Mozecie liczyc na moj udzial!
 Mozecie liczyc na moj udzial!Hmmm... moze by jakas nowa sesja...

- 
				Soulfein
- Stópkowy Tawerniak

- Numer GG: 2863670
- Kontakt:
Hmmm... moze by jakas nowa sesja...
Wiem, ze moi bracia maja kupe roboty, ale moze, ktorys z nich moglby cos zapoczatkowac. Na poprzednie sie nie zalapalem, a chce sie wysilic od czasu do czasu makówke. Kto zalozy nowa sesyje?  Mozecie liczyc na moj udzial!

Mozecie liczyc na moj udzial!...

- 
				MAd Phantom
- Arcymod Tawerniany

Obawiam się, że post nie w tym miejscu gdzie trzeba (powinieneś raczej wpisać się do "Czy chcecie sesję na forum"), ale pomijając to napisz o jaką sesję Ci chodzi - bo ja na przykład wciąż prowadzę rekrutację do Nieboraków, którzy się jeszcze nie zaczeli - no chyba że chodzi Ci o sesję "na poważnie" czyli np. w jakieś D&D??

- 
				Dante
- Mat

- Numer GG: 3604434
- Kontakt:

- 
				Darkelfft
- Marynarz

- Lokalizacja: z miejsca, gdzie mnie nogi zaniosły ( ostatnio trakt między Mantarem a Skulldust)
- Kontakt:
Ja mógłbym poprowadzić sesję ( ale nie sam, wiecie pierwszy raz, nie wim jak sięzachować i takie tam). Posiadam odpowiednie podręczniki,m oczywiście do DnD3e ( Gracza, Mistrza, Bestiariusz, Żyjący Greyhawk, Miecz i pięść, Księga i Krew, Obrońcy Wiary, Władcy Dziczy, Pieśń i cisza, Bastion Nienarodzonych Dusz), tak wię c magazyn mam niezły jedyne to potrzebuje pomocy, żeby wszystko się trzymało kupy itepe.

Pałętam się tam i tu, zabijając rzezimieszków, cwaniaków, złodziei, oczyszczam arenę, pałętam się po lesie w nocy, bo jestem niezniszczalny Skrytobójca 10 poziomu  ...
...
Otchłań

...
...Otchłań

- 
				Darkelfft
- Marynarz

- Lokalizacja: z miejsca, gdzie mnie nogi zaniosły ( ostatnio trakt między Mantarem a Skulldust)
- Kontakt:
Muszę sięzastanowić Jarosiku, bo sąświęta i czasu nie ma, może po świętach. Poza tym mam kilkanaście scenariuszy i jak już miałbym prowadzić sesję musiał bym się zdecydować na jakim zacząć, ile punktów dać na statystyki, aby Gracze nie byli zbyt silni, oraz jakie rasy i klasy Im udostępnić. 

Pałętam się tam i tu, zabijając rzezimieszków, cwaniaków, złodziei, oczyszczam arenę, pałętam się po lesie w nocy, bo jestem niezniszczalny Skrytobójca 10 poziomu  ...
...
Otchłań

...
...Otchłań

- 
				dsadfga_atadf_a
- Mat

- Kontakt:

- 
				Darkelfft
- Marynarz

- Kontakt:
Wtedy ruszy, gdy skończy się to co mówił Waltos tzn. ban dla Mistrza tej sesji. " Jadka" jeszcze przed rozpoczęciem wydaje się jakaś nie ten tego  . Swoją drogą jakby chciał przyśpieszyć sesję to sam stworzyłby postacie, zrobił jakąś zadymkę
 . Swoją drogą jakby chciał przyśpieszyć sesję to sam stworzyłby postacie, zrobił jakąś zadymkę  , a ludzie sami by się znaleźli.
 , a ludzie sami by się znaleźli.

. Swoją drogą jakby chciał przyśpieszyć sesję to sam stworzyłby postacie, zrobił jakąś zadymkę
 . Swoją drogą jakby chciał przyśpieszyć sesję to sam stworzyłby postacie, zrobił jakąś zadymkę  , a ludzie sami by się znaleźli.
 , a ludzie sami by się znaleźli.Pałętam się tam i tu, zabijając rzezimieszków, cwaniaków, złodziei, oczyszczam arenę, pałętam się po lesie w nocy, bo jestem niezniszczalny Skrytobójca 10 poziomu  ...
...
Otchłań

...
...Otchłań

- 
				dsadfga_atadf_a
- Mat

- Kontakt:

- 
				Darkelfft
- Marynarz

- Kontakt:

- 
				Dante
- Mat

- Numer GG: 3604434
- Kontakt:

- 
				Eperogenay
- Majtek

- Numer GG: 3206842
- Kontakt:

-