Sword of mana na gba
-
- Szczur Lądowy
Sword of mana na gba
gram na gba w sword of mana i nie wiem jak przejsc do miasta Wendel prosze pomóżcie !!
-
- Tawerniany Berserk
- Numer GG: 9350651
-
- Szczur Lądowy
-
- Tawerniany Berserk
- Numer GG: 9350651
nie wiem z opisu wynika, że powinnienes poprostu ją przejsc, moze nie zauwazyles jakis drzwi?? opisz dokładniej gdzie jestes, kim grasz etc. http://db.gamefaqs.com/portable/gbadvan ... f_mana.txt tu jest opis po angielsku i znając podstwy języka powiinniens dac rade.
Har Har Har
-
- Szczur Lądowy
jak jest domek kaktusowy co dostalem od królika ide na dól i widze most ide i widze jakies 2 potwory jakby z blota zabijam je z luku ide i jest jaskinia wchodze do niej ide i jest schodek na kruru [?!] musze wskoczyc wskakuje ale ta dziewczyna która ze mną chodzie nie idze nie wiem czemu ide i jest jakis taki posąg szary co ma takie niebieskie paski i jak podejde to on mnie zabija jakies pole sie wokól niego robi i co mama zrobic ta dziewczyna nie moze wejsc nie wiem czemu !!!! plz pomózcie
[Aaargghh! Zapamiętaj sobie, że istnieje taka litera jak Ó! Poza tym łamiesz regulamin, więc następne posty wyglądające jak ten powyżej będą kasowane - dop. FLK]
[Aaargghh! Zapamiętaj sobie, że istnieje taka litera jak Ó! Poza tym łamiesz regulamin, więc następne posty wyglądające jak ten powyżej będą kasowane - dop. FLK]
-
- Szczur Lądowy