[Neuroshima] (Duża rekrutacja!) Wspólny Wróg.

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Zablokowany
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

Marcus

Ksiądz podbiegł na odległość 10 metrów od mutanta niszczącego limuzynę. Podniósł broń, rozluźnił rękę i zaczął raz po raz strzelać w potwora.

- Zginiecie! Plugawe demony! Uciekajcie do piekła! - krzyczał Marcus.
ZauraK
Majtek
Majtek
Numer GG: 0

Post autor: ZauraK »

[Martin Troot]
- A no pustynia chłopie, pustynia, i to nie w żadnej Afryce. A tak na marginesie Afryka to jeden z lądów za oceanem ? Chyba określali to kiedyś jako "czarny ląd".

Dalej Martin począł mówić o sobie.
- Ja pochodzę z Texasu. Ojciec wojskowy, dzieciństwo szczęśliwe ale w duchu dyscypliny. Znam sie na mechanice, elektronice i komputerach. Podróżuję w poszukiwaniu obozu wojskowo-naukowego nazywanego Posterunkiem.

Mówił Martin idąc za Maxem jednocześnie już planując gdzieby tu się rozłożyć i podłubać w gadżetach.
Sabrae Xoraim pisze: I czemu na 2 dzień budze się o 7 rano mimo że mam wolne :(
Nie tylko Ty tak masz. Ja też mam wolne a oczka przejrzały już ok 6:40 :?
Ostatnio zmieniony piątek, 26 maja 2006, 11:24 przez ZauraK, łącznie zmieniany 2 razy.
Seto
Kok
Kok

Post autor: Seto »

MAx

No tak zapomniałem że wy nei znacie realiów. Pustynia... Większośc teraźniejszych terenów to chyba pustynia. -Powiedział Max
Obrazek
Famir
Marynarz
Marynarz

Post autor: Famir »

[Crazy Joe]

Joe wszedł do pojazdu ktrrym przyjechał i wziął do ręki śrutówkę
-Mahomet nie przyszedł do góry to góra przyjdzie do mahometa
mruknął pod nosem gotów zacząć strzelać do każdego mutka który się zbliży do pojazdu z nim w środku
Sabrae Xoraim
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 9383879
Kontakt:

Post autor: Sabrae Xoraim »

to znajdujemy jakieś miejsce do spania?? Ja ma namiot, więc jeżeli nic ciekawego nie znajdziemy to go rozbijam, zaznaczyc trza, że jest 1-osobowy.
Obrazek
(\ /)
( . .)
c('')('')
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
impostor
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: impostor »

- Ja natomiast jestem informatykiem. Znam też trochę sztuk walki. Nie wiem jak wy, ale ja dzisiaj nie mam ochoty spać. Już się wyspałem za całe życie.
Obrazek

Obrazek
Gisher
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Gisher »

Seto
Ice wskazał Max'owi miejsce, w którym zauważył ślady. Max po śl;adach zauważył, że mutant nie może być większy od psa.

BLACKSoul
Marcus wystrzelił. Chmurka śrucinek pomknęła w stronę mutanta. Zaliczył trochę ołowiu w tułów i nogi. Zachwiał się, ale to był twardy zawodnik. Krwawiąc, wydał ryk i ruszył pędem w stroę Marcusa, machając śmiało maczugą nad głową. Inny także ruszył na Marcusa, a kolejny wziął zamach, by rzucić włócznią w Marcusa. Syn barona kolejnym strzałem zabił atakującego go mutanta i rzucił się się pomagać w walce kierowcy. Kolejny strzał Marcusa. Śruciny wbiły się w lewą rękę i udo mutanta (łącznie ma jedną ciężką ranę i jedną lekką.). Ten znów ryknął, i zaślepiony żądzą mordu, wielkimi susami zbliżał się do Marcusa.

ZauraK
Martin upatrzył sobie fajne miejsce na "dłubanie" w ruinach pod dachem, gdzie nie było zbyt wiele gruzu. Przydało by się tylko jakieś światło.

Famir
Z ciemności od strony kierowcy wyłoniło się małe stworzenie. Miało około pół metra wzrostu, czujnie rozglądało się na boki. W dłoni dzierżyło zardzewiały nóż. W drugiej miało coś metalowego, jakąś puszkę. Najwyraźniej nie wyczuwało człowieka, bo zachowywało się spokojnie, ale ostrożnie.

