[Matrix] Pierwsze zwycięstwa

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Zablokowany
Nadir
Kok
Kok
Numer GG: 3327785

Post autor: Nadir »

Nadir

Ooo dobrze gadasz bracie... Tu widze i tak jakas posucha intelektualna nic sie nie dzieje... Statek wlasciwie to juz wybralem... Zobaczymy co powie Cer na to cale gadanie. Swoja droga ciekawe gdzie jest to bysmy go o jakas prace zagadneli....-umiecham sie do Zaka. Po czym rozgladam sie jeszcze po zebranych i ciagle nie wiedzacych co robic ludziach i znow mowie do Zaka
Chodzmy bracie! Uwolnimy swoje umysly od tego wszystkiego....
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

Kloner

Człowiek stał z boku przyglądając i przysłuchująć się tym sprzeczkom o pojazd, po kilku minutach zawołał-Jak się zaraz niezdecydujemy, to nic nam nie zostanie
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Zaknafein
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 4464308
Kontakt:

Post autor: Zaknafein »

Zak

Rozradował sie niezmiernie i ruszył za Nadirem.
M_M
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: M_M »

Set:

Podchodzę do Nadira uściskam mu ramię i mówię: Świetny wybór. Mam nadzieję że będziesz dobrym dowódcą. Jestem z tobą. A co do nazwy statku to jeśli jest on wojenny to proponuje ochrzcić go Demon Po czym odchodzę i pytam się jakiegokolwiek spotkanego człowieka Gdzie tu jest miejsce gdzie można się podłączyć do programu treningowego?
Rowerem pod górkę nie zjedziesz...
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Numer GG: 2248735
Kontakt:

Post autor: Mr.Zeth »

Wszyscy:

-Dobra, jak już wybraliscie, to odprowadźcie statki do doków. Otrzymaliscie doki 15 - grupa Nadira i 39 - grupa Nox.- Cervantes nei krzyczał, ale i tak nei było problemu z usłyszeniem, co ma do powiedzenia. -Potem zalecam podróż na płaszczi oswoejnie się ze swymi umiejętnosciami. Nie radzę jeszcze uploadować niczego nowego, bo mi się w warzywka pozamieniacie. Poczekajcie jeden - dwa dni. Najważneijsze jest używać nowych możliwości.- zamilkł na moment i usmiechnął się. -Prowadzenie za raczkę kończy isę tu! Przywódcy ustalają rangi w swych załogach. Obowiązkową rangą jest zastępca. reszta ma byc przydzieloona do stanowisk wyznaczonych przez dowódców grup. Żegnam Żołnierze!- Cervantes zasalutował i gdy wszyscy odpowiedzieli mu tym samym, odszedł. Do głosu doszła Vesta. -Jak będziecie chciali robić coś porzytecznego i zarobić to udajcie siedo Kadr po zadanie. I nei męczcie, jesli uznacie je za głupie. Bugi matrycy są wszedzie i mogą mieć niesamowite skutki.- zakończyła po czym odeszła bez salutowania. Shiva rozglądnęła się po wszystkich i uśmiechnęła lekko i mimochodem zasalutowała i powiedziała "Żegnam" po czym odeszła powolnym krokiem w kierunku dolnego doku.
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
Nyano
Mat
Mat
Numer GG: 3030068

Post autor: Nyano »

Deus
- Chyba nie ma zamiaru odpowiedzieć - skrzywił się lekko Deus po czym pomaszerował na pokład. Poczekał aż wszyscy wejdą do środka statku i rzekł - Wygląda na to, że w tym wypadku nie pozostaje nam nic innego, jak tylko samemu nazwać statek. Są jakieś propozycje?
Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew
Zaknafein
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 4464308
Kontakt:

Post autor: Zaknafein »

Zak

Ucieszony, gdyż nie musiał pytać Dowódców, za którymi nie przepadał, o miejsce w którym można zarobic. Zwrócił się do Nadira:
To co, odprowadzamy statek, przydzielasz rangi i idziemy do Kadr?
Nadir
Kok
Kok

Nadir

No to wszystko jasne. Brygada pakowac sie na statek. Ide na mostek. Niech sie kazdy tam zglosi po swoj stopien. Zak ciebie z tego zwalniam juz jakis czas temu zostales zastepca. Reszta sie niech spieszy- kto pierwszy ten wyzej hehe:). Statek nazwiemy Demon. Prosto i latwo do pamietania. Jak cos lepszego sie przeglosuje to zmienimy. W koncu to nasz statek. No ruszac sie ludzie musze jeszcze cos zarobic na nasze zielone roslinki...

a co z klonerem aresem i kronosem?do ktorej druzyny naleza?
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

chyba do was
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Numer GG: 2248735
Kontakt:

Post autor: Mr.Zeth »

na plac wysła drobna blondykeczka i krzyknęła, by wszsycy jutro jeszcze raz siezgłosili w kadrach, zeby ewentualnie uzupełnić załogę. -W razie braku pilota czy informatora... wiecie o co chodzi.- bardziej stwierdziła niz zapytała, uśmiechnęła sie i ruszyła w dół do archiwów, gdzie też mieściły się Kadry.

