Opisy, statusy, zwał jak zwał - czasami na gg i innych komunikatorach zdarzaja się perełki. Czasami perełkami sa przypadkowe kombinacje tych statusów - tutaj jest miejsce zeby je wypisywać. Zaczne od razu czerpiąc z tego co w tej chwili:
EmpE pisze:syzyfowa robota, don kichota to głupota
Equinoxe pisze:Siła kobiety leży nie w tym, co mówi, ale ile razy to powtarza
Giraff pisze:...jestem dobrym przykładem złego przykładu...
Ksin pisze:juz wiem czemu w wakacje nie ma szkoly - w taki upal bym nie poszedl
Oley pisze:Co robi dziewczynka na huśtawce w Afganistanie? Wk***ia snajpera :))))
No i mała historyjka:
Falka pisze:grr... glupi monitor
fds pisze:grr... glupi premier
BAZYL pisze:grr... glupie opisy
fds pisze:grr... glupie grr...
MAd Phantom pisze:grr... jamnik :D
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Sheckley pisze:Sprawdzone- szerszeń na jajach skutecznie obniża zdolność prowadzenia pojazu
Krycha pisze: Dupa, dupa, dupa...
Kabi pisze:K.... ... ........ ... .......i
niech ktos rozszyfruje o co chodzi- dla ulatwienia ile kropek tyle liter w slowie& prawie same przeklenstwa..
A ten to położył mnie na łopatki
Mithnar pisze:Lekcja 3: Serek pleśniowy NIE powstaje po 3tygodniowym trzymaniu sera w wilgoci
cos dla fanow SW
Jedi pisze: |-o-| (-o-) |-o-|
co do gg- fakt jest do bani:p używam tlena- najlepszy moim zdaniem na winzgroze[/quote]
Ostatnio zmieniony środa, 26 lipca 2006, 17:08 przez Nadir, łącznie zmieniany 2 razy.
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.
Dziś moi znajomi również pobłogosławili mnie paroma ciekawszymi opisami
Bell pisze:Wszystko co dobre, jest nielegelane, niemoralne, lub powoduje tycie...
Kfiatek pisze:A moja dupa to lody w rożku!
Sheckley pisze:Nie dość, że łysy to jeszcze ma kaprysy!
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.
Falka pisze:NIEDOSYTSE KSUMO ZEBY CPRZYCZY NA TRUDNO SCIWCZY TANIU!
cokolwiek to znaczy
Poprzesuwajcie sobie spacje w odpowiednie miejsca. Kolejności liter nie trzeba zmieniać. Ja to od razu przeczytałam, a mnie co chwila ktoś na gg zaczepia z pytaniem, co to znaczy... To o czymś świadczy :>
Oni nie mają problemów z czytaniem, oni mają trudności w czytaniu.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.