Na jaką grę czekacie?

cRPG Corner
Niziolica
Szczur Lądowy

Post autor: Niziolica »

Przede wszystkim; nie będzie kontynuacji ani Baldurs Gate, ani Icewind Dale. Icewind Dale 2 było ostatnią grą opartą o engine Infinity stworzoną przez Black Isle i nic tego nie zmieni...

Jedyną szansą jest Icewind Gate które sprawiłoby, że w BG 2 dałoby się jeszcze jakoś pograć po zasmakowaniu potęgi mechaniki 3 edycji D&D. Miało się jednak ukazać pod koniec 2001 roku, więc to pewnie znowu jakaś lipa...
Koniec z tym!
LukaS
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: LukaS »

NeverwWinter Nioghts 2
widziałem świetne recenzje to będzie zajefajna gra

no i oczywiście gothic 3
dsadfga_atadf_a
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: dsadfga_atadf_a »

no wiec nie wiem jak wy ale mnie przez dluzszy czas ciekawila nowa gra na podstawie wampirka :D no i jak sobie przeczytalem recenzje... to hmmm.. gra mnie zaciekawiła nie powiem ale wymagania ma całkiem spore :( kto mi podaruje 256 ramu?
Lord of Dorkness
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Lord of Dorkness »

Aktualnie to na KotORa II a tak ogólnie to nic od czasów BG mnie tak nie wciągnęło bardzo żebym czekał z zapartym tchem.
Obrazek
EDYCJA!!!EDYCJA!!!EDYCJA!!!EDY...
laRy
Kok
Kok

Post autor: laRy »

czekam na fallouta 3. wszystkie ktore byly na kompie byly swietne, ale to cos na x-klocu to ostatni zlom (u kumpla przez 15 minut gralem i nierobilem nic innego oprocz strzelania, bo nic innegosie niedalo zrobic)
miejmy nadzieje ze 3 bedzie jak 1 i 2.
CRD
Pomywacz
Kontakt:

Post autor: CRD »

U mnie przede wszystkim Baldurs Gate 3, czyli nie czekam na nic szczególnego ani mi się nie śpieszy. :P Ale miło byłoby dostać już w ręce KotORka 2 albo Jade Empire (o ile w ogóle na piece wyjdzie...)

No i ilu tu pechowców czekających na Noc Kruka? :wink:
Clashes of thoughts, of desires and hope lift you up, straight up to the top of the world!
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Ja tam na BG 3 nie czekam. Bo panom z Black Isle udala sie sztuka zrobienia sequela lepszego( a przynajmniej rownie dobrego) jak pierwowzor. NIe wiem czy 3 czesc tez utrzyma taki poziom. No i historia skonczyla sie na dobra sprawe w ToB wiec nie wiem o czym jeszcze by mozna opowiadac. Poza tym BG3 na silniku innym niz infinty bedzie dla mnie profanacja pamioeci mojego pierwszego RPG.
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

No cóż napewno Gothic II:Noc króka (może dożyje :P) i Gothic III
The Wither też
Fallout 3 oraz divine divinity 2 (po doskonałej jedynce mam dobre przeczucie co do dwujki :D )
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Carchmage
Trocheiczny Tawerniak
Trocheiczny Tawerniak
Numer GG: 3654146

Post autor: Carchmage »

Na pewno na The Witcher, na Neverwinter Nights II, na BG 3 (oby było takie świetne jak poprzedniki, ale 3d faktycznie może popsuć klimat), na Bard's Tale... hm, w Gothica III też bym pograł może.

A co do nazwy 'next Morrowinda', to będzie ona "The Elder Scrolls IV: Oblivion" z tego co słyszałem i czytałem na witrynie CDA.
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?

(Sergiusz Jesienin, 1925)
Khazar
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: Khazar »

A ja się zastanawiam kiedy wreszcie dadzą trzeciego Fallouta, bo zamiast niego dali kiedyś Fallout Tactics, a potem miała być trójka wreszcie, ale projekt zarzucono i teraz jestem kompletnie skołowany :P.
Obrazek
Gość

Post autor: Gość »

Gothic to jedna z najlepszych gier jakie wrzyciu przeszedłem.Z zapartym tchem czekam na Gothica 3.No nic. Na razie mam filmik z wyglądem ścierwojada!!!!!!!!!!!![/b][/u]
Runiq
Bombardier
Bombardier

Post autor: Runiq »

No nie! Znowu te śmieszne ścierwojady! :D

A ja oprócz F3 czekam na BG3 (może jak wyjdzie, to bedę miał ulepszonego kompa), NWN2 i na Icewind Dale 3 (Choć jeszcze nic nie słyszałem, to mam nadzieję, że będzie... ale nie w 3d... ech, marzenia.).
Dante
Mat
Mat
Numer GG: 3604434
Kontakt:

Post autor: Dante »

Ja aktualnie czekam na jakiś sensowny tytuł z przedrostkiem "Dragon w tytule" jak The i of the dragon. Pozatym czekam z zapartym tchem na Star Wars Jedi Knights Knights of The Old Republik 2
Runiq
Bombardier
Bombardier

Post autor: Runiq »

Dante, może pograsz sobie w fają gierkę "Fate of the Dragon"? Znakomity RTS osadzony w realiach chińskich. :D

Dobra, kończę z Offtopem! Bierzcie ode mnie te widły, zrobię to po dobroci. :lol:
Randalf Czarny
Pomywacz

Post autor: Randalf Czarny »

Ja też czekam na KotOR II. Premiera już niedługo, bo za dwa tygodnie! Już przyszykowałem kasę. Najlepsze jest to, że nie będzie wydana po polsku. Już się bałem, że będę musiał kupić polską wersję, a tak na pewno będę grał w angielską. Po prostu nie lubię grać w Gwiezdne Wojny po polsku, fanatyk ze mnie :). Żeby nie było wątpliwości - jedynkę też mam po angielsku.
A na co jeszcze czekam? Na Fallouta 3, BG 3 (podobno ma być, ale jakoś nie wiem, czy będzie miało grywalność mojej ulubionej gry), zobaczyłbym też chętnie Obliviona.
Homo homini lupus est.
Dante
Mat
Mat
Numer GG: 3604434
Kontakt:

Post autor: Dante »

Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
Mówisz że Kotor2 nie będzie po polsku?? Ja pier**** jak ja mam z podstawami anglika grać w RPG............. Idę się powiesić.
ETHALD
Szczur Lądowy

gothic 3 rulez

Post autor: ETHALD »

bezapelacyjnie gothic 3
ODPOWIEDZ