[Neuroshima] (Duża rekrutacja!) Wspólny Wróg.

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

[Marcus]
- Cygar sobie odmówiłem, wie pan... Takie duchowne przyrzeczenie by się umocnić w wierze. Lecz dam się namówić na kieliszek wytrawnego wina.
impostor
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: impostor »

Dobra, Mat, o ile dobrze pamiętam, masz fajny samochód. Wziąłeś go ze sobą? Jeśli tak, to chodźmy po niego! [/url]
Obrazek

Obrazek
Gisher
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 0
Kontakt:

Post autor: Gisher »

Famir napisz mi jak działa ten granat, tzn. masz na myśli kwas siarkowy jako ciecz powodującą oparzenia, czy jakiś gaz?

BLACKSoul
To proszę, wypijmy za zdrowie pańskiego kompana. - Powiedział baron. Wszyscy wznieśli kieliszki i wypili. Po toaście Wranley gdzieś wyszedł, ar baron i synowie zasiedli do stołu, paląc cygara. - Czy ma pan jakieś życzenie, które mógłbym spełnić? Prowiant, ekwipunek, mieszkanie? Czuję się zobowiązany pana o to zapytać, ponieważ jestem w końcu gospodarzem.[/b]
Hakuna matata!
Sabrae Xoraim
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 9383879
Kontakt:

Post autor: Sabrae Xoraim »

Mat:

- Tak, jeep powinien być na parkingu. Tylko pamiętasz w którą to stronę?? Czekaj, przed drzwiami była strzałeczka do parkingu... - Mówiąc to cofnął się do pierwszego korytaża i odczytał w którym kierunku jest parking.
Obrazek
(\ /)
( . .)
c('')('')
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
impostor
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Mike:

Idę za Mat`em. Jeśli zobaczę coś podejrzanego w korytarzach, natychmiast zwracam na to uwagę. Innymi słowy, bardzo uważnie się rozglądam.

-Wiesz co, Mat, taka dziwna myśl mnie naszła. Wiem że zostałem zahibernowany jakiś rok po tobie, ale na znacznie krótszy okres czasu. Jak więc to się stało, że obudziliśmy się razem? Jak dla mnie, wygląda to trochę, hm, dziwnie. Co o tym myślisz?
Obrazek

Obrazek
Sabrae Xoraim
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Mat:

- Oh gash! Obudziłem się w wyniku awarii hibernatora i kiedy zobaczyłem, że cos jest ewidentnie nie tak jak powinno, wybudziłem też Ciebie...
Obrazek
(\ /)
( . .)
c('')('')
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
ZauraK
Majtek
Majtek

Post autor: ZauraK »

[Martin Trott]

Na wszelki wypadek łapię swój plecak
- Marcus, wiejemy czy zostajemy ? Znasze lepiej doktorka.
Gisher
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Famir
Goście nie zauważyli granatu, dopóki nie było za puźno. Nie mieli szans. Joe patrzył jak padają na ziemię i duszą się. Nie było już dla nich ratunku. Kiedy było po sprawie rozejżał się: nikogo w pobliżu, spokój, jak gdyby nigdy nic.

Sabrae Xoraim, Impostor
Z mapki wynikało, że skręcając na prawo, wyjdą na zewnątrz dostaną się do garaży, a skręcają na lewo korytarzem dotrą do siedziby spółki.

ZauraK, Seto, Dhagar
Nie było czasu na rozmyślania. Zza doktorka wybiegło dwóch uzbrojonych najemników i coś dużego, skrzpiącego. Morgan przypomniał sobie cyborga, nad którym pracował doktorek w zeszłym tygodniu. To był mutek, a doktorek zamontował mu metalowe nogi i ,o ile Morgan pamiętał dobrze, piłę mechaniczną. Bydlę i najemnicy zbliżali się. Tródno będzie im wytłumaczyć, że to nie żaden spisek.
Hakuna matata!
Sabrae Xoraim
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Mat:

Mat wrócił na skrzyżowanie i zapytał Mika:
- To co Mike, idziemy od razu na parking, czy najpierw sprawdzimy co pozostało z pomieszczeń biurowych??
Obrazek
(\ /)
( . .)
c('')('')
impostor
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Wdług mnie pewnym nietaktem było by gdybyśmy po prostu stąd sobie poszli. Może coś się dzieje w centrali? Chodźmy do biura. Tam na pewno przynajmniej jakiś ochroniarz ma dyżur, albo coś. Pewnie tam nam wyjaśnią co się właściwie stało...
Obrazek

Obrazek
Seto
Kok
Kok

Post autor: Seto »

Max

Za mnął! -Krzyknął Max i rucił się do ucieczki. Prowadź -szepnął do wilka aby ten biegł pierwszy po śladach i doprowadził ich do wyjścia. Po drodze sięgnął po colta anakonde. Złapał ją za rękojeśc i biegł dalej ile sił w nogach.
Obrazek
Dhagar
Majtek
Majtek
Numer GG: 5649299
Kontakt:

Post autor: Dhagar »

Morgan

- Spokojnie doktorku !!! - ryknął widząc wrzeszczącego profesorka i wyskakujących najemników. - Uspokój sie do cholery !!
Obrócił się bokiem do nadciągających z coltem luźno w dłoni. Może należało to zakończyć już teraz. Było by po problemie. Jeśli by jednak się zaczeło to doktorka załatwi jako pierwszego.
Każdy kiedyś umiera, ale to do nas należy wybór jak ruszymy na spotkanie tej, która na nas zawsze czeka.
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

Marcus

Odstawił pusty kieliszek, zastanowił się chwilę, myśląc o swoim przyjacielu leżącym teraz u miejscowego fleczera.

- Potrzebne by mi było zakwaterowanie, amunicja i leki na drgawki dla mnie i na szaleństwo bostońskie dla mojego przyjaciela. Czy może mi pan to załatwić?
Sabrae Xoraim
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Mike i Mat ruszyli do biór.
Obrazek
(\ /)
( . .)
c('')('')
Gisher
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Seto
Max był przerażony, biegł ile sił w nogach tunelem. Wojownik został na miejscu, spec pewnie nie mógł się zdecydować. Nagle Max uderzył w coś, pewnie w człowieka i upadł na ziemię. Na chwilę "urwał mu się film", a po jakieś 30 sekundach ocknął się. Ale nadal widzaił ciemność. No tak, korytarz nie był oświetlony.

Dhagar, ZauraK

Doktorek ciągle pienił się i wrzeszczał okropnie. Nagle najemnicy zatrzymali się, a jeden krzyknął do doktorka - Hej, jacy włamywacze? To Morgan i ten twój spec, doktorku! Zatrzymał tego twojego mutasa! -. Morgan poznał najemnika. To był Jack, jego kumpel. Doktorek ryknął - Zgroza! To wszystko sposiek, I ty Brut.. Jack, przeciwko mnie! Zabić ich, zabić! -. No no, doktorek przeszedł samego siebie. Taki szał żadko mu się zdarzał. Pewnie zapomniał dziś wypić swojej codziennej filiżanki kawy.
Cyborg dalej biegł potężnymi susami w stronę Morgana i Martina. On też wpadł w furię. Zaczął niebezpiecznie ciąć powietrze piłą. Był o jakieś 5 metrów od Morgana i Martina.

Sabrae Xoraim, Impostor
Matt i Mike przez pewien czas szli korytarzem, było ciemno, nic nie widzeili. Nagale z przodu wybuchła wrzawa, tzn. krzyki, tupot kilku par nóg i odgłosy piły mechanicznej. Nagle odgłos kroków szybko się przybliżył i Matt zderzył się z kimś bięgnącym sprintem. Obaj upadli na ziemie. Obok Matt a przebiegło coś futrzanego, i otarło się o nogi Mike'a.

BLACKSoul

Oczywiście. A teraz, byłbym zaszczycony mogąc gościć pana w moim domu. Limuzyna czeka na zewnątrz.
(Klonera podobno nie ma)
Ów biedak, którego wspomógł niedawno, i który wieczerzał z nimi, znikął z pola widzenia Marcusowi. Nie było też Wranleya.
Hakuna matata!
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

już jestem, miałem awarię kompa przez ostatni tydzień, ale już wszystko jest ok, odpiszę dopiero w poniedziałek, bo w weekend mnie nie ma
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Seto
Kok
Kok

Post autor: Seto »

Max

Jest tu ktoś? -Zapytał. Szukaj ludzi -szepnął do Gilta. MAx siadł na podłodze i siedział był w szoku. Cały czas trzymał w ręku colta.
Obrazek
Zablokowany