Dziwne pory wchodzenia na forum...
-
- Mat
- Numer GG: 8991900
- Kontakt:
Dziwne pory wchodzenia na forum...
np. taki ja. kto normalny wchodzi na forum o godzinie 6.20? wczoraj bylem 5.40, ale nic nie pisalem. a wy? o ktorej zazwyczaj wchodzicie, i jaka jest wasza *najdziwniejsza* pora?
szturm! a nie Szturm -.-
Tim, tirim tim.
I think you're the same as me...
Tim, tirim tim.
I think you're the same as me...
-
- Pomywacz
- Kontakt:
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
Zazwyczaj zaglądam tutaj przed snem, a spać się kładę różnie - czasem o 1, czasem o 2 w nocy. Parę razy zdarzyło mi się siedzieć do 3... A na forum zawsze pokazuje o godzinę do przodu, więc mogę przyjąć, że bywam tutaj nawet ok. 4 nad ranem ;)
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Kok
- Numer GG: 3327785
ludzie o czym wy mowicie...2,3,4... to takie dosyc popularne pory wsrod komputerowych maniakow.. ja zawsze jak wchodze patrze ile osob jest ze mna... i jak sobie rano wstaje to tak miedzy 8 a 9 nigdy nie ma nikogo poza mna:p
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.
Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Kontakt:
Bo rano normalni ludzie śpią :P
A wszyscy inni są w szkole, w pracy lub na uczelni. Ja akurat o tej porze jestem w metrze, więc nie mam dostępu do netu ;)
A jak już mowa o maniakach - na forum zaglądam średno co godzinę od 10 rano do... późna. Bo jestem cały czas przy kompie. Nawet jem przy kompie ;) W weekendy zaglądam od śniadania, czyli mniej więcej od 15 :)
A wszyscy inni są w szkole, w pracy lub na uczelni. Ja akurat o tej porze jestem w metrze, więc nie mam dostępu do netu ;)
A jak już mowa o maniakach - na forum zaglądam średno co godzinę od 10 rano do... późna. Bo jestem cały czas przy kompie. Nawet jem przy kompie ;) W weekendy zaglądam od śniadania, czyli mniej więcej od 15 :)
-
- Kok
falka:p mialy byc najdziwniejsze pory wchodzenia wiec ja napisalem...
a tak to wchodze jak nie mam co robic jak mi sie akurat cos sciaga albo po prostu mi sie nudzi i musze czyms zabic te 30 min...
a tak to wchodze jak nie mam co robic jak mi sie akurat cos sciaga albo po prostu mi sie nudzi i musze czyms zabic te 30 min...
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Kontakt:
Wchodzenie w nocy jest dziwne - w nocy się śpi, a nie głupoty na forach wypisuje. To że świry siedzą do rana nie znaczy, że to jest norma ;)
Dlatego wymienianie godzin nocnych jest jak najbardziej na miejscu :P
Dlatego wymienianie godzin nocnych jest jak najbardziej na miejscu :P
-
- Kok
siedzenie w nocy nie jest dziwne dla tych co to czytaja...moja pora jest wiec dziwniejsza:p
-
- Majtek
- Kontakt:
-
- Tawerniany Trickster
- Numer GG: 0
- Kontakt:
Ludzie! wy wszystko mieszacie!
Wprowadzmy jakis porzadek, kiedy to jest rano, wieczor, dzien...
rano to mniej wiecej południe. dzien na dobre zaczyna sie okolo 15; tak od 22 zaczyna się wieczór, który trwa mniej wiecej do 4-5. miedzy 5 a 12 to głęboka noc, kiedy ludzie powinni spac i regenerowac siły.
pisze - powinni - bo niestety sam zmuszony jestem do wstawania w srodku nocy, tj. o 6.30. Przez to zupełnie zatracilem swoj naturalny cykl aktywnosci...
Brrr... barbarzynstwo, ale co poczac... ;-(
[/i]
Wprowadzmy jakis porzadek, kiedy to jest rano, wieczor, dzien...
rano to mniej wiecej południe. dzien na dobre zaczyna sie okolo 15; tak od 22 zaczyna się wieczór, który trwa mniej wiecej do 4-5. miedzy 5 a 12 to głęboka noc, kiedy ludzie powinni spac i regenerowac siły.
pisze - powinni - bo niestety sam zmuszony jestem do wstawania w srodku nocy, tj. o 6.30. Przez to zupełnie zatracilem swoj naturalny cykl aktywnosci...
Brrr... barbarzynstwo, ale co poczac... ;-(
[/i]
-
- Tawerniany Che Wiewióra
- Numer GG: 0
Popieram krucaFuksa Jego rozkład godzin jest prawidłowy (ewentualnie można by nanieść lekkie poprawki, gdzieś godzinę dodać, gdzieś odjąć...) Szkoda, że pracodawcy i wykładowcy nie rozumieją iż wstawanie przed 11 jest szkodliwe dla zdrowia psychicznego, a co za tym idzie i dla efektywności pracy
A tak późno jak dzisiaj (to jest godzina 3-4) wchodzę tylko wtedy, gdy do późna muszę robić jakąś pracę typu: sprawozdanie, artykuł, ściąga ...
A tak późno jak dzisiaj (to jest godzina 3-4) wchodzę tylko wtedy, gdy do późna muszę robić jakąś pracę typu: sprawozdanie, artykuł, ściąga ...
-
- Kok
co wy gadacie... najlepiej wlascie pracuje sie miedzy 8 a 12 a wy ten czas chcecie przespac?:)
btw swojego czasu (tj jakies 5lat temu) moj rozkad godzinowy nie uwzglednial czegos takiego jak noc... byla tylko krotka przerwa na kawe miedzy wieczorem a porankiem... czyli miedzy 5 a 6:)
btw swojego czasu (tj jakies 5lat temu) moj rozkad godzinowy nie uwzglednial czegos takiego jak noc... byla tylko krotka przerwa na kawe miedzy wieczorem a porankiem... czyli miedzy 5 a 6:)
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Ja czasami poluję na porę w której nikogo na forum nie ma, aby swobodnie eksperymentować i wprowadzac zmiany. I powiem Wam, ze rzadko udaje mi sie taką porę znaleźć, a najczęściej jest to okolica północy i godziny pierwszej.
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Kontakt:
Nie tylko fds :>BLACKSouL pisze:Najdziwniejsza pora?
22.30, gdy byłem lekko nietrzeźwy (fds coś o tym wie :D).
Myślisz, że kto te kompromitujące posty kasował? ;)