[Dungeon Explorers] Kopalnia Upiorytu

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
shade
Mat
Mat

Post autor: shade »

Jack
Biegnę za Crissem. Staram się unikać wszelkich konfrontacji lecz jeśli zajdzie taka potrzeba okładam wroga butlą.
Ostatnio zmieniony piątek, 7 lipca 2006, 22:42 przez shade, łącznie zmieniany 1 raz.
Arxel
Kok
Kok
Numer GG: 8564458

Post autor: Arxel »

Johny

Biegnę za resztą starając się nie być ostatni. Jeśli zajdzie taka potrzeba strzelam do przeciwników.
OŻESZ TY W PYTĘ WRÓCIŁEM NA FORUM :D!
Asd7
Marynarz
Marynarz

Post autor: Asd7 »

Tajfun
Idę za resztą osłaniając ich wydygane tyłki. Jeśli zajdzie potrzeba odstrzelwuje się oszczędzając amunicję i dołanczam do grupy. (Nie zostaję za nimi oczywiście zbyt daleko. aby móc liczyć na wsparcie.)
"Nie wiem, jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na maczugi"

- Albert Einstein
AC
Bosman
Bosman
Numer GG: 4159090
Kontakt:

Post autor: AC »

Dotarliście do małego pomieszczenia, w którym na jednej z szafek stoi walizka z upiorytem. To jest wasz pierwszorzędny cel misji, możecie olać naukowców i starać się wrócić na powierzchnię. Przed wami są kolejne drzwi, za którymi ktoś strzela z karabinu i krzyczy, od waszej strony są one otwierane, ale zdaję się one są jednostronne (znaczy nie da się ich otworzyć tradycyjnymi metodami od drugiej strony). Jest półciemno (znaczy - jest trochę światła, ale słabo ogółem widać).
Obrazek
Asd7
Marynarz
Marynarz

Tajfun
W sumie to możemy się zawijać ale chyba ich tak nie zostawimy nie?? W koncu tam są ludzie których znam... Ja idę po nich ktoś jeszcze ??
"Nie wiem, jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na maczugi"

- Albert Einstein
AC
Bosman
Bosman
Kontakt:

jedna z żarówek się przepaliła gdy zastanawialiście się co robić dalej, kilka iskier spadło na podłogę
Obrazek
Zapał
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: Zapał »

Tommy

Nie ma co się zastanawiać Otwieram tę cholerne drzwi, a jeżeli znajde tam cokolwiek innego niż żywi ludzie traktuje to miotaczem!
Fuck?
Asd7
Marynarz
Marynarz

No to idziemy
Podążam na Tommy'm osłaniająć go.

- Albert Einstein
AC
Bosman
Bosman
Kontakt:

Po ogniowej walce okazało się, że Tommy spalił potwora i jakiegoś żołnierza. Pociski uderzyły w kilku kierunkach z m16 tamtego człowieka. Jeden z nich trafił Jacka w lewe ramię. W mrocznym pomieszczeniu coś warczy. Miotacz ognia Tommiego zaciął się.
Obrazek
Asd7
Marynarz
Marynarz

Tajfun
Oddaję 3 pojedyncze strzały, w blasku których próbuję dojrzeć warczące "coś" kiedy to zobaczę oddaję do tego 5 strzałów, po czym szukam jakiejś osłony. Tommiemu proponuję zabranie broni zabitego żołnierza.

- Albert Einstein
Zapał
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: Zapał »

Tommy

No kur...!!!! Nic nie wychodzi, cofam się do środka oddziału i próbuje odciąć to cholerstwo! Jakby co celuje w ściane :wink:
Fuck?
shade
Mat
Mat

Post autor: shade »

Jack
Położyłem pod ścianą butlę, zaciskając ręką ranę przeszukuje półki w poszukiwaniu jakiś medykament i broni. Jeśli znajduje jakieś bandaże opatruje ranę, jeśli nie znajdę zrywam własny rękaw i nim opatruje ranę.
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 10 lipca 2006, 21:41 przez shade, łącznie zmieniany 1 raz.
Arxel
Kok
Kok

Johny

- To musiało zaboleć Jack:D Powiedział do Jacka po czym wymierzył w miejsce skąd dochodził odgłos i puścil tam 5 strzałów.
Asd7
Marynarz
Marynarz

Tajfun
Ta może mnie jeszcze tu zamknijcie??
Po czym wycofuję się na chwilę do wszystkich.
Nie możemy tu wiecznie siedzieć bo w końcu coś nas dorwie pośpieszcie sie idziemy dalej.

- Albert Einstein
AC
Bosman
Bosman
Kontakt:

Ostrzelaliście to coś i biegiem przeszliście dalej (Jack znalazl tylko paczkę jakichś proszków). W mrocznym korytarzu świeci się cyferblat kolejnej windy, coś do was jedzie z górnych poziomów. Zaraz tu będzie. Znajome warczenie znów się pojawiło - tym razem dalej na korytarzu.
Obrazek
Arxel
Kok
Kok

Johny

- Jako, że nasz dowódca jest ospały to ja podam pewien pomysł. Ludzie szybko się ustawić! Połowa celować w to warczące coś a połowa w windę. Jak tylko zobaczycie/usłyszycie coś nieprzyjaznego to walcie do tego! Krzykął do drużyny po czym obrócił się w stronę windy i celuje w drzwi. - Choć czymkolwiek jesteś
Asd7
Marynarz
Marynarz

Tajfun
Celuję w mrok korytarza i czekam z czym przyjdzie nam walczyć.

- Albert Einstein
Zablokowany