Mam pytanie: Czego brakuje Wam w kąciku NS? Co zmienić? Co może zostać? I co o nim myślicie?
Prosiłbym o wypowiedzenie się na ten temat, przecież kącik jest dla Was i dla Was powinien być lepszy [/i]
Nie gram w Neuroshimę, ale z chęcią czytam artykuły, które pojawiają się w tym kąciku (tak samo mam z kącikiem KC, czytam z czystej ciekawości). Wg mnie niczego tam nie brakuje. Czasami zamieść jakąś przygodę.
A bo ja wiem? jak napiszę, że chcę nawalankę z mutkami, to przecierz kto inny woli np. ataki na Molocha albo sesję-horror. Ale napisz, co chcesz, a znając twoje inne texty powinno byc dobre (Nie żebym cię chwalił, o nie! ale jesteś szefem kącika więc musisz się znać na rzeczy ).
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 26 czerwca 2006, 21:57 przez Gisher, łącznie zmieniany 1 raz.
Właściwie to w tym m-cu nawaliłem i teksty pojawią się dopiero na kwietniowy. Planuję coś z sektami - ma to być połączenie scenariusza (?) z nową organizacją - sektą i czymś tam jeszcze
Kącik jest super. Ale nie grałem nigdy w Neuroshimę .
Ale z chęcią pisze artykuły o KC na tym forum. Podoba mi się, i według mnie niczego na nim nie brakuje.
Podręcznik od neuroshimy mam gdzieś na dysku. Samo przeczytanie go jest wielką frajdą, pomimo iż w NS nie gram to kącik czytam i to chętnie. Generalnie jest bdb, ale fajnie by było zamieszczać jakieś arty, obrazki broni, mutków itp.
P.S. Jak by ktosik chciał to mam kilka różnych systemów w PDF`ach. Pisać na PW.
"It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living."
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
Co do obrazków... Może już w lipcowym numerze będą, a może dopiero w sierpniowym i postaram się, aby weszły na stałe. Muszę tylko z rysownikiem omówić to dokładnie...
Właśnie jestem na etapie czytaniea podręcznika(już kończe) mam w planie stworzyć "coś" co nadawało by się do Podręcznika Łowcy(jakiegoś mutka, zwierze czy coś). Jakby udało mi się to napisać to wysłać do kącika?
PS. Też pisałem do Jelcyna i nic ale już mi nie trzeba
mogło by być coś do Podręcznika Łowcy
jakieś nowe potwory (zmutowane oczywiście ) i maszyny
przygody też się przydają
a co do samej Neuroshimy to gra jest naprawdę godna polecenia. Samo czytanie podręcznika sprawia przyjemność. Przerzuciliśmy się z kolegami na ten system z EarthDawna i nie żałjemy