[Wojny Żywych Trupów] X: Masakra w Legionowie

-
- Kok
- Numer GG: 0
Infernalista lvl1,2,3,4,5
Demonologia lvl1,2,3,4,5
Strzelanie lvl1
Wybiegam przed szkołę. Każe moim zombiakom nie atakować Tomka, chyba że w obronie własnej. Biegnę do dwóch bloków najbardziej wysuniętych na południowy wschód (te obok szkoły). Wysyłam tam większość moich sług a sam otwieram między blokami wrota piekieł, staje ze swoimi sługami w bezpiecznej odległości i czekam.
Demonologia lvl1,2,3,4,5
Strzelanie lvl1
Wybiegam przed szkołę. Każe moim zombiakom nie atakować Tomka, chyba że w obronie własnej. Biegnę do dwóch bloków najbardziej wysuniętych na południowy wschód (te obok szkoły). Wysyłam tam większość moich sług a sam otwieram między blokami wrota piekieł, staje ze swoimi sługami w bezpiecznej odległości i czekam.

-
- Mat
- Kontakt:
Proponuje sojusz AC.
Szybkość do 5
"A więc boisz se sługi pana nienawiści? Cóż pozwolę Ci żyć, narazie." Karzę mym sługom se szkoły połączyć się z tymi co są na dworze i iść pod SAM. Sam lece tam "Marni ludzie poddajcie się woli Semai pana ninawiści i jego kapłaa, a obecuje wam, że spłoniecie w jego nieświętym ogniu" i przemieniam jednego człeka w wampira a resztę zombie i każe im poszukać w SAMie jakiejś broni. Jeżeli po drodze ze szkoły do SAMu jest taka możliwość to przelatuje przez budynki i zarażam wszystko po drodze.
Szybkość do 5
"A więc boisz se sługi pana nienawiści? Cóż pozwolę Ci żyć, narazie." Karzę mym sługom se szkoły połączyć się z tymi co są na dworze i iść pod SAM. Sam lece tam "Marni ludzie poddajcie się woli Semai pana ninawiści i jego kapłaa, a obecuje wam, że spłoniecie w jego nieświętym ogniu" i przemieniam jednego człeka w wampira a resztę zombie i każe im poszukać w SAMie jakiejś broni. Jeżeli po drodze ze szkoły do SAMu jest taka możliwość to przelatuje przez budynki i zarażam wszystko po drodze.
Meniyaki tsukete shinugaii!

-
- Kok

-
- Mat
- Kontakt:

-
- Marynarz

-
- Bombardier
- Kontakt:
Rozkazuję moim sługom pourywać sobie głowy, po czym sam też to robię.
Jutro wyjeżdżam, a nie chcę by ktoś dostał nowe moce za zabicie mnie podczas nieobecności mej. Przepraszam i życzę miłej rzeźni.
Jutro wyjeżdżam, a nie chcę by ktoś dostał nowe moce za zabicie mnie podczas nieobecności mej. Przepraszam i życzę miłej rzeźni.
Raz sierpem, raz młotem w czerwoną hołotę!
Odmiana nicka mego:
M: Memo; D: Mema; C: Memowi; B: Mema; N: Memem; Msc: Memie; W: Memo!
Odmiana nicka mego:
M: Memo; D: Mema; C: Memowi; B: Mema; N: Memem; Msc: Memie; W: Memo!

-
- Kok
- Kontakt:

-
- Kok
- Kontakt:

-
- Bosman
- Numer GG: 4159090
- Kontakt:
edit: Zabijam Shade'a dla 5 poziomów; zabijam go urywając mu głowę moimi ostrymi rogami (jednym słowem walę go z baniaka w szyję a potem poruszam głową na boki). Zabieram mu wszystkie 20 palcy.
Za pomocą Zbieractwa 1 (które wszyscy mają automatycznie w tej części gry
) na koniec kolejki zabieram każdemu z moich sług dwa małe palce (z obu rąk).
To ja teraz wezmę tylko to:
Napalony Żniwiarz level 1 - wyrastają ci długie rogi na głowie
Napalony Żniwiarz level 2 - twoja szybkość (+3 do sz) i wytrzymałość (+5 do żw) wzrastają
(u ciebie w ramce nie ma tak napisanego level 2 choć ci dawałem przed rozpoczęciem gry, więc jak chcesz możesz dodać inne wartości
)
Za pomocą Zbieractwa 1 (które wszyscy mają automatycznie w tej części gry

