (hmm, ale rymuje).
Do grania polece Ci jeszcze:
Lineage II,
Tylko nie na wszystkich serwerach jest otwarta teraz rejestracja, bo się przepełniły.
Sorki za offtop:
Do grania polece Ci jeszcze:

Tylko nie na wszystkich serwerach jest otwarta teraz rejestracja, bo się przepełniły.
Sorki za offtop:
A co to ma wogule do rzeczy, po co w tak bezczelny i rażący w oczy sposób nabijasz posty.Force ray pisze:Czy przypadkiem MU nie jest płatne?
"Niewiedza nie stanowi usprawiedliwienia dla nieprzemyślanych działań. Gdy się nie wie, gdy ma się wątpliwości, warto jest zasięgnąć porady..."

-
- Bosman
Nie miałem zamiaru nabijać postów, tylko byłem swiecie przekonany że wniesiono opłaty za MU. Dowiedziałem się o tych opłatach po zakończeniu mojej przygody z MU. Teraz z pewnością do niej powrócę bo to gra nieprzeciętna. Świetny relaks po intrydze, albo po poszukiwaniu zaginionych manuskryptów. Jedna z typu "Brain?What brain?"

-
- Chorąży

-
- Szczur Lądowy
Aż dziw bierze, że nikt nie wspomniał o NwN w multi na serwerach RP. Grałem w kilka z wymienionych wyżej tytułów i żaden nie przypadł mi do gustu. Schemat: xp -> lepszy sprzęt-> xp-> lepszy sprzęt, strasznie mnie nudzi. Te gry z RPG mają tylko i wyłącznie schematy rozwoju postaci, bo z odgrywaniem to nic wspólnego nie ma. Wspominaliście wcześniej Silkroad. Grałem w to 2 miesiące i strasznie tego żałuję. Gra nudna i schematyczna do bólu. Jest darmowa, ale wiele rzeczy kupuje się za prawdziwe pieniądze. Choćby złoty bilet, rzecz, która podnosi zdobywany przez nas exp o 100% kosztuje jakieś 40 zł na miesiąc, a bez niego będziemy levelować bardzo wolno. Nie wspomnę o lagach, problemach z połączeniem się z serwerem (można i 2 godziny), oszustach, boterach i ogólnym chamstwie graczy (prym wiodą polscy gracze, których średnia wieku wacha się od 10 do 12 lat). Bardzo polecam NwN w multi na serwerach RP, tym bardziej, że w Polsce mamy kilka dobrych: Embaros, Consulare Draconis, Studnia Dusz.

-
- Majtek
- Kontakt:

-
- Tawerniany Emeryt
- Kontakt:

-
- Szczur Lądowy
Wrrr... WoW jest okropny- znowu mnie męczy żeby zamówić kolejnego pre-paid'a :/ A przy okazji nie grajcie na prywatnych serwach- potrafią skutecznie zniechęcić do gry, a public to całkiem co innego. Dodam że mam kasę na pre paid'a ale boję się, że zawalę oceny i test gimnazjalny... to chyba coś mówi xD. A na poważnie- jak dla mnie nie ma lepszej gry MMO od World of Warcraft.

-
- Bombardier
- Numer GG: 6330570
- Kontakt:
zagłoswałem na MuOnline ponieważ gra bardzo mi się podoba, ten jej klimat. ahh
ale czemu nikt nie powiedział nic o RuneScape o sry runiq coś powiedział ale z reguły najpierw odpisuje a potem czytam jak coś ma 7 stron
? pomijając to że prawdziwa zabawa zaczyna się po kupnie Membersa to nawet i bez niego da się fajnie pograc zwłaszcza że ostatnio był upgrade świata i wszystko wygląda i działa po prostu 100% lepiej. gorąco polecam, http://www.runescape.com
a jakby ktoś nowy miał problem to pisac do mnie na friends list, nick Samir Duran0 , bez jakiegoś stałego świata
ale czemu nikt nie powiedział nic o RuneScape o sry runiq coś powiedział ale z reguły najpierw odpisuje a potem czytam jak coś ma 7 stron

a jakby ktoś nowy miał problem to pisac do mnie na friends list, nick Samir Duran0 , bez jakiegoś stałego świata
Psychodeliczny Łowca Żelaznych Motyli Z Planety Mars

-
- Majtek
- Numer GG: 7260540