[Matrix] Pierwsze zwycięstwa

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Zablokowany
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

Kloner

Człowiek, wszedł do statku, w celu rozglądnięcia się po nim
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Malutkus
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 9627608

Post autor: Malutkus »

Mundy

- Techniczny, mówisz? Dooobra. Kiedyś z dziadkiem naprawialiśmy popsutą motorówkę... to chyba nie duża różnica, nie?- dodał niepewnie- To możemy już wejść na statek? Chciałbym go już zobaczyć od środka. W końcu mam być na nim technicznym i w ogóle...- powiedział, niezwykle dumny ze swojej rangi, choć jeszcze nie bardzo wiedział, na czym miałaby polegać jego rola.
Arxel
Kok
Kok
Numer GG: 8564458

Post autor: Arxel »

Koder

- Yupiiiii... znaczy sę fajnie. Ja już skończyliśmy to ja idę do kadr. Jak powiedział tak zrobił.
OŻESZ TY W PYTĘ WRÓCIŁEM NA FORUM :D!
Zaknafein
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 4464308
Kontakt:

Post autor: Zaknafein »

Zak

Mi tam "Demon" nie pasuje. Jakoś tak nieciekawie, i nieprzyjemnie brzmi. co powiesz na Tetrahydrocannabinol? Albo w skrócie THC? Brzmi pozytywniej. I gdzie będą się paść nasze roślinki? Co powiesz na honorowe miejsce na mostku kapitańskim?

Roześmiał się.

Nie wiesz może skąd można wytrzasnąć dobrego pilota? i Chodźmy już zarobic tą forsę :!:
delur
Marynarz
Marynarz

Post autor: delur »

Rangi są beznadziejne, a ty Alexiel nie pisz do mnie na gg codziennie po pare razy ze cos nowego napisali w sesji - jak bedzie mi sie chcialo to zajrze... :roll:

[Nemesis]
-Mi ranga pilotki odpowiada... Tylko jeszcze jestem strzelczynią więc chyba można zamontować jakieś działko koło kierownicy ? - spytała z tajemniczym uśmiechem ruda kobieta.
Obrazek
Obrazek
Delur słucha:
Obrazek
Obrazek
Alexiel
Marynarz
Marynarz

Post autor: Alexiel »

Kronos

- Co wam nie pasuje w "Leviatanie"? - spytałem reszty. Nie mogłem uwieżyc, że wszyscy są przeciwko mnie, nawet moja ukochana, piękna Nox.
- Ja mam pytanie do rang: jaką ja wkońcu mam?

Sorry, Delur, poprostu niemoge sie doczekać, takie to super. :P
Nie musisz od razu byc taki. Zrozumiem jak mi odpiszesz na gg "Prosze nie pisz do mnie, sama zajże do sesji jak będę chciał." Ok?

Ale wy jesteście, przeciez to z zachcianką to był zart. To tylko moje zdanie i życzenie. Jak sie nie podoba to ok. Wcale wam nie każe dawać stopni.

Byłbym szeregowcem - no i? To dobrze, wolałbym zaczynać od dołu.

Żułtodziób? Przeciez ja chyba jako jedyny kogos zabiłem! :P Żart (żeby nie było, że pisze poważnie). Przecież ciągle nie wspominam o tym. Raz moja postac żartobliwie sie pochwaliła.

Nie musicie sie obrażać, zalezało mi na stopniach, więc próbowałem z całych sił was przekonac, ale widać, że jesteście uparci ( :P żart).

Trocinka, jak możesz, jestem chyba najwierniejszym ci członkiem załogi (wiesz czemu?), a ty mi zażucasz robienie problemów? Przeciez to wszystko to poza sesją pisałem, więc czym moja postac sobie na to zasłużyła? No czym? A co do "prawej ręki" i "Naczelnego Stratega" to tylko zartowałem, wy wszystko bierzecie zbyt poważnie. Aż tak głupi nie jestem, wiem, ze jestem jeszcze zielony (chociaz jedna zakończona sukcesem symulacja treningowa nie czyni was dużo lepszymi :P - he he, w tym przypadku to wy sie wywyższacie nademnie, i to całkiem bez racji, bo przeciez mieliśmy tyle samo uploadów, a nie sądze, że trening w rzeczywistości wirtualnej tak normalnie trenuje).