To ja teraz wezmę tylko to:
Napalony Żniwiarz level 1 - wyrastają ci długie rogi na głowie
Napalony Żniwiarz level 2 - twoja szybkość (+3 do sz) i wytrzymałość (+5 do żw) wzrastają
(u ciebie w ramce nie ma tak napisanego level 2 choć ci dawałem przed rozpoczęciem gry, więc jak chcesz możesz dodać inne wartości

-
- Kok
- Kontakt:
Ehh no tak zapomniałem dodać o tym, także zbierajcie palce 
Można zrobić niezłe zakupy na bazarku, jak ktoś nie wie, to ten fioletowy prostokąt
Dark Hennet:
Słudzy Mema patrzyli jak odrywał sobie głowę. Sami na to nie mieli zbytnio ochoty, więc zamiast tego wybrali spośród siebie nowego przywódcę i jesteś nim właśnie TY. Oczyściliście szybko blok na przeciwko. dostajesz 32 sługi co daje ci 5 mocy do wyboru.
AC:
Podbiegłeś do zamyślonego Czerwonego WŻT, i opisanym sposobem urwałeś mu głowę.
Shade zamienił się w fontannę krwi!
Szkoda, że nie mogłeś grać dalej. Zapraszam do ewentualnych przyszłych gier!
Sługi Shade'a uciekły w popłochu. AC zyskuje 5 mocy do wyboru. Zabrałeś jego palce i po jednym palcu sług. Masz już 139 palców!
Mistrz Miecza:
Te dwa bloki były już wyczyszczone przez Mema! Ćwicz pamięć
Zgarnąłeś jednak 10-ciu przechodniów. Dostajesz poziom.
Tomek:
Przeleciałeś po drodze przez blok, ale był już wyczyszczony przez czarnego władcę. Poleciałeś do samu razem z wampirem, wszystkie twoje sługi też tam dotarły. Nie było dużego ruchu, ale przejąłeś całą obsługę i tych co zdecydowali się na zakupy z rana, oraz kilku przechodniów przed samem. Jednego zamieniłeś w wampira. Z broni znalazłeś 5 zestawów noży "siepacz-rąbacz". Masz w sumie 20 sztuk noży, które rozdałeś sługom. Zyskujesz 3 poziomy.
Dante:
Oczyściłeś dwa bloki i dostałeś 60 sług. Masz obecnie 15 poziom i 8 mocy do wyboru.
Goras:
Nie wiesz skąd się tutaj wziąłeś, ale w twoim kierunku ucieka mnóstwo zombie. Przekonałeś je, żeby dołączyły do ciebie.
Staty:
AC, Poziom 17:
Żw: 27
Ekwipunek: 139 palcy
Ilość sług: 119
-3*Dresiarz, Sztuki Walki & Broń Biała lvl1
Tomek, Poziom 13:
Żw: 18
Ekwipunek: Szata liturgiczna ;P
Ilość sług: 135
-3*Kierowca lvl4
-2*Wampir (lvl5)
-20*nożownik (Broń Biała 1)
Mistrz Miecza, Poziom 12:
Żw: 16/17
Ilość sług: 120
-110*wkurzona oświata
Dante, Poziom 15:
Żw: 20
Ekwipunek:
Ilość sług: 132
Dark Hennet, poziom 17:
Żw: 22
Ekwipunek:
Goras, Poziom 11
Żw: 16
Ekwipunek:
Ilość sług: 82

Można zrobić niezłe zakupy na bazarku, jak ktoś nie wie, to ten fioletowy prostokąt

