W rpg gracie z druzyna wiernych graczy, ktorzy oddaja los swoich postaci w rece MG (lol, czytajcie dalej, ja tylko zartuje
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Wszystkie kfiatki (aby ich BARDZO dużo, np. rozmowa moja i Klary (drwalki) o tym jak umarł jej mążBLACKSouL pisze:Moja drużyna mnie wczoraj rozwaliła, dlatego teraz wam ją opiszę.
1. Krasnolud Szczurołap, główny mózg drużyny. Prowadzi go gracz z bodajże ośmioletnim doświadczeniem, przez którego wszyscy kwiczą ze śmiechu na sesji (co nie oznacza, że psuje klimat). Co chwile powtarza "To bez sensu" gdy scenariusz jest zbyt skomplikowany, albo ktoś robi coś nie wg niego. Drużynową elfkę nazywa Księżniczką (albo jakoś tak), ciągle rozmawia z graczką nr 2 o różnych, prawie zawsze śmiesznych sprawach. Kilka kwiatków w jego wykonaniu:
MG: Możecie usiąść przy ladzie.
Krasnolud; Przy ladzie?! Przecież tam są stołki wyższe ode mnie.
MG(...)co jakiś czas musicie omijać stalagmity.
Krasnolud: Niektórzy nie muszą.
Krasnolud: Siądziemy przy ladzie, jedzenie przyniosą szybiciej a rachunek przynoszą zawsze szybko.
3. Server - łowca nagród, którego drużyna poznała za pomocą piwa. Drażni gracza nr 1 i 2
.
Bardzo interesująca stronka, ja niestety na żywo tylko kilka razy grałemBLACKSouL pisze:Dla wszystkich, ktorym druzyny sie rozpadaja lub chca je zmienic
http://www.rpg.aplus.pl/wmig/
Wyszukiwarka Mistrzow i Graczy, ja dzieki niej znalazlem juz dwa teamy do NS