Kamikaze level 1 - w momencie, w którym twoja żywotność spadnie do 0 twoje ciało eksploduje jak granat
Kamikaze level 2 - możesz dawać moc Kamikazelevel1 swoim podwładnym (max 2 na turę)
Kamikaze level 3 - w momencie zniszczenia eksplodujesz dość silnie żeby zniszczyć 3 piętrowy budynek (lub stację metra)
szukam artefaktu omijając ratusz
Plany na przyszłość (licząc że jeden dzień = jeden update):
Czwartek: Robię to samo ciągle, chyba że Arxel zginie to ostatni dzień szukam artefaktu i czy go znajdę czy nie to barykaduje się w jakimś bloku.
Piątek: To minimalny termin upadku naszego sojuszu (bo sądzę że Arxel dziś jeszcze będzie żył) gdyby tak było to jestem zabarykadowany w jakimś bloku. Jeśli jednak Arxel by przeżył to spokojnie, sukcesywnie przeszukuje teren żeby znaleźć artefakt.
Gdyby była sytuacja żebym miał zagrożone życie to przyzywam Żniwiarza i sam rzucam się z kosą, ostatecznie robię atak Kamikaze zabijając swojego oprawcę za wszelką cenę
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Przez 3 dni daję Kamikaze1 6 moim sługom i jak coś to skradają się do wrogów (albo gdzieś kampują i czekają na dogodną sytuację).
Odpiszę w piątek wieczorem lub w sobotę (przynajmniej takie mam plany), nie zabijaj mojej postaci bo zrobiłem posty na 2 dni do przodu
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)