Tatuaże
- Solarius Scorch
- Bosman
- Numer GG: 0
Tatuaze? Wygladaja fajnie, poki cos znacza. Nie zrobilbym sobie czegos, z czym po paru latach nie chcialbym miec nic wspolnego - zreszta nawet nie wiem, co mialoby to byc. Poza tym to niezdrowe - przy niektorych zabiegach podwyzszaja ryzyko komplikacji. Za to henna itp. malunki - jestem jak najbardziej za (choc nigdy sobie nie zrobilem).
Co do kolczykow, to jakos mnie drazni polaczenie metalu z cialem. Sory, cyborg bylby ze mnie kiepski
(Chociaz ostatnio slyszalem o tych kolczykach wibracyjnych na jezyk... to brzmi przydatnie )
Co do kolczykow, to jakos mnie drazni polaczenie metalu z cialem. Sory, cyborg bylby ze mnie kiepski
(Chociaz ostatnio slyszalem o tych kolczykach wibracyjnych na jezyk... to brzmi przydatnie )
-
- Majtek
- Numer GG: 1349086
-
- Bosman
- Numer GG: 7524209
Te znikające to tatuaż biologiczny, który zawiera składnik, dzięki któremu po np 5 latach tatuaż zaczyna się rozpuszczać... A co do piercingu... Widziałem kiedyś zdjęcia kolczyków do oczu. Tak, do oczu!! Są to płaskie płytki np w kształcie gwiazdy, które operacyjnie się do białka.
Od dziś płacę Eurogąbkami.
-
- Tawerniana Wilczyca
- Kontakt:
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
-
- Tawerniana Wilczyca
- Kontakt:
-
- Chorąży
najgorsze z tatuaży jest to, że jak już będziesz dziadkiem/babcią to trochę głupio bedzie wyglądać... Pomyślcie sobie. Stary dziadzio ściąka sobie koszulke a tu jakaś czacha na łopatce . Co najmniej śmieszne.
Najlepsze są te z chipsów . Wytatuujesz je sobie wszędzie a po 1h schodzą (jak dobrze pójdzie)
Najlepsze są te z chipsów . Wytatuujesz je sobie wszędzie a po 1h schodzą (jak dobrze pójdzie)
.
-
- Tawerniana Wilczyca
- Kontakt:
-
- Bosman
- Numer GG: 7524209
-
- Kok
-
- Tawerniana Wilczyca
- Kontakt:
LOD: Cóż... Za parę lat inaczej pewnie będziesz gadał
No, ale co do pamiątek, to tatuaż jest jedną z najtrwalszych jakie mogą być (nie najtrwalsze... najtrwalsze są blizny, bo i tatuażu można się pozbyć... jak do tej pory wszystkie opisy sposobów na pozbycie się tatuażu, które mi przedstawiono są... hm... nieco drastyczne ) I jako takie nie są złe. Pomyślcie jakie historie mogą się wiązać z tymi bazgrołkami i jak można później dzieciakom imponować na starość [albo je nieźle nastraszyć ew. skłonić do naśladowania (co nie zawsze jest dobre)].
No, ale co do pamiątek, to tatuaż jest jedną z najtrwalszych jakie mogą być (nie najtrwalsze... najtrwalsze są blizny, bo i tatuażu można się pozbyć... jak do tej pory wszystkie opisy sposobów na pozbycie się tatuażu, które mi przedstawiono są... hm... nieco drastyczne ) I jako takie nie są złe. Pomyślcie jakie historie mogą się wiązać z tymi bazgrołkami i jak można później dzieciakom imponować na starość [albo je nieźle nastraszyć ew. skłonić do naśladowania (co nie zawsze jest dobre)].
-
- Chorąży
-
- Kok
Wątpię. Jednak tatuażu i tak sobie nie zrobię ze względu na brak pomysłu na tatuaż i brak pomysługdzie go sobie zrobić. Inna bajka, że jestem zbyt leniwy żeby iść sobie tatuaż zrobić, a i jak mam kasę wolę ją inaczej, moim zdaniem lepiej, spożytkować. Jednak i tak uważam że nie chcę dożyć 70 a już na pewno nie 80.WinterWolf pisze:LOD: Cóż... Za parę lat inaczej pewnie będziesz gadał
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
-
- Chorąży
zostać młodym i być w Mafii Radioaktywnych Krów?LOD pisze:Jednak i tak uważam że nie chcę dożyć 70 a już na pewno nie 80.
Ostatnio zmieniony środa, 13 września 2006, 17:19 przez Deep, łącznie zmieniany 1 raz.
.
-
- Kok
MAFIA RADIOAKTYWNYCH KRÓW! Nie wiem/rozumiem co przez to zapytanie chciałeś powiedzieć więc pozostawię je bez komentarza.Deep pisze:zostać młodym i być w towarzystwie zuielonych krowich rogów? (Sorry nuie pamiętam jak się to towarzystwo nazywało a nie chce mi się szukać na forum )LOD pisze:Jednak i tak uważam że nie chcę dożyć 70 a już na pewno nie 80.
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
-
- Chorąży
to było pytanie retoryczne. Zaraz zedytuje mojego posta a tym czasem powróćmy do tematu :]LOD pisze:MAFIA RADIOAKTYWNYCH KRÓW! Nie wiem/rozumiem co przez to zapytanie chciałeś powiedzieć więc pozostawię je bez komentarza.Deep pisze:zostać młodym i być w towarzystwie zuielonych krowich rogów? (Sorry nuie pamiętam jak się to towarzystwo nazywało a nie chce mi się szukać na forum )LOD pisze:Jednak i tak uważam że nie chcę dożyć 70 a już na pewno nie 80.
.