Chcę poprowadzić serię przygód w klimatach wesołych wyścigów na torach w Detroit. Interesuje mnie drużyna składająca się z:
Tych co czytali dodatek Wyścig (profesje: kierowca/pilot, mechanik, menadżer)
Tych co tego dodatku nie czytali [agęci operacyjni] (profesje: zabójca, ochroniaż, najemnik, złodziej, żaołnierz, lekarz, ganger)
Wolne miejsca z zespole:
Kierowca, Pilot, Mechanik, Menadżer, 3 (max 5) agętów opracyjnych.
Karta postaci winna wyglądać następująco:
Imię postaci (bez jaj proszę

Pochodzenie (cecha z pochodzenia)
Profesja (cecha z profesji)
Specjalizacja
Współczynniki (macie [niech stracę

Umiejętności (punkty - 20 ze specjalizacjię, 35 na inne [lub 30 za spec i 25 za inne]), przy czym:
Kierowca ma cały pakiet Prowadzenia Pojazdów na +1 (samochody na +4), Pilot dowolny pakiet rangera na +1 i jedną umiejętność z tego pakietu na +3, mechanik: pakiet Technika +1 + Mechanika na +4, Menadżer: dowolny pakiet cfaniaka +2, Agenci operacyjni dowolny pakiet na +1 i jedną umiejętność (dowolną) na +2. Jesteście mocni

Sztuczka
Chorobę losuję ja.
Na sprzęt jest 100 gambli
Auto dostaniecie odemnie.
Kilka słów na koniec:
Kośćmi rzucam jak na razie ja. Jak ściągnę program będzie rzucał komputer. Nie martwcie się jestem sprawiedliwy. W grze będzie dużo wyścigów, zabawy, stresu, pięknych kobiet i storytellningu.
Karty piszcie w temacie. Niejasności należy skonsultować ze mną przez gadu (często niewidoczny) lub przez PW. Sesja zacznie się gdy będzie pełny skład.
Życzę miłej zabawy w tworzeniu postaci.
Informacja dodatkowa:
[Wybrani:
Alrikus - spec (nie wybieramy już tej profesji)
Kloner - zabójca (tej profesji już może nie wybierajcie
Wolnych miejsc w drużynie: 6]
@edit: Widzę, że nie ma na razie profesji z wyścigu więc jeśli ktoś chciałby być kierowcą czy kimśtam z dodatku to piszcie na gg (2181525 - niewidoczny)