Najlepszy MMORPG

Miejsce na wszelkie dyskusje dotyczące gier sieciowych.
ODPOWIEDZ

Ulubiony mmorpg?

Ultima online
14
8%
Everquest
3
2%
Star wars:Galaxies
2
1%
Knight online
5
3%
Muonline
7
4%
Tibia
26
15%
Inny
117
67%

Liczba głosów: 174
xyz
Szczur Lądowy

Post autor: xyz »

Polecam Guild Wars. Świetna grafika, fabuła dość trudna, a tryb PvP i GvG to miodzio jest. I niepotrzebuje opłat abonamentowych jak jakiś ...pfff... WoW.
Obrazek
Nyano
Mat
Mat
Numer GG: 3030068

Post autor: Nyano »

Mnie ostatnio wciągnął Rakion, mimo że nie jest to czysty MMORPG, tylko OARPG.
Jakby ktoś pytał, gram jako Nyano bądź Pan_Roland
Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew
Kozax
Tawerniane Oczko
Tawerniane Oczko
Kontakt:

Post autor: Kozax »

Silkroad Online, jedyny słuszny darmowy mmorpg. Żadna Tibia i inne się do niego nie umywają ;)

Czy GuildWars jest darmowy? Bo z tego co wiem chyba nie, a wydać 200 złotych na grę to jest jednak przesada. Górną granicą cenową jest, jak dla mnie 160zł, ale to tylko Super Hity. A i tak, taki na przykłąd Oblivion będzie kosztował w okolicach 120zł.
LOD
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: LOD »

Kozax pisze:Silkroad Online, jedyny słuszny darmowy mmorpg. Żadna Tibia i inne się do niego nie umywają ;)

Czy GuildWars jest darmowy? Bo z tego co wiem chyba nie, a wydać 200 złotych na grę to jest jednak przesada. Górną granicą cenową jest, jak dla mnie 160zł, ale to tylko Super Hity. A i tak, taki na przykłąd Oblivion będzie kosztował w okolicach 120zł.
Kupujesz raz i jest całkowicie darmowy. Bez obaw.
Obrazek
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
Famir
Marynarz
Marynarz

Post autor: Famir »

Według mnie najlepszą grą jest Silroad.... bo jest:
a)darmowa
b)zajmuje mało miejsca na dysku ^^
c)grafika wymiata xD
d)ciekawe questy
e)dopracowany rozwój postaci

SilkRoad to jedna z najlepszych darmowych MMORPG w tej chwili dostępnych... dla fanów gry powiem jeszcze że planowane jest wprowadzenie do gry nowych broni (min. mięczy oburęcznych, toporów...) oraz zwierzątek które będą nam towarzyszyły w trakcie gy... takie małe offtopowe info xD
Kozax
Tawerniane Oczko
Tawerniane Oczko
Kontakt:

Hehe nie jesteśna czasie: zwierzątka są już od tygodnia, ale można je kupić tylko za prawdziwe $, no i od kogoś w grze, ale za grube miliony. Nowe bronie dojdą wiesz kiedy? Dojdą że hoho będziemy musieli czekać, ale już niedługo pojawią się nowe obszary świata i ograniczenie do 80lvl.

Silk jest też najlepszy dlatego, że ciągle sięrozwija, włąściwie co tydzień - dwa dochodzi coś nowego. No i przyznajmy sobie szczerze, że jest łądniejszy od takiego na przykłąd WoW :) :P
Jelcyn
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 9025892
Kontakt:

Post autor: Jelcyn »

A macie może linka do tej gry?
"It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living."
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
Kozax
Tawerniane Oczko
Tawerniane Oczko
Kontakt:

http://www.google.com :P

A na stronce http://www.silroad-online.pl powinien być, a przynajmniej odsyłącz do oficjalnej strony jest i stamtąd możesz ściągnąć.
Ostatnio zmieniony środa, 22 marca 2006, 22:11 przez Kozax, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Obrazek
Hili
Szczur Lądowy

