[CP 2021] Wojna Cieni

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Alexiel
Marynarz
Marynarz

Post autor: Alexiel »

Devon Carter

Carter niespał już od kilkudziesięciu minut. Przez te wszystkie lata nawykł do wczesnego wstawania. Trudno mu było sie odzwyczaić.
Gdy się przebudził nie wstawał z łóżka. Leżał na nim z zamknietymi oczami, a w myślach wracał do starych czasów, gdy jeszcze był aktywnym żołnierzem. Starał się przypominać akcje podobne do tej którą będą mieli wykonać w przeciągu następnych dni.
Z medytacji wyrwał go odgłos silnika Harleya. Wtedy powstał i poszedł do łazienki. Po porannej toalecie ubrał się i wyszedł z pokoju. Poszedł do pokoju w którym dzień wcześniej odbyło się zebranie. Tam usiadł gdzie sie dało i czekał na resztę.
Bielik
Mat
Mat
Numer GG: 5800256

Post autor: Bielik »

Bielik

Znudzony łażeniem po hotelu kieruję się w stronę pokoju w którym wczoraj odbyło się spotkanie.
Stare chińskie przysłowie mówi: "Jak nie wiesz co powiedzieć, to powiedz stare chińskie przysłowie"
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

[Wszyscy]
Wszedliście do pokoju Devona, obrzucając się spojrzeniami. Usiedliście przy okrągłym stole. Ciszę przerwał Nadir:

- Panowie, czas zacząć działać.
Seto
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: Seto »

Serio

-Dobrze, mamy trase przejazdy limuzyny z celem? Jeśli tak to moge zabrać się za sprawdzenie jej i poszukiwanie studzienek kanalizacyjnych. Przydałby mi się też stoper to zapisywałbym ile czasu świeci czerwone ściatło.-Zapytał Serio. Miał nadzieje że wszystko pójdzie po jego myśli, że cel zostanie unicestwiony, a walizka zabrane lub zniszczona. Czekał też na sugestie innych. Swoja drogą dawno nie jeździł na motorze, nie czuł tej prędkości, wiatru we włosach... teraz mógł sobie pojeździć.
Obrazek
Nadir
Kok
Kok
Numer GG: 3327785

Post autor: Nadir »

Nadir
Serio, myślę, że ty mógłbyś na motorze robić za limuzynę. Reszta będzie oczekiwać cię w miejsach kontrolnych i odnotowywać czasy dojazdu, postoju, oraz częstotliwość zmiany świateł. Musimy dobrze określić pod którym kanałem ustawić bombe. rzucił Nadir
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
Bielik
Mat
Mat
Numer GG: 5800256

Post autor: Bielik »

Bielik

Wydaje się dobre. Za tem pokażcie trasę może uda nam się znaleźć jakieś dogodne miejsce-Mówię do reszty.
Hmm... Coś za proste wydaje mi się to wszystko-mówię do siebie.
Stare chińskie przysłowie mówi: "Jak nie wiesz co powiedzieć, to powiedz stare chińskie przysłowie"
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

Jak co to ja nic nie piszę, póki nie ustalicie ostatecznego planu i nie napiszecie, co kto robi, itp. :)
Nadir
Kok
Kok
Numer GG: 3327785

Post autor: Nadir »

Michajil Tigrow vel Nadir
Widzę, że nikt nie zgłasza sprzeciwów więc do roboty. Mamy przed sobą cięzki dzień. powiedział Nadir i wyszedł. Usiadł w hallu i czekał na resztę, oraz kogoś kto da im plan przejazdu.
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
Zablokowany