Sabrae Xoraim
Oprócz niezgrózowanego miejsca znalezionego przez Martina, tylko jedno nadawało się do spania. Był to fragment podłogi, osłonięty dachem, koło wielkiego drewnianego biurka. Szuflady leżały na ziemi, wszędzie walało się pełno gęsto zapisanych kartek papieru.
Hakuna matata!
Sabrae Xoraim
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Mat podszedł do biórka i upewniwszy się, że biórk się nie załamie usiadł na nim spędzając resztę wieczoru na czytaniu zapisków, w razie potrzeby przyświecając sobie latarką.
Obrazek
(\ /)
( . .)
c('')('')
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
ZauraK
Majtek
Majtek

Post autor: ZauraK »

[Martin Troot]

Spec usiadł na ziemi i usiłował coś zrobić ze złomem z plecaka. Prez cały czas utyskiwał pod nosem na brak światła. W końcu zaczął sie zastanawiać czy nie będzie lepiej jak położy się spać, a "łapki" ponaprawia nazajutrz, albo i później, w bardziej dogodnych warunkach.
Seto
Kok
Kok

Max

Ten mutek to nic większego od psa -Powiedział Max i uśmiechnął się. Zaczął szukać jakiegoś dobrego miejsca do spania i przy okazji przeglądal ruiny w porzukiwaniu przydatnych przedmiotów.
Obrazek
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

Frank

szczur powoli podkradł się do postaci, broń trzymał w pogotowiu
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

Marcus

Klecha nie przejmował się biegnącym mutantem. Zamiast tego ponownie wystrzelił, tym razem szybciej (śrutobranie, strzelam ile się da, czyli chyba trzy razy).
impostor
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Powiedzcie mi, proszę, który mamy teraz mniej więcej rok. I było by mi bardzo miło, gdybyście podali mi w dodatku dokładną datę dzienną. MG, jaką mamy pogodę?
Obrazek

Obrazek
Gisher
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Gisher »

Kloner, przepraszam, zapomniałem o tobie, ale powiedzmy, że jesteś w pobliżu samochodu, w którym siedzi postać Famira, i tego mutanta.

Kloner, Famir
Stworzenie nie zauważyło Franka. Usiadło na ziemi i zaczęło spokojnie rozłupywać nożem ową puszkę. Była to konserwa.
Mutant nie zauważył Franka, ale zauważył go "Crazy" Joe, siedzący w samochodzie. Frank również zauważył Joe'go.

Sabra Xoraim
Matt przeglądając papiery nie znalazł nic ciekawego: Ot, jakieś kartki zapisane cyferkami, rachunki, najwyraźniej to było biuro jakiejś firmy. Z papierów wynikało, że to firma zajmująca się handlem żywności.
Matt zauważył teczkę z napisem "Prywatne". Gdy ją otworzył, zobaczył pożółkłą kartkę papieru zapisaną odręcznym pismem. Oto jej treść:
"Drogi Panie Morris,
z przykrością informuję pana, że chciałbym zrezygnować z usług pańskiej firmy. Po ostatnich wydarzeniach związanych z hibernatorami Pańskiej firmy rezygnuję z rezerwacji mojego hibernatora. Uważam, że korzystanie z Waszych hibernatorów jest ryzykowne. Skorzystam z usług Pańskiej firmy, kiedy będzie stosowałoa ona bezpieczniejszy sprzęt.
Z poważaniem,
Sylwester Powell."
Na dole listu widniał dopisek: "Przepisać i wysłać.".

Seto
Dwa jako tako nadające się do spania miejsca już podałem.
Max rozglądając się po ruinach znalazł kilka zepsutych krzeseł, jakąs statuetkę z podpisem "Największa innowacja 2014 r." i strzępy dywanu. Najwyraźniej kiedyś było tu biuro. Ponadto znalazł miejsce, gdzie palone było ognisko, jakieś dwa dni temu. Znalazł też uchylone drzwi prowadzące "wgłąb" budynku.

Impostor
Jest ciepła, chmurna noc, mało co widzać, ale przejaśnia się, gdy księrzyc wychodzi zza chmur.
Jack powiedział: Jest 2051, albo 2053. Nie wiemy dokładnie. A według kalendarza używanego w Redhill jest środa. Lipiec. Idę się rozejrzeć. - To mówiąc, wyszedł z ruin i ruszył w stronę najbliższego wzgórza.

ZauraK

Jedna łapka miała niewielkie uszkodzenia, więc Martin nie miał wielkich problemów z jej naprawą. Mimo że było ciemo, Martin naprawiał w chwilach, kiedy księżyc wyglądał zza chmur. Jednak inne łapki wymagały trochę części i czasu.

Przepraszam, ale resztę dopiszę jutro, muszę kończyć. Tych, którym nie napisałem, proszę o cierpliwość :) .
Hakuna matata!
impostor
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Mike rozejrzał się dookoła, westchnął i powiedział:
-Domyślam się że będziecie chcieli dzisiaj pełnić wartę przez noc... Mogę was w tym wyręczyć. Musze sobie przemyśleć kilka spraw... A poza tym - i tak bym nie zasnał. Co o tym myśłicie?
Obrazek

Obrazek
Seto
Kok
Kok

Max

A masz jakąś porządnął broń? Jak nie to możesz wziąc mojego colta, aha i pozwolisz że Gilt będzie Ci towarzyszył? -Pytam się Mike. Następnie ide do Mata: Coś ciekawegow tych papierach?
Obrazek
Sabrae Xoraim
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Mat:
- Papiery z księgowości. Chyba miała tu biuro jakaś firma zajmująca się produktami spożywczymi. I jeszcze lis, mówiący o tym, że nasze hibernatory miały jakieś wady. Pewnie właśnie dlatego tak szybko mnie wybudziło... Poza tym nic ciekawego.
Obrazek
(\ /)
( . .)
c('')('')
Zablokowany