Fallout 3
-
- Tawerniak
- Kontakt:
Chciałbym podzielać twój optymizm Mad Phantomie, ale po tym co wcześniej napisałeś podejżewam, że Fallout'a 3 będzie łączyła w z poprzednikami nazwa i świat. Mam tylko nadzieję, że panowie producenci nie wpadną na genialny pomysł wydania wersji piecowej jako konwersji z konsol.
A Fallout w FPP? Ech, co się z tym światem porobiło...
A Fallout w FPP? Ech, co się z tym światem porobiło...
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Arcymod Tawerniany
Podzielając mój optymizm, został byś pesymistą Phoenix'ie (pisałem już, że wolę miłą niespodziankę, od gorzkiego rozczarownia ) - po prostu w głębi duszy mam nadzieję na F3 o jakim wszyscy marzą (wystarczyło by aby Ruscy i USA nacisneli takie małe czerwone guziczki... , a swoją drogą możliwe, że tak właśnie będzie - wszak w świecie fallout wojna atomowa "poszła" właśnie o ropę)
Swoją drogą znalazłem wywiad z Todd Howard'em (patrz pare postów wyżej) Na wszystki kłopotliwe pytania odnośnie F3 unika odpowiedzi, nie wie która platforma będzie tą docelową i pierwszą (choć pisze, że bardzo chcieliby trafić na wiele jednocześnie), zachwala konsolowe cRPG, nie zamierza wykorzystać NIC z prawie gotowego F3 Black Isle, (fabułę też nie wie czy wykorzystają), zapowiada, że gra będzie na tej samej technologi co nowy Morrowind (tak powiedział - nie "Elder Scrolls" tylko "Morrowind"), a na pytanie kiedy gra zostanie wydana odpowiada: "When it's done" (kiedy będzie zrobiona)...
-
- Tawerniak
- Kontakt:
-
- Arcymod Tawerniany
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
-
- Arcymod Tawerniany
Prawdopodobnie jest tak jak pisze BAZYL, tyko teraz są trzy możliwości:
1. Interplay zamierza zrobić FO (Fallout On-line) i wyratować si za jego pomoca (wszak to stały, comiesięczny zysk)
2. Interplay zamierza sprzedać i to prawo, ale chce zażyczyć sobie za nie ogromne pieniądze, których Bethesda nie chciała zaoferować
3. Interplay już wie, że upadł, ale taka licencj w kieszeni czyni go dużo bardziej atrakcyjnym dla np. Microsoftu czy innej dużej firmy, która mogłaby Interplay wykupić i go(i jego pracowników, a zwłaszcza prezesa i zarząd) uratować przed bankructwem i zapomnieniem..
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Arcymod Tawerniany
Na chwilę obecną Interplayowi nie ma co wierzyć - wszystko co powiedzą trzeba brać wspak, na odwrót i dookoła - w końcu z F3 też już marudzili i to tak, że aż prawie końcową wersją wymarudzili. I co? I nic - F3 sprzedali przez co całe ich marudzenie poszło na marne bo jest on robiony od nowa. Wniosek? Wnioski są dwa:
1. Nie opłaca się być marudą
2. Trust no Interplay (nie ufać (uff-uff ) żadnemu Interplayowi)
-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
Na razie widzę, że dyskusja dotyczy głównie tego, że Fallout3 ma bardzo przypominać Morrowinda. Nie wiem, o co tyle szumu. Grałem w tą grę i bawiłem się doskonale (jedyne czego można się doczepić to słabo rozbudowane dialogi, ale może się to zmieni). Jeśli muzyka będzie klimatyczna, BNi ciekawi, masa questów (tak, jak w Morrowindzie) to F3 mógłby być nie tylko dobry, ale nawet lepszy od poprzednich części. Widok z pierwszej osoby nie jest taki zły (i można sobie z bliska zobaczyć twarze kompanów z drużyny ).
-
- Bombardier
Oj, Rashkel! O ile Morrowind wyszedł bardzo dobrze, o tyle Fallout wyjdzie pewnie trochę gorzej. Najgorsze jest to, że F3 produkowany przez twórców Morrowinda NIE będzie tym, czym miał być Interplayowski Van Buren...
No i oczywiście Bethesda Sofware ogłosiła, że nie będzie S.P.E.C.I.A.L.A, ani Pip-Boya. W ogóle plany Bethesdy wobec F3 są jakieś dziwne... Fallout w perspektywie FPP? Bueee...
Tym postem podpisałem na siebie wyrok: Tak, macie rację... Ja uważam, że Fallout bez tych paru rzeczy, jest jak upośledzone dziecko. Tyle, że nawet takie dziecko też można pokochać. Pożyjemy, zobaczymy...
No i oczywiście Bethesda Sofware ogłosiła, że nie będzie S.P.E.C.I.A.L.A, ani Pip-Boya. W ogóle plany Bethesdy wobec F3 są jakieś dziwne... Fallout w perspektywie FPP? Bueee...
Tym postem podpisałem na siebie wyrok: Tak, macie rację... Ja uważam, że Fallout bez tych paru rzeczy, jest jak upośledzone dziecko. Tyle, że nawet takie dziecko też można pokochać. Pożyjemy, zobaczymy...
-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
Mimo twoich dość pesymistycznych opinii, ja jestem dobrej myśli. Po twoim poście zdałem sobie jednak z pewnej rzeczy sprawę. Jak będzie wyglądała walka w nowym Falloucie (nie chciałbym, aby wyglądała jak quake).
Na pewno będzie to inny fallout od tego jakiego znaliśmy. Lepszy, czy gorszy to się okaże.
Na pewno będzie to inny fallout od tego jakiego znaliśmy. Lepszy, czy gorszy to się okaże.
-
- Marynarz
- Numer GG: 2207328
-
- Bombardier
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
To rzeczywiście straszne. Teraz muszę przyznać, że Fallout nie będzie tym starym falloutem.Runiq pisze:Muszę cię zmartwić, Rashkel. Z moich źródeł (CD-Action) wynika, że walki w Falloucie 3 będą się toczyć (o zgrozo!) w czasie rzeczywistym. Czyli całość wyjdzie pewnie jak Morrowind i Quake w jednym z dużą przewagą tego pierwszego.
Od niektórych ludzi słyszałem jednak, że nie zamierzają go zmieniać.
-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
Fallout 3 TO BIEDA
Fallout 3 BENDZIE BIEDNY DLATEGO ŻE BENDZIE TWOŻONY DO GRY PSZEZ NETA I BENZIEMY MUSIELI PŁACIĆ