Ja mam takie pytanie: czy kanał #tawerna-rpg jeszcze w ogóle istnieje? Bo coś mi się wydaje, że raczej(na pewno) nie. Co rusz tylko jak wchodzę co widzę? BOTY. Rano wchodzę-boty, po południu-boty, wieczorem-boty. Arghhhh...
To sa wspaniale boty, ktore sie opiekuja kanalem (choc nie wiadomo, czy Elmo jest kobieta czy mezczyzna ;P)
Kanal jak najbardziej istnieje, tyle ze nikt go nie odwiedza. Ludzie maja lepsze rzeczy do roboty niz ircowanie - proste. Moze w wakacje sie ozywi, w koncu lato to taka okropna pora dla gracza ^_^
Najlepiej sie umawiac tutaj na spotkania na forum - wiele razy tak robiliśmy, a potem niezłe numery odchodziły. Po prostu nikt (poza Falką) nie jest w stanie siedzieć na necie cały czas a do tego jeszcze na forum, IRCu itp. Za to na umówionych spotkaniach zjawia sie wiele osób
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Sory że w ten sposób, ale by nie było widać Może reaktywujemy spotkania na kanale?? Wiem że rok się zaczął, nowe obowiązki, ale można by się było spotkać. Co wchodzę to nikogo nie ma, nawet botów...