[Matrix] "Anomalia"

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Zablokowany
Artos
Kok
Kok
Numer GG: 1692393
Kontakt:

Post autor: Artos »

Vicious

Rozgrzewam swe ciało powoli i rownoczesnie mowie:
- Eh, ejszcze tego brakowało by mechanik musiał się tłuc przeciwko komuś tam. Ja rozumiem, jak nie chcą wydać części która jest potrzebna do naprawienia statku to czasami z dyspozytorem trzeba, lecz bez przesady.
Zaczynam się śmiać i kończe rozgrzewke.
- No to kogo i jak mamy poobijać??
Obrazek
Obrazek
War, war never changes...
Alexiel
Marynarz
Marynarz

Post autor: Alexiel »

Wszyscy:

Elektra wyciągnęła z rękawa opaskę i zawiązała ją na oczach.
- Mnie i szybko. - oznajmiła ze spokojem - Ten który zdoła mnie uderzyć zostanie kapitanem waszego statku.
Isengrim Faoiltiarna
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 2832544

Post autor: Isengrim Faoiltiarna »

Shade

Taaak, bo komuś się uda...-mruknął, po czym przybrał pozycję z daleka przypominającą pozycję Nadira. Może się nie skompromituję i wyjdę stąd o własnych siłach...-powiedział.
"Beg for mercy! Not that it will help you..."
Hoist the banner high!! For Commoragh!
Artos
Kok
Kok
Kontakt:

Vicious

{Chmmm… zaatakować i to szybko, szybko raczej nie, raczej z głową i pomysłem}
Pomyślałem sobie w główce i wziąłem landrynkę do ust. Uderzam z całej siły w drewnianą podpórkę by ją złamać i zrobić z niej coś podobnego do kija którym w nią rzucę i dopiero po tym zaatakuje niby z zaskoczenia.
Obrazek
Obrazek
Nadir
Kok
Kok
Numer GG: 3327785

Post autor: Nadir »

Nadir
No ladnie... Ja tu proboje sie na randke umawiac a ona mi sie kaze bic. Nie ma lekko .. mrucze pod nosem..
Czekam az wszyscy zaczna atakowac. Biegam w kolo robiac mozliwie duzo halasu, biore tez pare rzeczy ktore sa w pomiesczeniu i uderzam w nimi w podloge by maxymalnie zdezorientowac przeciwniczke. Gdy wszyscy juz beda z nia w starciu wszystkie przedmioty rzucam w rozne strony i sam w najwiekszym halasie podskakuje wysoko tak by skoczyc prosto na Elektre z gory. (no i ja kopnac czy cos:P)
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
Feniks 34
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Feniks 34 »

[Trevor]

Po krótkej rozgrzewce, ustawiłem się około trzy metry przed Elektrą i przez chwilę oglądałem ją, walczącą z resztą. Przecież każdy, nawet ona, musi mieć jakieś słabe punkty myślałem chyba ... . Gdy już znalazłem jakiś słaby punkt, starałem się uderzyć w niego w momencie, gdy jak najwięcej osób atakowało.
Isengrim Faoiltiarna
Bombardier
Bombardier

Shade

Dobra, niech oni się leją, poczekamy, aż Elektra się zmęczy...-pomyślał, krążąc dookoła walczących. Rozejrzał się też za jakimś kijem-walka bronią białą szłą mu lepiej, niż walka wręcz.
Nyano
Mat
Mat
Numer GG: 3030068

Post autor: Nyano »

Messor
"Walka w ścisku nie jest zbyt efektywna..." - Przypomniał sobie. Stwierdził, że najlepiej będzie poczekać aż Elektra skopie tyłki walczącym i odeśle ich wszystkich do reala...
Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew
Radar
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: Radar »

Jack

Uśmiechnam się do siebie, mając nadzieję, że tu pójdzie mi wmiarę dobrze i nie zawiodę się na sobie. Jednak wolę walczyć na końcu, aby zobaczyć jaką technikę stosuje ta kobieta i jak poradzą sobie inni.
Alexiel
Marynarz
Marynarz

Post autor: Alexiel »

Ale wy jesteście, nikt niechce atakować. No to trzeba kogoś zmusić.

Edit: Sorry Jack, ale zacząłem to pisać zanim ty napisałeś swojego posta.

Edit2: Przy okazji, prosze o dokładniejsze opisywanie co robicie (oczywiście kiedy walczycie).
Gdy piszecie "atakuję" to całą resztę muszę sam wymyślić. ludzie, wasze postacie mają ręce, nogi, znają różne sztuki walki. Wykożystajcie to!

Jack:

- Ja tu mam chyba najwyższe umiejętności walki wręcz, więc atakuję pierwszy. Troche mi głupio atakować kobietę z zawiązanymi oczami, ale rozkaz to rozkaz. - oznajmił Jack i zaatakował.

