Konkurs na najlepszy avik na forum
-
- Mat
- Kontakt:
No to gratuluję! BRAWO!!! Idealny prezent na Nowy Rok. Brawa dla tego pana! Otrzymuje pan Nagrodę Złamanego Gwoździa! Gratulujemy!
<cała sala bije brawa, owacje na stojąco, MAd płacze ze szczęścia i mdleje>
Eee... Proszę tego pana wziąć do szpitala. Tak... Koniec gali! Proszę wracać do domu i jechać bezpiecznie.
<cała sala bije brawa, owacje na stojąco, MAd płacze ze szczęścia i mdleje>
Eee... Proszę tego pana wziąć do szpitala. Tak... Koniec gali! Proszę wracać do domu i jechać bezpiecznie.
-
- Tawerniany Bard
- Numer GG: 4825300
Szkoda, że nie wkleiłeś całej mojej argumentacji... ;P Możnaby w tej kategorii zrobić nawet oddzielny konkurs. (No co? Czuję, że bym wygrał. ;P)
Kongratz. ;P
Kongratz. ;P
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.
There is something to be learnt about irony here.
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Arcymod Tawerniany
-
- Mat
- Numer GG: 6635964
przepraszam, że się wczoraj nie dopisałem, ale już urządzałem zabawę noworoczną (i zalałem ryja... znaczy się byłem w stanie znaczącym ), więc teraz to nadrobię:
Dziękuję wszystkim, którzy głosowali na mnie i mój avik świąteczny! To dla mnie zaszczyt, że ktoś docenił moją "tfórczoźć". Tak samo chcę podziękowac, tym którzy na mnie głosowali w konkursie na najlepszy avik, że dzięki nim zająłem 2 miejsce! Chciałem także pogratulować Asthnerowi za jego 3 miejsce i MAd Phantomowi za jego 1 miejsce! Przy czym obiecuję, że w następnym konkursie na najlepszego avika będę oczywiście startował z moim nowym dziełem, które być może niedługo zobaczycie
Waltos.
Dziękuję wszystkim, którzy głosowali na mnie i mój avik świąteczny! To dla mnie zaszczyt, że ktoś docenił moją "tfórczoźć". Tak samo chcę podziękowac, tym którzy na mnie głosowali w konkursie na najlepszy avik, że dzięki nim zająłem 2 miejsce! Chciałem także pogratulować Asthnerowi za jego 3 miejsce i MAd Phantomowi za jego 1 miejsce! Przy czym obiecuję, że w następnym konkursie na najlepszego avika będę oczywiście startował z moim nowym dziełem, które być może niedługo zobaczycie
Waltos.
żyję