Na jaką grę czekacie?
-
- Szczur Lądowy
Przede wszystkim; nie będzie kontynuacji ani Baldurs Gate, ani Icewind Dale. Icewind Dale 2 było ostatnią grą opartą o engine Infinity stworzoną przez Black Isle i nic tego nie zmieni...
Jedyną szansą jest Icewind Gate które sprawiłoby, że w BG 2 dałoby się jeszcze jakoś pograć po zasmakowaniu potęgi mechaniki 3 edycji D&D. Miało się jednak ukazać pod koniec 2001 roku, więc to pewnie znowu jakaś lipa...
Jedyną szansą jest Icewind Gate które sprawiłoby, że w BG 2 dałoby się jeszcze jakoś pograć po zasmakowaniu potęgi mechaniki 3 edycji D&D. Miało się jednak ukazać pod koniec 2001 roku, więc to pewnie znowu jakaś lipa...
Koniec z tym!
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Kok
-
- Pomywacz
- Kontakt:
U mnie przede wszystkim Baldurs Gate 3, czyli nie czekam na nic szczególnego ani mi się nie śpieszy. Ale miło byłoby dostać już w ręce KotORka 2 albo Jade Empire (o ile w ogóle na piece wyjdzie...)
No i ilu tu pechowców czekających na Noc Kruka?
No i ilu tu pechowców czekających na Noc Kruka?
Clashes of thoughts, of desires and hope lift you up, straight up to the top of the world!
-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Ja tam na BG 3 nie czekam. Bo panom z Black Isle udala sie sztuka zrobienia sequela lepszego( a przynajmniej rownie dobrego) jak pierwowzor. NIe wiem czy 3 czesc tez utrzyma taki poziom. No i historia skonczyla sie na dobra sprawe w ToB wiec nie wiem o czym jeszcze by mozna opowiadac. Poza tym BG3 na silniku innym niz infinty bedzie dla mnie profanacja pamioeci mojego pierwszego RPG.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica
Nordycka Zielona Lewica
-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/
-
- Trocheiczny Tawerniak
- Numer GG: 3654146
Na pewno na The Witcher, na Neverwinter Nights II, na BG 3 (oby było takie świetne jak poprzedniki, ale 3d faktycznie może popsuć klimat), na Bard's Tale... hm, w Gothica III też bym pograł może.
A co do nazwy 'next Morrowinda', to będzie ona "The Elder Scrolls IV: Oblivion" z tego co słyszałem i czytałem na witrynie CDA.
A co do nazwy 'next Morrowinda', to będzie ona "The Elder Scrolls IV: Oblivion" z tego co słyszałem i czytałem na witrynie CDA.
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?
(Sergiusz Jesienin, 1925)
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?
(Sergiusz Jesienin, 1925)
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Bombardier
-
- Mat
- Numer GG: 3604434
- Kontakt:
-
- Pomywacz
Ja też czekam na KotOR II. Premiera już niedługo, bo za dwa tygodnie! Już przyszykowałem kasę. Najlepsze jest to, że nie będzie wydana po polsku. Już się bałem, że będę musiał kupić polską wersję, a tak na pewno będę grał w angielską. Po prostu nie lubię grać w Gwiezdne Wojny po polsku, fanatyk ze mnie . Żeby nie było wątpliwości - jedynkę też mam po angielsku.
A na co jeszcze czekam? Na Fallouta 3, BG 3 (podobno ma być, ale jakoś nie wiem, czy będzie miało grywalność mojej ulubionej gry), zobaczyłbym też chętnie Obliviona.
A na co jeszcze czekam? Na Fallouta 3, BG 3 (podobno ma być, ale jakoś nie wiem, czy będzie miało grywalność mojej ulubionej gry), zobaczyłbym też chętnie Obliviona.
Homo homini lupus est.
-
- Mat
- Numer GG: 3604434
- Kontakt:
-
- Szczur Lądowy
gothic 3 rulez
bezapelacyjnie gothic 3