Dark Hennet:
Słudzy Mema patrzyli jak odrywał sobie głowę. Sami na to nie mieli zbytnio ochoty, więc zamiast tego wybrali spośród siebie nowego przywódcę i jesteś nim właśnie TY. Oczyściliście szybko blok na przeciwko. dostajesz 32 sługi co daje ci 5 mocy do wyboru.
AC:
Podbiegłeś do zamyślonego Czerwonego WŻT, i opisanym sposobem urwałeś mu głowę.
Shade zamienił się w fontannę krwi!
Szkoda, że nie mogłeś grać dalej. Zapraszam do ewentualnych przyszłych gier!
Sługi Shade'a uciekły w popłochu. AC zyskuje 5 mocy do wyboru. Zabrałeś jego palce i po jednym palcu sług. Masz już 139 palców!
Mistrz Miecza:
Te dwa bloki były już wyczyszczone przez Mema! Ćwicz pamięć

Zgarnąłeś jednak 10-ciu przechodniów. Dostajesz poziom.
Tomek:
Przeleciałeś po drodze przez blok, ale był już wyczyszczony przez czarnego władcę. Poleciałeś do samu razem z wampirem, wszystkie twoje sługi też tam dotarły. Nie było dużego ruchu, ale przejąłeś całą obsługę i tych co zdecydowali się na zakupy z rana, oraz kilku przechodniów przed samem. Jednego zamieniłeś w wampira. Z broni znalazłeś 5 zestawów noży "siepacz-rąbacz". Masz w sumie 20 sztuk noży, które rozdałeś sługom. Zyskujesz 3 poziomy.
Dante:
Oczyściłeś dwa bloki i dostałeś 60 sług. Masz obecnie 15 poziom i 8 mocy do wyboru.
Goras:
Nie wiesz skąd się tutaj wziąłeś, ale w twoim kierunku ucieka mnóstwo zombie. Przekonałeś je, żeby dołączyły do ciebie.
Staty:
AC, Poziom 17:
Żw: 27
Ekwipunek: 139 palcy
Ilość sług: 119
-3*Dresiarz, Sztuki Walki & Broń Biała lvl1
Tomek, Poziom 13:
Żw: 18
Ekwipunek: Szata liturgiczna ;P
Ilość sług: 135
-3*Kierowca lvl4
-2*Wampir (lvl5)
-20*nożownik (Broń Biała 1)
Mistrz Miecza, Poziom 12:
Żw: 16/17
-110*wkurzona oświata
Dante, Poziom 15:
Żw: 20
Ekwipunek:
Ilość sług: 132
Dark Hennet, poziom 17:
Żw: 22
Ekwipunek:
Goras, Poziom 11
Żw: 16
Ekwipunek:
Ilość sług: 82
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 14 sierpnia 2006, 21:12 przez Pavciooo, łącznie zmieniany 1 raz.
I tak nikt tego nie czyta...

-
- Bosman
- Numer GG: 4159090
- Kontakt:

-
- Marynarz
- Numer GG: 763272
- Kontakt:

-
- Kok

-
- Mat
- Kontakt:
Zbieractwo 2,3,4,5
Zabieram od wszystkich moich sług (oprócz wampirów) wszystkie ich żuchwy i po 4 palce. Lecę na bazar i według możliwości kupuję Infernaliste do 5 i Demonologię do 5. (powinno to kosztować mniej-więcej 42 żuchwy, 4 serca i 10 palców, sług mam 133 więc powinno starczyć
) do tego jeżeli mi starczy biorę jeszce Uczenie do 3 (21 żuchw 2 serca i 5 palców). Za resztę kupuję sługi w cenie 1 żuchwa za każdego.
Zabieram od wszystkich moich sług (oprócz wampirów) wszystkie ich żuchwy i po 4 palce. Lecę na bazar i według możliwości kupuję Infernaliste do 5 i Demonologię do 5. (powinno to kosztować mniej-więcej 42 żuchwy, 4 serca i 10 palców, sług mam 133 więc powinno starczyć

Meniyaki tsukete shinugaii!

-
- Kok
- Kontakt:

-
- Mat
- Kontakt: