[Matrix] Pierwsze zwycięstwa

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Zablokowany
Trocinka
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Trocinka »

Nox
-Mi do głowy przychodzi jedno rozwiązanie. Mogę podejść do nich i nie wiem, zapytać się o coś, odciągnać uwagę. Mogłam coś zgubić, najwyżej ich zabijemy. Ale nie wiem, czy to dobry pomysł...
Co gorsze, nic innego mi w tym momencie nie przychodziło do głowy.
Nadir
Kok
Kok
Numer GG: 3327785

Post autor: Nadir »

Nadir

Dobra.. Ja zabralem tyle broni ze agenci siedza nam na karku wiec to ja tam pojde... Jakby zaczela sie jatka to nie przejmujcie sie mna... Misja musi zostac wykonana. Zabierzcie Malloya i uciekajcie. Jakos sobie poradze mowie po chwili zastanowienia. Po czym wychodze jak gdyby nigdy nic zza rogu i ide w strone policjantow obserwujac ich bacznie. Jak nie reaguja to
podchodze do nich przedstawiam sie jako Adam Twist, pracownik centrum handlowego i pytam w czym moge pomoc. Jak zaczynaja cos burzyc wczesniej to ide chwile spokojnie mowiac ze nazywam sie Adam Twist i jestem pracownikiem centrum i chce im pomoc. Jak ktos zaczyna wymachiwac bronia w moja strone to szybko wyciagam obydwa Eagle i strzelam w tych co maja juz wyciagnieta bron po czym skok z przewrotem w lewo i na kucaka kolejne strzaly w tych co wyciagaja bron
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
Zaknafein
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 4464308
Kontakt:

Post autor: Zaknafein »

Zak

Nie mógł sobie pozwolić, na spełnienie prośby Nadira. Stanął w bezpiecznej dla oka odległości. Ale niebezbiecznej dla policjantów. Uzi w pogotowiu, oba schowane pod ubraniem, szczęka ściśnięta z nerwów. Nie da zabić Nadira. A przynajmniej nie tak łatwo. W razie wyciągnięcia broni przez policję, krótkie serie z uzi szybko bedą dosięgać tych, których Nadir nie da rady zabić za pierwszym razem. Syknął do reszty:
-Rozglądajcie sie wokół za agentami...
Trocinka
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Nox

Dopiero teraz rozumiem, co znaczy mieć oczy naokoło głowy.
Czję jak wyostrzają mi się wszystkie zmysły, jak każdą, najmniejsza część mojego ciała jest skoncentrowana, skupiona na działaniu.
Dopiero teraz czuję, co to znaczy jedność ze sobą, ze swoim ciałem.

Stoję i czekam na agentów, dziś żaden mi nie umknie...
Alexiel
Marynarz
Marynarz

Post autor: Alexiel »

Kronos

Przygladam się jak Nadir zbliża się do policjantów. Wyciągam ENFIELDA i biorę na muszkę jednego z policjantów "Jeden fałszywy ruch i po tobie koleś." Zanim Nadir do nich dociera mówie szeptem do reszty:
- Mam nadzieję, że nie zostanie po nim mokra plama, tak jak z tym kimś na którym poślizgnął się Ares.
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Numer GG: 2248735
Kontakt:

Post autor: Mr.Zeth »

Wszyscy:

Na pojawienie się nadira strażnicy zareagowali spontanicznie. Wkróce wyszscy stali, trzymając bron wycelowana w któregoś z przeciwników. Zapadła dosć neizręczna cisza, którą przerwał Zeus, wychylajac się zza paczek koło strażników. -No... teraz to my mamy przewagę...- Liczebnosć wyzwolonych przekracałą teraz liczebność bateryjek. -Strzelamy, czy pakujemy ich do skrzynek?- rzucił szybko Zeus.
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
Nadir
Kok
Kok

Nadir

Spogladam na Nox, starajac sie wyczuc jej mysli.
"Chyba nie jest zdecydowana... Czas ucieka.... A jak znow sie pomyle?" w glowie szaleja mi mysli i nie moge sie na nic zdecydowac.
"Jah ma nas w opiece... Jah chroni swoich wyznawcow... Jah nas wspiera... Jah radzi..." mysli przebiegaly przez moja glowe z predkoscia swiatla
Zamykamy. Strzaly moga tylko sprowadzic niepotrzebych kolejnych gosci...Zreszta nie bedziemy sie narazac na jakiekolwiek straty- juz i tak jest ich zbyt wiele... odzywam sie w koncu
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Trocinka
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Nox

