[Apokaliptyczne Pola Walki] Arena: Grupy A i B

-
- Pomywacz
- Numer GG: 8970290
- Kontakt:

-
- Kok
- Kontakt:
Zgadzam się na sojusz... PS: AC, liczysz mi moje żw za trzymanie dusz? Tak tylko się upewniam 
Biorę Supremację wody i lodu (razem 400 z 530 dusz)
Jeżeli ten stwór nadal jest tutaj, to zbieram wodę z chmur/gruntu itp i oblewam go wodą, a następnie zamrażam (razem z jego płynami ustrojowymi jeśli mogę
) i patrzę jak Tomek go wykańcza, ale jak tamten będzie słaby to podlatuję i też mu przywalę żeby wrazie gdyby za jego unicestwienie coś było to żebyśmy obaj z Tomkiem dostali 
Jeżeli go tu już nie ma, to lecę do bloków na północnym wschodzie i zbieram duszę. Jeżeli spotkam Gawda, który będzie stwarzał problemy traktuję go tak samo jak miałem potraktować stwora

Biorę Supremację wody i lodu (razem 400 z 530 dusz)
Jeżeli ten stwór nadal jest tutaj, to zbieram wodę z chmur/gruntu itp i oblewam go wodą, a następnie zamrażam (razem z jego płynami ustrojowymi jeśli mogę

Jeżeli go tu już nie ma, to lecę do bloków na północnym wschodzie i zbieram duszę. Jeżeli spotkam Gawda, który będzie stwarzał problemy traktuję go tak samo jak miałem potraktować stwora

I tak nikt tego nie czyta...

-
- Mat
Jajcarstwo 4
Trucizna 2
Stalowe pazury 2
Czas zbudować własną twierdzę. W głębi szkoły w najlepszym do obrony miejscu składam 1 jajo budowlańca i resztę wojów. Budowniczym każe ufortyfikować szkołę (wzmocnienia ściany i takie tam) sługi mają pomagać przy budowie. Jeśli bestia zmierza w naszym kierunku: ja i wojownicy przygotowujemy się do walki, w łap i ogon biorę jakieś pręty lub cokolwiek, co może pomóc w walce, jeśli teleport tomka się nie udała strażnicy pilnują placu budowy a ja sam pomagam budowniczym.
AC podaj mi liczbę wyklutych sługusów i wojów bo mi się pomieszało w karcie.
Zamiast robić spam radzę po prostu poprawić swojego posta, bo w ten prosty i szybko sposób można wylądować na czarnej liście. - dop. fds
Trucizna 2
Stalowe pazury 2
Czas zbudować własną twierdzę. W głębi szkoły w najlepszym do obrony miejscu składam 1 jajo budowlańca i resztę wojów. Budowniczym każe ufortyfikować szkołę (wzmocnienia ściany i takie tam) sługi mają pomagać przy budowie. Jeśli bestia zmierza w naszym kierunku: ja i wojownicy przygotowujemy się do walki, w łap i ogon biorę jakieś pręty lub cokolwiek, co może pomóc w walce, jeśli teleport tomka się nie udała strażnicy pilnują placu budowy a ja sam pomagam budowniczym.
AC podaj mi liczbę wyklutych sługusów i wojów bo mi się pomieszało w karcie.
Zamiast robić spam radzę po prostu poprawić swojego posta, bo w ten prosty i szybko sposób można wylądować na czarnej liście. - dop. fds