Oni siesami przydzielają :)
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
Famir
Marynarz
Marynarz

Post autor: Famir »

Załóżmy wiec że od tej pory jestem w grupie Nadira... chyba że lider grupy (czyt. Nadir) ma coś przeciwko :?:
Nadir
Kok
Kok

jesli chodzi o mnie to bardzo chetnie:) wiec jak jestescie chetni to do mnie na mostek sie meldowac mowic specjalnosc i odbierac ordery:P

Famir
Marynarz
Marynarz

[Ares]

Ares poszedł za Nadirem na mostek "Demon-a" i sie zameldował:
-Ares melduje sie na "Demonie" posiadam umiejętności skoczka i pająka o funkcji na demonie prosze by zadecydował kapitan ponieważ trudno mi obiektywnie spojrzeń sa samego siebie.
M_M
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: M_M »

Set:

Idę na ten mostek i mówię do Nadira:

Set melduje się na Demonie. Lubię walczyć wręcz i to głównie umię.
Rowerem pod górkę nie zjedziesz...
Nadir
Kok
Kok

Nadir

Fajnie panowie ze zagosciliscie na statku. Milo mi powitac zaloge. Jesli chodzi o range mam pewien dylemat. Wlasciwie to ciezko mowic o rangach w tak malej druzynie zeby nikt nie byl pokrzywdzony. W dodatku rangi na statku raczej beda inne niz w matrixie... z przyczyn dosc jasnych. Proponuje wiec co nastepuje. Jutro zawijamy do kadr zeby wziac jakiegos pilota, mechanika i cala ta ekipe na nasz statek. Kapitanem statku bede ja. Zak bedzie ze tak powiem bosmanem. Ares- interesujesz sie cala ta informatyka zajmiesz sie sprzetem na statku- bedziesz kontrolowac stan techniczny zglaszac zapotrzebowanie na baterie systemy i to co tam jeszcze w tej kupie zlomu jest. Set ty sie lubisz bic, zostaniesz naszym ogniomistrzem statkowym. Co do reszty zobaczymy jak sie zglosza. Jesli chodzi o sytuacje w matrixie... Coz.. Jestem rasta, wierze w Jah i wobec tego nie uznaje zadnych zorganizowanych rzadow. Jestem dowodca z przymusu. Zak zastepca z przymusu. Wydajemy rozkazy bo takie rozkazy dosalismy. Nie ma nas wielu wiec i nie bedziemy sie rozdrabniac na jakichs oficerow i szeregowych. Wszyscy jestesmy rowni. Proponuje wiec zeby nie dawac wewnatrzmatrixowych rang. W zamian za dobra walke bede sie staral zalatwic jakies profity dorazne, papierosy piwko, moze jakies medale... Co wy na to?No chyba ze oddzial bedzie znaczny i bedziemy sie dzielic bardziej to wtedy oczywiscie odpowiednich ludzi wyznacze do konkretnych zadan. Uwazam ze powinnismy sie dotrzec jako zespol poznac dobrze swoje mocne strony i dzialac wspolnie jak najlepiej, Ku chwale Zionu i Jah. To jak pasuje wam zycie w takim zespole?-spogladam na Seta i Aresa z nadzieja ze moja mowa przekonala ich ze zadne stopnie w tak trudnym swiecie i warunkach nie sa potrzebne...

Famir
Marynarz
Marynarz

[Ares]
-Mi tam odpowiada... nie będziesz miał nic przeciwko że od razu wezme sie do roboty i sprawdze stan techniczny statku by wiedzieć z czym mamy pracować :?:

widać było to pytaqni retoryczne bo Ares już wziął sie do roboty, sprawdzał stan całego sprzętu na statku oraz szukał ew. braków w sprzecie
Trocinka
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Trocinka »

Nox

Patrzę na moją drużynę. Nie mogę zbytnio skojarzyć specjalizacji każdego z nich, więc chyba będę musiała poprosić ich o przypomnienie. Zabawne, kompletnie nie wiem jak powinnam zwracać się do nich. Niby jestem dowódcą, ale przecież to moi, moi...znajomi
-Słuchajcie, nie pamiętam Waszych specjalizacji, przypomnijcie mi je, żebym mogła przydzielić Wam odpowiednie rangi. Aha, Deus jest moim zastępcą, to już wiadomo. Reszta niech powie mi po kolei secjalizacje i poczeka cierpliwie.
Zablokowany