Dla niego wojna już się skończyla. Ale polski żółnierz nie miał zamiaru się poddawać. Na pewno znajdzie jakiś sposób, żeby zwiać. A na razie pozostało mu tylko czekać...
Zainspirowany książką "Uciekamy" (chyba taka, kiedyś czytałem), Filmem "Wileka ucieczka" (też kiedyś oglądałem) i przygodami Franka Dolasa
rozpoczynam rekrutcję do sesji w klimacie obozu jenieckiego podczas II Wojny Światowej. Dla was wojna jak na razie się skończyła. Będziecie uwięzieni w obozie jenieckim. Głównym celem dla was jest ucieczka, za wszelką cenę, bo nie chcecie siedzieć do końca wojny w obozie. Czekam na karty postaci na pw.
Sesja będzie na systemie Neuroshimy, wszystkimi współczynnikami itp. zajmę się ja. Przystosuję profesje do tej sesji i bedzie cacy.
imię i nazwisko:
narodowość: Polak, Anglik, Żyd, Francuz, może macie jeszcze własne pomysły
stopień: bez przesady, najlepiej szeregowi, choć może być np. kapral, sierżant, wyżej nie.
profesja: piechur, saper, lotnik, marynarz, altylerzysta, czołgista, kierowca, sanitariusz.
wygląd:
zachowanie (charakter itp.): Kilka zdań, ale przemyślanych, podajcie w czym jest dobry, w czym nie,, tak, żebym mógł mniej więcej dopasować wam współczynniki i umiejętności. Wspólczynniki bedę losował jak w Neuroshimie.
historia: pomyślcie dobrze. Możecie podć paru znajomych, nie zaszkodi to wam, wręcz przeiwnie

ekwipunek: tym zajmę się ja, ale nie liczcie na za wiele.
Sesję zaczniemy najwcześniej w przyszłym tygodniu, przyjmę do 6 osób, ewentualnie jak ktoś zginie, przyjmę nowego gracza.
Nie mam jeszcze zrobionych profesji, fabułę mam mniej więcej w głowie.
Za brak odpowiedzi na trzy moje posty z rzędu kończę współprcę z konkretnym delkikwentem, czytaj: zabijam albo przewoze do innego obozu. Tak czy inaczej sesja kończy sie dla tej osoby.[/img]