-
- Bosman
- Numer GG: 4159090
- Kontakt:
RESTART TERAZ
Plansza jest ta sama, ale tym razem wszyscy jesteście na jednej - każdy zaczyna w innym rogu planszy:
Zgon: Północny-zachód
Goras: Północny-wschód
Pita: Południowy-zachód
Soul: Południowy-wschód
Zgon:
W swoim szale zabiłeś jeszcze 20 ludzi. Nagle pojawiłeś się na planszy pełnej ludzi, przed tobą są 4 bloki. Gdy dotrzesz do poziomu 5 będziesz mógł używać swojej wyrzutni rakiet.
Goras:
Udało ci się zrobić Proszek Cieni (po wciągnięciu można się teleportować w dowolne miejsce) - porcji starczy ci na 5 teleportów dla całej twojej drużyny. Jesteś na nowej planszy, a obok was stoi samochód z kilkoma sztukami broni (głównie Kałasznikowy, do jeepa jest przyczepiony jeden karabin maszynowy).
Pita:
Zanim teleportowano cię na nową planszę zdążyłeś znaleźć Werevicon - księgę traktującą o wilkołakach, czytanie jej może spowodować szaleństwo. [nadal masz 3 punkty levelu do wydania bo zdolności współplemienne wszystkie są automatyczne]
Soul:
Zrobiłeś co miałeś zrobić niestety nie zdążyłeś dotrzeć do innych bloków, ale teraz stoją przed tobą jeszcze nie zaatakowane - dziwne.
Zgon, Cyborg poziom 3:
Żywotność: 20
Ekwipunek: Karabin Maszynowy (naboi: 75)
Ilość zabitych: 178
Ilość kart przeznaczenia: 1
Goras, Wybraniec Ludzkości poziom 10:
Żywotność: 25
Ekwipunek: Trzy koktajle mołotowa, zapalniczka, Shotgun z 8 nabojami, 5*Proszek Cieni
Ilość podwładnych: 5
Henryk - SztukiWalki5, BrońBiała6 - Niezniszczalna Katana, 5dawek Amfetaminy
Major - Kierowanie5, Latanie5, Strzelanie5
3*Strażnik - Strzelanie2 - rewolwer (6 naboi)
Ilość zabitych: 0
Ilość kart przeznaczenia: 0
Pita, Wódz Plemienie Wilkołaczego poziom 30:
Żywotność: 105
Ekwipunek: Werevicon
Ilość Res Were: 3 (osiągnięto limit)
- Sylwerado - żw11, s6, sz6, Srebrzystość3, TwardośćSkóry1 (tur: 1)
- Sylwerado - żw10, s6, sz6, Srebrzystość3, TwardośćSkóry1 (tur: 3)
- Daikon - żw15, s8, sz7, TwardośćSkóry2, StalowePazury3 (tur: 3)
Ilość współplemieńców: 7
- Kiepski - żw8, s3, sz3
- 6*Normalny - żw10, s5, sz5
Ilość zabitych: 234
Soul, Władca Żywych Trupów poziom 16:
Żywotność: 21
Ekwipunek: Kosa Ponurego Żniwiarza
Ilość sług: 160
- 30*Zombiak z nożem - broń biała 1 - nóż
Plansza jest ta sama, ale tym razem wszyscy jesteście na jednej - każdy zaczyna w innym rogu planszy:
Zgon: Północny-zachód
Goras: Północny-wschód
Pita: Południowy-zachód
Soul: Południowy-wschód
Zgon:
W swoim szale zabiłeś jeszcze 20 ludzi. Nagle pojawiłeś się na planszy pełnej ludzi, przed tobą są 4 bloki. Gdy dotrzesz do poziomu 5 będziesz mógł używać swojej wyrzutni rakiet.
Goras:
Udało ci się zrobić Proszek Cieni (po wciągnięciu można się teleportować w dowolne miejsce) - porcji starczy ci na 5 teleportów dla całej twojej drużyny. Jesteś na nowej planszy, a obok was stoi samochód z kilkoma sztukami broni (głównie Kałasznikowy, do jeepa jest przyczepiony jeden karabin maszynowy).
Pita:
Zanim teleportowano cię na nową planszę zdążyłeś znaleźć Werevicon - księgę traktującą o wilkołakach, czytanie jej może spowodować szaleństwo. [nadal masz 3 punkty levelu do wydania bo zdolności współplemienne wszystkie są automatyczne]
Soul:
Zrobiłeś co miałeś zrobić niestety nie zdążyłeś dotrzeć do innych bloków, ale teraz stoją przed tobą jeszcze nie zaatakowane - dziwne.
Zgon, Cyborg poziom 3:
Żywotność: 20
Ekwipunek: Karabin Maszynowy (naboi: 75)
Ilość zabitych: 178
Goras, Wybraniec Ludzkości poziom 10:
Żywotność: 25
Ekwipunek: Trzy koktajle mołotowa, zapalniczka, Shotgun z 8 nabojami, 5*Proszek Cieni
Ilość podwładnych: 5
Henryk - SztukiWalki5, BrońBiała6 - Niezniszczalna Katana, 5dawek Amfetaminy
Major - Kierowanie5, Latanie5, Strzelanie5
3*Strażnik - Strzelanie2 - rewolwer (6 naboi)
Ilość zabitych: 0
Ilość kart przeznaczenia: 0
Pita, Wódz Plemienie Wilkołaczego poziom 30:
Żywotność: 105
Ekwipunek: Werevicon
Ilość Res Were: 3 (osiągnięto limit)
- Sylwerado - żw11, s6, sz6, Srebrzystość3, TwardośćSkóry1 (tur: 1)
- Sylwerado - żw10, s6, sz6, Srebrzystość3, TwardośćSkóry1 (tur: 3)
- Daikon - żw15, s8, sz7, TwardośćSkóry2, StalowePazury3 (tur: 3)
Ilość współplemieńców: 7
- Kiepski - żw8, s3, sz3
- 6*Normalny - żw10, s5, sz5
Ilość zabitych: 234
Soul, Władca Żywych Trupów poziom 16:
Żywotność: 21
Ekwipunek: Kosa Ponurego Żniwiarza
Ilość sług: 160
- 30*Zombiak z nożem - broń biała 1 - nóż

-
- Bosman
- Kontakt:
Pita nie wyszedł w ogóle ze szkoły w tamtym świecie więc nie natknął się na 5 Ponurych Żniwiarzy którzy wyszli z Infernalnych Wrót. Z drugiej strony twój Ponury niezdążył dojść - sorry, spróbuj jeszcze razBLACKSouL pisze:A mógłbyś opisać to co się dzieje z Wrotami Piekieł i Żniwiarzem?
No to biegnę dalej do tych bloków.

-
- Bosman
- Kontakt:
Nikt nie mógł przewidzieć co się stanie - Tomek zamknął Plan Cieni, a więc Upiorne moce Pavciaaa i Gawda przestały działać (czyli ich Niewidzialność i Eteryczność). Następnie Tomek zabił i wskrzesił Miśkę i rzucił Trans3 na Mutaliskusa zupełnie nie patrząc co ten robi. Pavciooo zgodził się na sojusz i Plan Cieni został otwarty, ale niebieskie światło teleportacji przeszło z Mutaliskusa po dwóch linach pajęczyny na Tomka i Pavciaaa i teleportowało ich do szkoły....
Niewidzialny i Eteryczny Gawd dotarł do bloków i zebrał żniwo 160 dusz i ma w tym momencie 230 dusz. Po wszystkim wrócił na cmentarz gdzie już był otwarty dziwny portal:

Stoi jeszcze przy nim Arxel, który musiał trochę poprzesuwać i ponaciskać różnych rzeczy ukrytych na cmentarzu, żeby to otworzyć. Nowy świat jest pełny nowych, żywych ludzi.
Nosferatu nadal stoi między opuszczonymi blokami na SW.
Shade posiada:
3*Sługa
6*Wojownik
2*Budowniczy
i za turę będzie miał dodatkowych 3 wojowników i 1 budowniczego. Ufortyfikowaliście trochę szkołę gdy na jej dachu pojawił się Tomek bez swojej drużyny, Mutaliskus i Pavciooo.
Niewidzialny i Eteryczny Gawd dotarł do bloków i zebrał żniwo 160 dusz i ma w tym momencie 230 dusz. Po wszystkim wrócił na cmentarz gdzie już był otwarty dziwny portal:

Stoi jeszcze przy nim Arxel, który musiał trochę poprzesuwać i ponaciskać różnych rzeczy ukrytych na cmentarzu, żeby to otworzyć. Nowy świat jest pełny nowych, żywych ludzi.
Nosferatu nadal stoi między opuszczonymi blokami na SW.
Shade posiada:
3*Sługa
6*Wojownik
2*Budowniczy
i za turę będzie miał dodatkowych 3 wojowników i 1 budowniczego. Ufortyfikowaliście trochę szkołę gdy na jej dachu pojawił się Tomek bez swojej drużyny, Mutaliskus i Pavciooo.

