Problem z cRPG:)))
-
- Szczur Lądowy
Problem z cRPG:)))
Witam serdecznie!!!Chciałnym poprosić o pomoc poeniważ znowu zainteresowała mnie temtyka cRPG:)Ostatni kontakt miałem z Falloutem 1 i 2 i po tej grze poprostu nie było nic ciekawszego dlatego znudziła mnie ta tematyka.Jednak ostatnio widziałem że dośc sporo namnożyło sie nowych cRPG i prosiłbym o dobrą rade ponieważ lubie bardzo klimat panujący w Fallout ale nie moge znalesc zadnej innej fajnej gierki z takim klimatem:///Czy ktos moze mi cos ciekawego zaproponowac:))Z gory dziekuje!!!
-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/
-
- Majtek
- Kontakt:
Re: Problem z cRPG:)))
w falloucie nie bylo nic ciekaweog??? a dlugo pograles? daleko zaszedles?shaq00 pisze:Ostatni kontakt miałem z Falloutem 1 i 2 i po tej grze poprostu nie było nic ciekawszego dlatego znudziła mnie ta tematyka....ponieważ lubie bardzo klimat panujący w Fallout ale nie moge znalesc zadnej innej fajnej gierki z takim klimatem
no i sprzecznosc- piszesz ze nic ciekawego, a potem ze nie mozesz znalesc INNEJ FAJNEJ gierki...to albo fajna albo nudna...
co do arcanum-jesli fallout ci nie podpasil to arcanum jest duzo nudniejsza
take a look to the sky just before You die, it's the last time he will
-
- Mat
- Kontakt:
Re: Problem z cRPG:)))
Jemu chodziło chyba o to, że później nic ciekawego nie wyszło na rynekGreg O'Hr pisze:w falloucie nie bylo nic ciekaweog??? a dlugo pograles? daleko zaszedles?shaq00 pisze:Ostatni kontakt miałem z Falloutem 1 i 2 i po tej grze poprostu nie było nic ciekawszego dlatego znudziła mnie ta tematyka....ponieważ lubie bardzo klimat panujący w Fallout ale nie moge znalesc zadnej innej fajnej gierki z takim klimatem
no i sprzecznosc- piszesz ze nic ciekawego, a potem ze nie mozesz znalesc INNEJ FAJNEJ gierki...to albo fajna albo nudna...
co do arcanum-jesli fallout ci nie podpasil to arcanum jest duzo nudniejsza
A z cRPG moge Ci polecić właśnie Arcanum, Baldurs Gate i Sacred.
-
- Szczur Lądowy
Po falloutach bylo kilka ciekawych cRPG:
Morrowind - genialny, bardziej RPG niz wiekszosc innych gier - doozo wieksza swoboda, wiekszy swiat, masa rozszerzen itd.
KoTR I i II - jak ktos Star Warsy lubi - niezla fabula, ciekawe mozliwosci rozwoju postaci.
Neverwiner Nights - troche za bardzo hack'n'slash jak na moj gust, ale i tak niezle fantasy
Oczywiscie jest jeszcze masa roznych Baldursow, Dungeon Siegow itp - zabij tyle potworow ile sie da zeby zdobyc doozo umiejetnosci pozwalajacych na zabijanie wiekszej liczby potworow... Ale w porownaniu do falloutow wypada to wszystko blado (przynajmniej taka jest moja opinia).
Morrowind - genialny, bardziej RPG niz wiekszosc innych gier - doozo wieksza swoboda, wiekszy swiat, masa rozszerzen itd.
KoTR I i II - jak ktos Star Warsy lubi - niezla fabula, ciekawe mozliwosci rozwoju postaci.
Neverwiner Nights - troche za bardzo hack'n'slash jak na moj gust, ale i tak niezle fantasy
Oczywiscie jest jeszcze masa roznych Baldursow, Dungeon Siegow itp - zabij tyle potworow ile sie da zeby zdobyc doozo umiejetnosci pozwalajacych na zabijanie wiekszej liczby potworow... Ale w porownaniu do falloutow wypada to wszystko blado (przynajmniej taka jest moja opinia).
-
- Szczur Lądowy
-
- Bosman
Poszukać solucjiAnakonda pisze:Proszę o pomoc w grze Siege of Avalon. Nie wiem jak zabić lisza. Jest ze mną ten nekromanata Felious i on miał mi niby pomóc jakimiś czarami zabić lisza , więc idę z nim do tego lisza i zaatakowałem go , a on raz mnie walnął i ded. HELP!!! Co mam robić????
Albo wysilić się i pomyśleć jak pokonać owego licza
-
- Bosman
Na PW wyslalem ogólną odpowiedź zaś tutaj pozwolę sobie przytoczyć link do wikipedi.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Solucja[/url]
http://pl.wikipedia.org/wiki/Solucja[/url]