St. Anger to akurat jedna z bardziej thrashowych płyt Metallicy.Dirty Bastard pisze:Hehe, też nie lubie tej płytyhaha, chciales chyba powiedziec "St. Anger to juz jest pop" ;P
A ja w ankiecie sie nie wyróżniłem, metal - a jakze \m/
To jest też moje zdanie Uwielbiam Floyd'ówCoB pisze:pozdrawiam i zapraszam do zapoznania się z muzyką "najlepszego zespołu we wszechświecie"*
* Jeśli ktoś ma zamiar już się kłócić, dodam, że to nie moje słowa, lecz dziennikarzy muzycznych
Czuję się wykorzystany do celu reklamy...A BLACKSouL tez słucha dobrej muzyki Wink I chwali się tym korzystając z last.fm ... last.fm jest świetny, już od lat wyznacza nowe trendy w strumieniowaniu muzyki. Słuchajcie last.fm i niech last.fm słucha was. Nie mów co może dla Ciebie zrobić last.fm, ale co Ty możesz zrobić dla last.fm. Zapisujcie się do tawernianej grupy i twórzcie razem z nami listę co się słucha na tawernie. Wink
Mnie sie jednak jakos bardziej podobal Ostatni wojownik, ale w sumie kwestia gustu - a moze tego co kto slyszal jako pierwszeBlantus pisze:Przepraszam... Wiedziałem, że zapomnę... O:
Turbo - Kawleria Szatana
i narazie to tyle... Uff...