-
- Kok
- Kontakt:
Biorę jeszcze przenikalność żywej materii i destrukcji (czy jak tam one się zwały, w każdym razie te dwie następne po 50 dusz chyba)
Najpierw przelatuję przez Mutaliskusa powodując skręt kiszek czy coś tam, po czym zbieram wodę supremacją wody, zrzucam na mutaliskusa i zamrażam supremacją lodu, jeżeli mogę to razem z jego płynami ustrojowymi
Następnie lecę w kierunku portalu, by przedostać się do tego nowego świata.
Najpierw przelatuję przez Mutaliskusa powodując skręt kiszek czy coś tam, po czym zbieram wodę supremacją wody, zrzucam na mutaliskusa i zamrażam supremacją lodu, jeżeli mogę to razem z jego płynami ustrojowymi

I tak nikt tego nie czyta...

-
- Pomywacz
widząc dziwny portal i stojącego nieopodal cyborga Gawd zdecydował się zadać mu szybki cios sferą ognia po czym bezpiecznie wskoczyć do środka... po ponownym zmaterializowaniu się[zeternieniu?] otworzył infernalne wrota dokładnie w tym miejscu w którym się pojawił i ruszył na zbiór dusz które wyczuwał w pobliżu
I want your soul ...

-
- Mat
- Kontakt:
Korzystając z tego, że jestem dość szybki poprostu stamtąd uciekam zakładając tarczę. Biegnę do katedry ale najpierw wchodzę na plan Cieni żeby być niewidzialnym dla Mutala i żeby nie wiedział gdzie idę. Gdy juz tam dojdę przeszukuje z ekipą całą katedrę. Za pomocą Mścicielstwa uważam czy nikt nie zbliza się do mnie po dordze i staram się go ominąć a w samej już katedrze uzywam go by wiedzieć czy Mutal się nie zbliża. Jeżeli Mutal sie do mnie przypałeta walcze z nim tak jak opisywałem wcześniej.
Meniyaki tsukete shinugaii!

-
- Bosman
- Numer GG: 2248735
- Kontakt:
-PARSZYWE_ZAKŁÓCENIA- warczę i ruszam naprzód. Chwytam kogokolwiek i ciskam nim w dal, próbując uzywać ludzi jako pocisków przciw ludziom. W końcu te istoty są takie... słabe.... Potem kieruje siew stronę pierwszego bloku. Odkrawam kawałki murów i ciskam nimi w stawiajacych opór/usiekajacych durniów.
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!
Mr.Z pisze posta

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
Mr.Z pisze posta

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!

-
- Pomywacz
- Numer GG: 8970290
- Kontakt:
Wyciagamy bron (kalasznikowy) z samochodów. Spuszczamy benzynę i katana, Henryk tnie jes na kawałki. Z częsci które otrzymuje w ten sposób tworze pancerz na samochód z karabinem maszynowym. Samochodem tym bede ja prowadzic a karabin obsługiwac bedzie Major. Oczywiscie tuninguję mu silnik i wszystko co udaje mi sie z nim zrobic. Powtarzam akcje z tamtej planszy czyli przeszukanie piwnic, bloków( lewy górny róg[moja czesc planszy])Oczywiscie próbujemy zwerbowac ludzi któzy mogą byc nam potrzebni. Po przeszuakni wszystkich mieszkan(smietniki szafki) przeszukuje piwnice i smietnik osiedlowy. Z zebranych skladnikow tworzę nowe suBstancje. Jezeli bedzie nas atakowal przecinik wciagamy, proszek i spadamy (uciekamy) stamtąd
O_O To się nadaje tylko do usunięcia lub na Czarną Listę - dop. fds
Ale wpadł
wybacz mu, jak napisałem w PW - on to szybko pisał i pozwoliłem mu z błędami. Oszczędź go przed karzącym, najostrzejszym ostrzem najostrzejszego pióra. ~ AC
O_O To się nadaje tylko do usunięcia lub na Czarną Listę - dop. fds
Ale wpadł