Shade:

Znajdujesz kij z boku maty. Gdy Jack zaatakował ruszyłeś za nim wymachując kijem.

Vicious:

Shade powiedział ci o kijach leżących z boku, gdy zobaczył jak męczysz się z podpórką (której niestety nie umiesz złamać). Wziąłeś jeden i rzuciłeś nim w Elektrę, po czym ruszyłeś do ataku.

Trevor:

Krążysz wokół walczących i czekasz na dobry moment do ataku.

Nadir:

Próbujesz zdezorientować przeciwniczkę, lecz nic ci to nie daje, Elektra nie reaguje na to. Kiedy Jack, Shade i Vicious spróbowali swego szczęścia postanowiłeś wkroczyć. Skoczyłeś z góry na Elektrę próbując kopnąć ja w twarz.

Wszyscy:

Jack próbował kopnąć Elektrę, lecz ta zwinnie uniknęła jego ciosu odwzajemniając się mocnym kopnięciem z obrotu, które posłało Jacka na ścianę.
Shade próbował uderzyć Elektrę kijem trzymając go za sam koniec tak, aby nie musiał do niej zbytnio się zbliżać. Ta jednak zdążyła odskoczyc w bok. Przydepnęła koniec kija nogą, przez co wyślizgnął się Shade'owi z rąk. Szybko go podniosła, unikając przy okazji nadlatującego kija rzuconego przez Viciousa.
Podniesionym kijem podcieła nogi Shade'owi, a gdy upadł uderzyła go w brzuch. Po tym doskoczyła do Viciousa i zadała mu kilka ciosów kijem.
Na koniec zablokowała kijem kopnięcie Nadira.
Artos
Kok
Kok
Kontakt:

Vicious

- Ała, to boli. Ja się tak nie bawię.
Wyciągnąłem dziarsko język w jej stronę, wziąłem landrynkę do ust i poszedłem po kolejnego kija. {Przydałoby się to trochę inaczej rozpracować} myślę sobie i idę wzdłuż ściany delikatnie, tak by nie zrobić najmniejszego hałasu i znaleźć się za tą panienką. Przygotuje się do ataku i pokaże Shade’owi i Jack’owi by zepchnęli ją trochę w moją stronę. Nawet jeśli tego nie zrobią, to i tak czekam na okazje by znaleźć się blisko niej cicho (tak na odległość przynajmniej 2 metrów za jej plecami) i gdy już do tego dojdzie wykonam szybkie pchnięcie kija w jej strone.
Obrazek
Obrazek
Radar
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: Radar »

Jack

"No, będzie ciekawie..."
Pomyślał. Wstał po chwili, lecz nie atakował. Chwilę poobserwował technikę Elektry. Nie atakował póki czegoś nie zauważył. Szukał po prostu słabego punktu.
Malutkus
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 9627608

Post autor: Malutkus »

Grizli

Przez chwilę patrzył, jak Elektra powalała kolejno wszystkich przeciwników. Nie znał się na walce wręcz i nawet nie próbował stosować żadnych wymyślnych technik. Raz kozie śmierć- pomyślał i po prostu rzucił się na kobietę, próbując wymierzać przypadkowe ciosy pięściami, ewentualnie złapać ją i przewrócić. Tak naprawdę wiedział, że najpewniej nie trafi, ale chciał ją przynajmniej wybić z rytmu i zepchnąć w stronę któregoś z kolegów. [/url]
Obrazek
Isengrim Faoiltiarna
Bombardier
Bombardier

Shade

Chwycił się za brzuch i kaszlnął, próbując złapać oddech. Podniósł się, po czym złapał drugi kij. Zakręcił nim, po czym skoczył na Elektrę, starając się zadać jej cios w głowę.
Nadir
Kok
Kok

Nadir
A moze my w ogole zle do tego podchodzimy? Proponuje cos razem zadzialac bo inaczej w zyciu jej nie dostaniemy. Moze na 3 wszyscy na nia skoczymy? ma za malo rak i nog zeby wszystkie ciosy naraz zablowkowac? Co wy na to? mowie do kolegow nie przejmujac sie Elektra
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Artos
Kok
Kok
Kontakt:

Vicious

Kręce głową negatywnie w strone Nadira i pokazuje by ją na mnie zepchną atakami, by sie nadziala na me pchnięcie z zaskoczenia :P
Obrazek
Obrazek
Nadir
Kok
Kok

Nadir
Nie to nie.. jak znow nas powali to moze wtedy mnie posluchacie... mowie niezadowolony. Po czym podchodze do Elektry i zadaje ciosy rekami tak jak bokser, po troche posuwajac sie do przodu tak by zmusic Elektre by posuwala sie w strone Viciousa

Zablokowany