-Zamykamy! Może to rzeczywiście opóźni przybycie agentów. A ile radochy będa mieli Ci, co ich znajdą!- i nie wiedzac czemu roześmiałam się, trzymając wyciagnięte uzi przed sobą
Zaknafein
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 4464308
Kontakt:

Post autor: Zaknafein »

Zak

Spojrzał na resztę:
-A co, jeśli Agenci wykorzystają ich ciała? Może jednak lepiej po cichu ich usunąć?
Alexiel
Marynarz
Marynarz

Kronos

- Hej, jakbyście niemieli tłumików to ja moge zrobić Uzi z tłumikami. - powiadamiam towarzyszy.
Malutkus
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 9627608

Post autor: Malutkus »

Mundy

- Panowie, panowie, skąd u was takie mordercze instynkty?- zapytał, celując w głowę najbliższego strażnika. Kiwnął na niego i powiedział:
- Lepiej wskakujcie do tych skrzyń, i to szybko. Bo ktoś się jeszcze rozmiśli i będzie Sajgon- z niepokojem spojrzał na Zaka, Seta i Nadira.
Obrazek
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Numer GG: 2248735
Kontakt:

Post autor: Mr.Zeth »

Wszyscy:
Rozbrojeni strażnicy nie stawiali oporu. Potulnei weszli do skrzyń ładunkowych i dali sie przymnkąć. CZłowkeim ukrywającym się w metalowej szafce okazał się Malloy. -Dobra, mam tu wasze dane...- dał płytę Kronosowi, który szybko wykorzystał palmtopa (wersja z CDreaderem, nie dziwić się :P) do zgranai dancyh, które nastepnei przejął Koder. -Liczę, ze mnei wkrótce z tąd wyciagniecie...- dodał Malloy ściskajac ranną rękę. -Pozwolicie, że teraz zniknę...- powiedzieł, po czym wyciagnął palmtop i po kilkudziesieciu sekundach stukania w ekran... zniknął!
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
Alexiel
Marynarz
Marynarz

Kronos

- Mamy dane, więc możemy spadać, czyż nie? - spytałem chowając palmtopa w bezpieczne miejsce. Obawiałem się, że będę miał strasznego pecha i jakos strace dane dla których zginął Ares, a my tak bardzo ryzykowaliśmy.
Nadir
Kok
Kok

Nadir

Koder gdzie jest najblizej jakis telefon? Musismy sie szybko stad ewakuowac. Kieruj nas dobrze... mowie do sluchawki po czym zwracam sie do reszty.
Z tego co pamietam to jakies budki byly przed wejsciem, cos na samej gorze budynku niby jest ale to za daleko. Narazie spieprzajmy stad w strone glownego wyjscia... Potem moze Koder poda nam jakas lepsza lokalizacje na wyjscie z tego nibyswiatka...

Arxel
Kok
Kok
Numer GG: 8564458

Post autor: Arxel »

Koder

- Oż kurna. Mamy przerąbane. Antyterrorka przyjechała przed budynek i rozwalono nam telefon na dole. To niefajnie bo z poziomu chyba -2 musicie wejść na dach budynku. Tam chyba telefon ocalał. JA wam tu wiele nie pomoge ale spróbuję znaleźć jakaś wentylację czy coś. Powiedział do drużyny po czym poszukał planów budynku by znaleźc jakieś przejście dla drużyny.
Trocinka
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Merenwen
-Cholera! Osłaniajcie Kronosa, pamiętajcie, że teraz dane są cenniejsze niż ktokolwiek z nas. Rozumiemy sie?- patrzę na resztę i czekam aż mi przytakną- Rozumiemy się? Chcę to od was usłyszeć tu i teraz!
Nadir
Kok
Kok

Mr.Z pisze:...-Dobra, mam tu wasze dane...- dał płytę Kronosowi, który szybko wykorzystał palmtopa (wersja z CDreaderem, nie dziwić się :P) do zgranai dancyh, które nastepnei przejął Koder...
Wiec dane juz sa u kodera...

Nadir
Niedobrze niedobrze.... Jak wpadniemy na schody wytluka nas jak kaczki... Sa za waskie nie ma za bardzo jak walczyc... Proponuje poczekac tu na nich i zastawic pulapke. A w tym czasie Koder moze znajdzie dla nas jakies inne przejscie niz przez glowny hall ktory juz pewnie roi sie od snajperow..

Zablokowany