P.S. Ja dobrze tego nie pamiętam, ale mój bracik ma dobra pamięc i powiedział, że w "Matrix - Reload", kiedy szukali ochotników do rozwalenia elektrowni, czy co tam mieli zrobic, to zgłosiła sie Niobe, a Komandor, Radczy, albo ktoś tam ważny, zwrócił się do niej "Liutenant", a to znaczy chyba porucznik, czyż nie? Ale nie musicie odpowiadać, zakończyliśmy już tą dyskusję.
Ostatnio zmieniony sobota, 8 kwietnia 2006, 08:19 przez Alexiel, łącznie zmieniany 1 raz.
delur
Marynarz
Marynarz

[Nemesis]
-Wiesz co Nox, Leviatan będzie dobrą nazwą... Przynajmniej mi się podoba... A może jak wam się nie podoba wymyślcie inną? - powiedziała wyraźnie znudzona kobieta.
Obrazek
Obrazek
Delur słucha:
Obrazek
Obrazek
Nyano
Mat
Mat
Numer GG: 3030068

Post autor: Nyano »

Deus
- Cóż... nie mówię, że mi się nie podoba nazwa, no ale wiesz... albo "Lewiatan", albo "Leviathan", forma "Leviatan" jest niedopuszczalna. A co powiedzielibyście na przykład na "Anioł Śmierci"?
Alexiel pisze:Sorry, Delur, poprostu niemoge sie doczekać, takie to super.
Nie musisz od razu byc taka
O ile mi wiadomo, to Delur jest mężczyzną, tylko odgrywa kobietę ;)
Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew
Alexiel
Marynarz
Marynarz

Kronos

- Detale, detale. Na jedno wychodzi - fajna nazwa.
"Anioł Śmierci"? Nie powiem, że złe, ale troche banalne, nie sądzisz? Bez obrazy.
- powiedziałem skonsternowany, ze do nikogo nie docieram.

Juz to wyjaśniłem z nim na gg.
Ostatnio zmieniony sobota, 8 kwietnia 2006, 08:57 przez Alexiel, łącznie zmieniany 1 raz.
M_M
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: M_M »

Set

Dobra, Demon to była tylko propozycja. Ale z tym Tetrahycośtam to leciutka przesada.
Rowerem pod górkę nie zjedziesz...
Zaknafein
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Zak

Czemu przesada?, to dobra nazwa. I pozytywnie sie kojarzy. A THC to doskonały skrót.
Alexiel
Marynarz
Marynarz

Chciałbym was poinformować, że otworzyłem rekrutację do własnej sesji. Zapraszam do obejrzenia - http://www.tawerna.rpg.pl/forum/viewtop ... 1857#41857
delur
Marynarz
Marynarz

I CO Z TEGO :evil: :evil: :x :x
Obrazek
Obrazek
Delur słucha:
Obrazek
Obrazek
Nadir
Kok
Kok
Numer GG: 3327785

Post autor: Nadir »

Nadir

Eee tam spoko ludzie kazdemu sie dogodzi.. Niech bedzie Demon THC hiehie... i taka demoniczna moc bedzie miala nasza roslinka ktora sobie tam wychodzujemy Zak-usmiecham sie szeroko zachwycony pomyslem swojego zastepcy.
A tera dawajcie jakas robote bo musimy wszystko kupic zanim ruszymy w jakas misje...No i jakiegos dobrego pilota poprosimy zeby nas nie zabil ani nie zniszczyl naszych ziolek!-z usmiechem mowie do pani kadrowej..:D

nieladnie tak sie reklamowac!
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Numer GG: 2248735
Kontakt:

Post autor: Mr.Zeth »

No nieładnie ^^ jak ktoś bedzie chciał to i tak zalooka na tą rekrutację...

Koder:

Dotarłeś do działu kadr. Spory gmach i dośćelegancko wykończony. Wydaje siębycdziełem z zamierzchłych czasów.. widziałeś takie w matrixie. Pałskorzeźby z białego kamienia, kolumny itp.

Grupa Nadira i Nox:

Więc konkretnie, co robicie?
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
Zaknafein
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

No ja i Nadir idziemy do kadr po prace jakąś
Alexiel
Marynarz
Marynarz

Jeśli dobrze mi sie wydaje to stoimy jeszcze przed statkiem i dyskutujemy nad nazwą.
Mogę sie mylić.
Zablokowany