[Dungeon Explorers] Kopalnia Upiorytu

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Sir Wichus
Majtek
Majtek
Kontakt:

Post autor: Sir Wichus »

Criss

Zwracam się do Tajfuna
-Znałeś go? Czym się zajmował?
Powolnym krokiem zbliżam sie do windy w celu sprawdzenia czy działa, wciąż słuchając odpowiedzi Tajfuna.
Czas to pieniądz,
a pieniądz to PIWO.
Zapał
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: Zapał »

Tommy

Co tu się dzieje?! Co to był za gościu, on jakiś nie teges? Trzeba bardzo uważać! No dobra, to kto idzie przodem?!?
Fuck?
Asd7
Marynarz
Marynarz

Post autor: Asd7 »

Tajfun
Był jednym z naukowców z niższych poziomów, kimś w rodzaju łącznika między dołem a górą ale co robił dokładnie tego nie wiem.
"Nie wiem, jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na maczugi"

- Albert Einstein
Sir Wichus
Majtek
Majtek
Kontakt:

Criss

-Chodźmy dalej, winda nie zabardzo mi pasuje wszystkie elektryczne rzeczy nie działają, wiec sprubujmy schodami. Musimy się stąd jakoś wydosać.
Popatrzyłem na trupa, wzruszyłem ramionami poczym udałem się w stronę klatki schodowej.
Czas to pieniądz,
a pieniądz to PIWO.
Asd7
Marynarz
Marynarz

Tajfun
Idę zaraz za Criss'em starając się w miarę możliwości ubezpieczać go.
"Nie wiem, jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na maczugi"

- Albert Einstein
AC
Bosman
Bosman
Numer GG: 4159090
Kontakt:

Post autor: AC »

Roger:
Zdaję się jesteś teraz na 5 poziomie. Wpadłeś do jakiegoś dziwnego pomieszczenia - cała podłoga jest dziwnie śliska i trochę klejąca. Znalazłeś m16 z latarką obok siebie.

Reszta:
Winda działa. To dziwne, ale jednak po przejściu kilkunastu metrów ujrzeliście otwartą, jasną windę. Jedzie tylko do poziomu piątego. Ze strony klatki schodowej (to za rogiem) słyszycie, że coś się zbliża. Z magazynu słyszycie trochę szczekania.
Obrazek
Sir Wichus
Majtek
Majtek
Kontakt:

Criss

-Cholera, znowu jakiś kundel.
Idę dalej rozglądając się dookoła. Mierzę w kierunku rogu z którego dochodzą odgłosy.
Czas to pieniądz,
a pieniądz to PIWO.
Asd7
Marynarz
Marynarz

Tajfun
Szukam na podłożu jakiegoś kamienia albo czegoś wielkości pieści co mógłbym rzucić w stronę z której dochodzi do nas dźwięk. Kiedy coś takiego znajdę rzucam to tak aby było to widać z obywu stron i czekam czy wywoła to zaciekawienie zbliżającego się czegoś...

- Albert Einstein
shade
Mat
Mat

Post autor: shade »

Jack
Przytulam się do bocznej ściany tak aby widzieć przestrzeń koło klatki schodowej i mieć wolne pole ostrzału. Mierze miotaczem w korytarz po czym cicho podśpiewuję - W ciasnej ciemnej tajwańskiej uliczce sprzedają ciemne podpieczone psy w panierce rybnej...
Dołączam do gry
Poprawiłem pioseneczkę, chyba lepiej brzmi?
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 3 lipca 2006, 21:48 przez shade, łącznie zmieniany 2 razy.
Zapał
Mat
Mat
Kontakt:

Tommy

Czuje w powietrzu, że dziś na obiad będą smażone pieski! Ide z tyłu, osłaniając plecy grupy.
Fuck?
Arxel
Kok
Kok
Numer GG: 8564458

Post autor: Arxel »

Johny

- Tja, płonie ognisko w lesie, a potwór skwierczy w mesie. Powiedział do towarzyszy po czym skierował broń w stronę odgłosu.
OŻESZ TY W PYTĘ WRÓCIŁEM NA FORUM :D!
AC
Bosman
Bosman
Numer GG: 4159090
Kontakt:

Post autor: AC »

[Shade pisz że jesteś Jack]

Roger:
Cokolwiek to jest leżysz na tym. Ciecz przesiąka twoje ubranie, jest dość mokro.

Reszta:
Coś co tylko Jack zobaczył pojawiło się z drugiej strony niż magazyn. Wyglądało jak Diablo - wystrzelił strumień ognia, jednak on zakręcił w górę (potwora już nie było widać) i wrócił trafiając w broń Jacka. Sparzył sobie dłonie. Szelki jego butli też się zapaliły i spadły na metalową posadzkę. Tommy widząc że Jack strzela ogniem też wystrzelił strumień ognia. Jednak uformował się on w magiczny sposób w ognistego golema, który ruszył na was. Winda ciągle jest otwarta. Tymczasem z drugiej strony nadchodzi ten wielki, zakrwawiony pies, którego wcześniej ubiliście. Tajfun otworzył ogień, to samo zrobił Criss, a chwilę później i Johnny. Zmasowany atak zmiótł psa, jednak straciliście całe magazynki (za długo strzelaliście, macie jeszcze po dwa). Trójka odwróciła się i zobaczyła Ognistego Golema. Magazyn teraz wydaje się bardzo ciemnym miejscem.
Obrazek
Sir Wichus
Majtek
Majtek
Kontakt:

Criss

-W nogi!!! Do windy!!!
Biegnę ile sił w nogach nie zwracając uwagi na porozrzucane szczątki kundla. Odwracam się i wystrzelam dw pociski w kierunku 'tego czegoś'.
-Nażryj się ołowiu świnio!
Czas to pieniądz,
a pieniądz to PIWO.
Asd7
Marynarz
Marynarz

Tajfun
Criss ma racje zwijamy sią stąd
Wycofuję się do windy, jeśli trzeba pomagam Jackowi z butlą, o ile chce ją zabrać. Jeśli zostawia butle bo nie ma czasu na taszczenie jej do windy, a jest ona odpowiednio daleko od windy aby jej nie uszkodzić(windy) to na moment przed zamknięciem się drzwi wystrzeliwuję w nią trzy pociski aby wywołać eksplozję.

- Albert Einstein
Zapał
Mat
Mat
Kontakt:

Cholera! Ale syf, uciekać do windy!!! Biegiem! Biegne do windy nie strzelając do nikogo, nie chce stworzyć kolejnego golema!
Fuck?
Arxel
Kok
Kok
Numer GG: 8564458

Post autor: Arxel »

Johny

Przerażony biegnę do windy stzelając trzy razy w golema.
OŻESZ TY W PYTĘ WRÓCIŁEM NA FORUM :D!
shade
Mat
Mat

Post autor: shade »

Jack
-Zaczekajcie na mnie, wezmę butle, może się przydać jako ładunek wybuchowy!
Szybko zakręcam zawór, odczepiam miotacz a samą butlę łapie za przerwane szelki i zarzucam na ramię. Jak święty Mikołaj z ładunkiem biegnę ile sił w nogach do windy. Gdy tylko drzwi się za mną zatrzaskują mówię - Kurwa! W co myśmy się wpakowali! Potrzebuje broni i w ogóle gdzie jest Roger?! Wydawało mi się że szedł z nami!?
Zablokowany