Post autor: Hili »

Guild Wars jest doskonały :wink: . Chociaż raczej dla osób, które wolą rozgrywke między graczami chociaż tryb fabuły też jest niezły zwłaszcza, że nadchodzi świetnie zapowiadający sie dodatek.Warto spróbować :D . Jeśli ktoś jest chętny mam do rozdania 3 klucze na darmowy event.
Vircung
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Vircung »

Szczerze polecam Imperium http://www.i-rpg.net bardzo dobre gra na wioeczory :)

Imperium, Tawerna and Nothing more :twisted:
Czyń Zło

Na potęgę Moherowego Beretu !!

http://www.i-rpg.net
Harry
Szczur Lądowy

Post autor: Harry »

World of warcraft prawdę mówiąc podoba mi sie bardziej niż Guild wars. Mozliwości zwiedzania tak olbrzymiego i zróznicowanego świata jest extra....szkoda tylko, że mnie na abonament nie stać :wink: , ale GuildWars też wymiata choć nie moge tam sobie trollem zagrac :cry: :lol:
Nie stój, kiedy możesz usiąść; nie siedź, kiedy możesz leżeć; nie czuwaj, kiedy możesz spać.
Gość

Post autor: Gość »

goki pisze:
laRy pisze:
goki pisze:diablo jest darmowe bo jest stare, teraz sa takie czasy ze kazdy dobry mmorpg jest platny...
z tym to sie niezgodze. diablo jest darmowe, bo takie zawsze bylo! kupujesz plytki i grasz na singlu i na multi bez dodatkowych kosztow!
to moze inaczej:

czy jak wyszlo diablo to byly platne mmorpgi etc? niebardzo...
diablo jest darmowe bo jest stare

gdyby teraz wyszlo diablo 3 i bylo multiplayer only na 90% bedzie platne ;P
A nie będzie płatne :] Skąd mam info? Nie pytajcie ~~ Po prostu napiscie do supportu blizzarda
goki
Tawerniany Emeryt
Tawerniany Emeryt
Kontakt:

Post autor: goki »

Anonymous pisze:A nie będzie płatne :] Skąd mam info? Nie pytajcie ~~ Po prostu napiscie do supportu blizzarda
o ile w koncu wyjdzie :roll: nie bedzie platne? jesli d3 bedzie mmo to szczerze watpie zeby bylo darmowe :]

napisac do supportu blizzarda i co? spytac sie o gre ktorej jeszcze nie ma, ktorej produkcja tak w zasadzie nie jest potwierdzona jeszcze? ;]
kra.
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

Odnośnie najlepszego mmorpga - wypowiem moją opinię jak wyjdzie Warhammer Online :D, ze screenów zapowiada się świetnie, ciekawe jak wyjdzie w praniu.

[I ciekawe czy będzie płatne...]
Zaknafein
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 4464308
Kontakt:

Post autor: Zaknafein »

Vircung jakiś czas temu pisał o polskich serwerach do wowa, coś sie z tym ruszyło?
goki
Tawerniany Emeryt
Tawerniany Emeryt
Kontakt:

Post autor: goki »

BLACKSouL pisze:Odnośnie najlepszego mmorpga - wypowiem moją opinię jak wyjdzie Warhammer Online :D, ze screenów zapowiada się świetnie, ciekawe jak wyjdzie w praniu.

[I ciekawe czy będzie płatne...]
oczywiscie ze bedzie platne ;] i jak wyjdzie to prawdopodobnie bedzie najlepszym mmo wtedy ;] ale to jeszcze prawie rok czasu... :|
kra.
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Post autor: WinterWolf »

Lineage mnie najbardziej przypadł do gustu ale dobry jest też Silkroad. :D
Obrazek
Proszę, wypełnij -> Ankieta
ODPOWIEDZ