-
- Bosman
- Kontakt:
Arxel:
Czy czerwony portal w centrum cmentarza to dla ciebie nic? No nic, nie pilnując swoich punktów żywotności zostałeś zgładzony przez stosunkowo słabą Sferę Ognia Gawda.
Arxel przemienia się w kupę złomu!!!!
[do zobaczenia (mam nadzieję) w innej grze serii]
Gawd:
Wskoczyłeś w portal i otworzyłeś w miejscu wyjścia Infernalne Wrota jako pułapkę dla kogoś kto by chciał również skakać. Za (w sumie przypadkowe) zabicie Arxela dostałeś 50 dusz, masz 37żw. No i odrazu zebrałeś wszystkie dusze z cmentarza choć Pavciooo był blisko to wpadł w twoją pułapkę. Czyli w sumie masz 480 dusz i 58żw. Świat Grupy A, odpowiedź na to napisz już tam
Pavciooo:
Dysponujesz 63żw i 30 duszami. Gdy już zamroziłeś Mutaliskusa dostałeś wizję: jakaś kobieta przeładowuje strzelbę w jakimś małym punkcie kupowania żywności i krzyczy "Jeśli któryś z was matkojebów ruszy się powystrzelam was do kurwa ostatniego!" i strzela ci w głowę. Poleciałeś do portalu i gdy wskakiwałeś w niego zobaczyłeś za sobą Mutaliskusa...
Chwilę później siedzisz przy stoliku w jakimś małym, anonimowym "fast-foodzie", przy tym samym stoliku siedzi jeszcze młody mężczyzna w brudnym stroju mechanika, na jego twarzy i dłoniach ciągle są ślady smary (aczkolwiek widać też że wychodząc z pracy na przerwe śniadaniową próbował zmyć to). Zajada się wielkim hamburgerem, ty czekasz na zapiekankę (jesteś człowiekiem, on też). Spostrzegłeś że w małej, damskiej torebce leży twój pistolet, ubrany jesteś w t-shirt i jeansy - nie mógłbyś usiąść z pistoletem za paskiem. Nagle jakiś facet przy ladzie wyjmuje pistolet, a jego partnerka strzelbę i krzyczy "Jeśli któryś z was matkojebów ruszy się powystrzelam was do kurwa ostatniego!" spojrzała się na ciebie, ale tymrazem się nie poruszyłeś i odwróciła wzrok. Jej facet wtedy krzyknął "Wszystkie kosztowności wrzucajcie do tej torby, po kolei wstawajcie i wszystko tu wrzucajcie." Zaczęli od ludzi z drugiej strony fastfooda ale zawsze conajmniej jedno z nich patrzy w twoją stronę. Młody mechanik nie rusza się, ale nie widać w nim strachu.
Tomek:
Bez problemu dotarłeś do Katedry (przy okazji widząc jak Gawd niszczy Arxela), niestety w samej Katedrze niewiele użytecznych przedmiotów znaleźliście - jedyna ciekawsza rzecz to Złoty Kielich, ale on chyba nic nie daje.
Nosferatu:
Twoja szkoła teraz to już nawet wytrzyma ostrzał artyleryjski. Zyskujesz 4 poziomy i 3 wojów i 1 budownicznego.
Czy czerwony portal w centrum cmentarza to dla ciebie nic? No nic, nie pilnując swoich punktów żywotności zostałeś zgładzony przez stosunkowo słabą Sferę Ognia Gawda.
Arxel przemienia się w kupę złomu!!!!
[do zobaczenia (mam nadzieję) w innej grze serii]
Gawd:
Wskoczyłeś w portal i otworzyłeś w miejscu wyjścia Infernalne Wrota jako pułapkę dla kogoś kto by chciał również skakać. Za (w sumie przypadkowe) zabicie Arxela dostałeś 50 dusz, masz 37żw. No i odrazu zebrałeś wszystkie dusze z cmentarza choć Pavciooo był blisko to wpadł w twoją pułapkę. Czyli w sumie masz 480 dusz i 58żw. Świat Grupy A, odpowiedź na to napisz już tam
Pavciooo:
Dysponujesz 63żw i 30 duszami. Gdy już zamroziłeś Mutaliskusa dostałeś wizję: jakaś kobieta przeładowuje strzelbę w jakimś małym punkcie kupowania żywności i krzyczy "Jeśli któryś z was matkojebów ruszy się powystrzelam was do kurwa ostatniego!" i strzela ci w głowę. Poleciałeś do portalu i gdy wskakiwałeś w niego zobaczyłeś za sobą Mutaliskusa...
Chwilę później siedzisz przy stoliku w jakimś małym, anonimowym "fast-foodzie", przy tym samym stoliku siedzi jeszcze młody mężczyzna w brudnym stroju mechanika, na jego twarzy i dłoniach ciągle są ślady smary (aczkolwiek widać też że wychodząc z pracy na przerwe śniadaniową próbował zmyć to). Zajada się wielkim hamburgerem, ty czekasz na zapiekankę (jesteś człowiekiem, on też). Spostrzegłeś że w małej, damskiej torebce leży twój pistolet, ubrany jesteś w t-shirt i jeansy - nie mógłbyś usiąść z pistoletem za paskiem. Nagle jakiś facet przy ladzie wyjmuje pistolet, a jego partnerka strzelbę i krzyczy "Jeśli któryś z was matkojebów ruszy się powystrzelam was do kurwa ostatniego!" spojrzała się na ciebie, ale tymrazem się nie poruszyłeś i odwróciła wzrok. Jej facet wtedy krzyknął "Wszystkie kosztowności wrzucajcie do tej torby, po kolei wstawajcie i wszystko tu wrzucajcie." Zaczęli od ludzi z drugiej strony fastfooda ale zawsze conajmniej jedno z nich patrzy w twoją stronę. Młody mechanik nie rusza się, ale nie widać w nim strachu.
Tomek:
Bez problemu dotarłeś do Katedry (przy okazji widząc jak Gawd niszczy Arxela), niestety w samej Katedrze niewiele użytecznych przedmiotów znaleźliście - jedyna ciekawsza rzecz to Złoty Kielich, ale on chyba nic nie daje.
Nosferatu:
Shade:nadal stoi między opuszczonymi blokami na SW.
Twoja szkoła teraz to już nawet wytrzyma ostrzał artyleryjski. Zyskujesz 4 poziomy i 3 wojów i 1 budownicznego.

