"Spamerskie tematy"
-
- Bombardier
- Numer GG: 9383879
- Kontakt:
"Spamerskie tematy"
Jest to temat a'propos "spamerskich" gier z działu offtopic made by Mistrz_Miecza. Uważam że słusznie zostały one zablokowane, lecz postuluję do adminów o odblokowanie tematu "trzy słowa", gdyż nie jest on tak głupi jak reszta zablokowanych, może wyjść z tego coś ciekawego nawet. Chciałbym poznać Wasze opinie na ten temat.
(\ /)
( . .)
c('')('')
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
- Bosman
- Numer GG: 5454998
A ja jestem za tym, by byly zablokowane dalej. SPAM to SPAM. Gra to gra. Temat moze sie nie wydawac glupi, ale jakos dziwne to by bylo, jakby koles ktory nic normalnego nie pisze na forum tylko pisze w takich grach mial wiecej na liczniku niz ktos piszacy mase madrych rzeczy. To na prawde nie jest fajne.
I wierzcie mi, sa tacy ludzie co na forach glownie graja w takie duperszmity.
I wierzcie mi, sa tacy ludzie co na forach glownie graja w takie duperszmity.
-
- Mat
- Numer GG: 8991900
- Kontakt:
ale czy nie uwazasz, dorgi crawie, ze licznik tu nie ma nic do rzeczy? jak ktos jest na poziomie spamowych gierek, bedzie w nie gral, i cieszyl sie z ilosci postow, a dla tych o wyzszym poziome bedzie liczyla sie tresc postow, a nie ich ilosc. ale jestem za tym, by pozostaly zablokowane.
szturm! a nie Szturm -.-
Tim, tirim tim.
I think you're the same as me...
Tim, tirim tim.
I think you're the same as me...
-
- Kok
- Numer GG: 0
-
- Bosman
- Numer GG: 5454998
Jakas uwage do licznika przywiazuje sie zawsze. I na prawde nieco to denerwuje czlowieka. To tak, jak z pochwalami. Mozesz do nich nie przywiazywac uwagi, ale jesli ktos kto na to nie zasluguje zostaje pochwalony, nieco Cie to denerwuje.
Dodam jeszcze taki maly szczegol, ze przez takie rzeczy robi sie syf na forum+czasami sa to jedyne zywe tematy.
Dodam jeszcze taki maly szczegol, ze przez takie rzeczy robi sie syf na forum+czasami sa to jedyne zywe tematy.
-
- Kok
- Numer GG: 0
-
- Mat
- Numer GG: 3030068
-
- Bombardier
- Kontakt:
Z drugiej strony trzeba zauważyć, że niektórzy do spamowania nie potrzebują tych gir, taki np. Kloner: gram z nim na 2 sesjach i najpierw nie odzywał się przez tydzień a potem w obu napisał to samo: "Rozglądam się i prubuję zobaczyć gdzie jestem" większość jego postów w ogóle bezsensowna i krótka. A gra w trzy słowa jest naprawdę spoko. Może w ten sposób powstać całkiem niezgorsze opowiadanie humorystyczne, albo może też być kompletny shit...
(\ /)
( . .)
c('')('')
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
- Tawerniak
- Numer GG: 5438992
- Kontakt:
-
- Tawerniak
- Numer GG: 5879500
- Kontakt:
Właściwie Ra-V masz dobry pomysł. Na innym forum piszemy na zmianę opowiadanie - wygląda prawie jak sesja - i napisanie krótkiego posta to po prostu wstyd. Każdy pisał np. jeden rozdział i była zmiana. I wyszło coś dziwnego, ale nie głupiego. Bo przecież to coś w stylu walki - jeden z piszących pragnie, by wojownik przez niego opisywany zdobył skarb, drugi który opisuje złodzieja też chce go zdobyć, a trzeci opisujący zły charakter chce ich obu zabić i być przed nimi
http://niwia.myforum.pl/ - forum Opolskiego klubu RPG i fantastyki
http://my.opera.com/gimnazjon/blog/ - sport, ruch, zdrowie, itepe
http://my.opera.com/gimnazjon/blog/ - sport, ruch, zdrowie, itepe
-
- Bombardier
- Kontakt:
-
- Kok
- Numer GG: 3327785
CoB- gdzie piszecie to opowiadanko? z checia bym sie przylaczyl...
a co do gierek spamowych... heh.. rownie dobrze mozna by sobie zalozyc temat gdziekolwiek i tylko maszynowo cos wpisywac jesli komus zalezy na liczniku.. a gra to tylko zaslanianie takich dzialan-zablokowac!
a co do gierek spamowych... heh.. rownie dobrze mozna by sobie zalozyc temat gdziekolwiek i tylko maszynowo cos wpisywac jesli komus zalezy na liczniku.. a gra to tylko zaslanianie takich dzialan-zablokowac!
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.
Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
-
- Tawerniak
- Numer GG: 5438992
- Kontakt:
-
- Bosman
- Numer GG: 7524209
-
- Mat
- Numer GG: 8991900
- Kontakt:
-