-
- Pomywacz
Komando Upiór pojawia się z nikąd w centrum mapy
Wskrzeszenie: Władca Żywych Trupów
Kula Wody
Przenikalność Nieorganiczna
bwuaa... to się nazywa wyczucie - pomyślał Gawd i znając już topografie areny ruszył na bloki w NW... Widząc jak kolejny blaszak robi rzeź ludzkich niewiniątek spokojnie sledził jego poczynania wchłaniając raz po raz kolejne błąkające się dusze - w między czasie wzioł najmniej zmasakrowane zwłoki i wkrzesił WŻT - Idź w ruiny i wskrzeszaj moje sługi, ja w tym czasie zajme się cyborgiem - gdy to rzekł wzleciał i udał się w kierunku Zgona traktując go wodnymi kulami w celu chwilowego unieruchomienia
Kula Wody
Przenikalność Nieorganiczna
bwuaa... to się nazywa wyczucie - pomyślał Gawd i znając już topografie areny ruszył na bloki w NW... Widząc jak kolejny blaszak robi rzeź ludzkich niewiniątek spokojnie sledził jego poczynania wchłaniając raz po raz kolejne błąkające się dusze - w między czasie wzioł najmniej zmasakrowane zwłoki i wkrzesił WŻT - Idź w ruiny i wskrzeszaj moje sługi, ja w tym czasie zajme się cyborgiem - gdy to rzekł wzleciał i udał się w kierunku Zgona traktując go wodnymi kulami w celu chwilowego unieruchomienia
Ostatnio zmieniony piątek, 22 września 2006, 22:40 przez Gawd, łącznie zmieniany 1 raz.
I want your soul ...

-
- Tawerniany Berserk
- Numer GG: 9350651
oko ruszam przed siebie poszukując nowych ofiar
Na mijanych drzewach karzę moim współplemiencom stosowac Saterei.
Lecze siebie Unjarem.
po użyciu skilli zabijam swoje 3 wilkołaki (2 dobrych i kiepskiego, ) i szukam lepszych ofiar na ich miejsce.
Jeśli poznaje kierunek w którym znajduje sie Black ruszam tam, jesli nie to zabijam jak najwiecej ludzi zmierząjać w strone blokowisk. bez wzgledu na wszystko przeszukuje droge mojej podróży
Na mijanych drzewach karzę moim współplemiencom stosowac Saterei.
Lecze siebie Unjarem.
po użyciu skilli zabijam swoje 3 wilkołaki (2 dobrych i kiepskiego, ) i szukam lepszych ofiar na ich miejsce.
Jeśli poznaje kierunek w którym znajduje sie Black ruszam tam, jesli nie to zabijam jak najwiecej ludzi zmierząjać w strone blokowisk. bez wzgledu na wszystko przeszukuje droge mojej podróży
Har Har Har

-
- Majtek
- Numer GG: 192068
- Kontakt: