Sesja [D&D] Zaginęła dziewczyna.

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

Randal

-Ja bym był ostrożny i najpierw się po nim rozejrzał
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Sabrae Xoraim
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 9383879
Kontakt:

Post autor: Sabrae Xoraim »

Grimm Evenwood:
-Proponuję po skończonym śniadanku jakiś zwiad zrobić, a później, oceniwszy sytuację, podjąć decyzję, czy mamy chęć i możliwości zmazania tej blizny z oblicza matki natury.
<Skończywszy jeść, zbieram moje manele>
-więc kto pójdzie zrobić dokładniejszy zwiad?? Trza nam dowiedzieć się jakimi siłami dysponują oraz czy mają jakieś półapki/fortyfikacje. Ja rozeznam się w terenie wokół.
<jeżeli ktoś się zgłosi, to pójdę wraz z nim i rozeznam okolicę ichniego obozu. Zwracam uwagę na rośliny/zwierzęta/ukształtowanie terenu.>
Obrazek
(\ /)
( . .)
c('')('')
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Vijas
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 763272
Kontakt:

Post autor: Vijas »

Poza sesją: Wcieło MG :?

ciekawe czy ta sesja jeszcze ruszy
Radar
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: Radar »

(Może ruszy...
Powiedzcie na razie kto się zgłasza na ochotnika...)
Vijas
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 763272
Kontakt:

Post autor: Vijas »

Poza: Ja bym chętnie pograł.
Radar
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: Radar »

Sabrae Xoraim pisze:Grimm Evenwood:
-Proponuję po skończonym śniadanku jakiś zwiad zrobić, a później, oceniwszy sytuację, podjąć decyzję, czy mamy chęć i możliwości zmazania tej blizny z oblicza matki natury.
<Skończywszy jeść, zbieram moje manele>
-więc kto pójdzie zrobić dokładniejszy zwiad?? Trza nam dowiedzieć się jakimi siłami dysponują oraz czy mają jakieś półapki/fortyfikacje. Ja rozeznam się w terenie wokół.
<jeżeli ktoś się zgłosi, to pójdę wraz z nim i rozeznam okolicę ichniego obozu. Zwracam uwagę na rośliny/zwierzęta/ukształtowanie terenu.>
(chodziło mi o to •)
Villemo
Bombardier
Bombardier

Post autor: Villemo »

Jak brakuje MG, to ja mogę być ^^
Fie fye foe fum,
I smell the blood of the asylum.
Sabrae Xoraim
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Grimm Evenwood:
Grim uważnie rozgląda się po obozie wypatrując oczekiwanego ochotnnika. Jeżeli nikt się nie zgłasza bierze kła i idzie na zwiad samodzielnie, rozmyślając: *Gdzie się podziały czasy gdy łotrzykowie sami rwali się, by pójść na zwiad, a w lesie tropiciele kłucili się z nimi twierdząc, iż na łonie natury właśnie tropiciel powinien iść na zwiady? Ehhh teraz wszystko na głowie biednego druida. :?*

Poza: Ja bardzo chętnie grałbym, ale na bycie MG się nie porywam. Jeżeli zmienimy MG, to proponuję aby nowa osoba skontaktowała się ze starym MG, coby się dowiedzieć szczegułów dotyczących przygody. MG powinien pozostać niezmieniony, o ile może prowadzić, a teraz nie ma go z przyczyn czasowych. DROGI MG!! JEŻELI JESTEŚ W STANIE PROWADZIĆ TĘ SESJĘ OD 2 STYCZNIA, POWIEDZ NAM O TYM, JEŻELI NIE, TEŻ NAM O TYM POWIEDZ! Jeżeli nie, to kto poza villemo się zgłasza??
Obrazek
(\ /)
( . .)
c('')('')
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Villemo
Bombardier
Bombardier

Post autor: Villemo »

Przed monitorem swojego blaszaka siedziała Ona. Tak, tak, to była Villemo. Z nikłym zaiteresowaniem przeglądała strony forum Tawerny RPG, aż w końcu natrafiła na coś interesującego: niedokończona sesja! Hmmm...To ta, w której wcięło MG... I ona się zgłosiła na zastępstwo! Ej, no! Gdzie się podział ten MG? W jej głowie zaświtał pewien szatański plan... Buahahahaha - zaśmiała się cicho tak, że słychać ją było w oddalonych o kilometr budynkach... Tak...To musi się udać...
Włożyła głowę do monitora krzycząc:
-Heeeej Panie MG! Jest pan tam?!
Fie fye foe fum,
I smell the blood of the asylum.
Sabrae Xoraim
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Kapa! ;/ Chyba nie budiet, będziesz zmuszona poprowadzić tę sesję, jeżeli chcesz, aby coś się na niej działo. ;)
Obrazek
(\ /)
( . .)
c('')('')
Sabrae Xoraim
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

!UWAGA!

Chciałbym, aby każdy, kto grał na tej sesji i chciałby dalej w niej uczestniczyć podniusł rękę! Ułatwi to napewno wznowienie akcji. Pozatym, chciałem też zapytać, czy ktoś miałby ochotę pomistrzować. Dziękuję za uwagę.

SX: Obrazek
Obrazek
(\ /)
( . .)
c('')('')
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

ja chętnie będe grał dalej :)
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
M_M
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: M_M »

Ja miałbym nie grać w tą wspaniałą sesje?

<Podnoszę w górę ręke> Nie nadaje się na MG
Rowerem pod górkę nie zjedziesz...
Ouzaru

Post autor: Ouzaru »

Rezygnuję
Sabrae Xoraim
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

ok, mamy 3.
... Czemu rezygnujesz Ouzaru ?? Jak przypuszczam niedobór czasu?
Obrazek
(\ /)
( . .)
c('')('')
Ouzaru

Post autor: Ouzaru »

Brak czasu... Teraz ograniczyłam się do dwóch powolnych sesji, gdzie MG są na tyle wyrozumiali, by na mnie poczekać ;) Jak ja wychodzę przed 7 rano i wracam do domu koło 20... Heh.
Sabrae Xoraim
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

To faktycznie masz przerąbane. Będziem żałować, o ile sesja ruszy. :| A "Tajemnice Świata" będziesz prowadzić??
Obrazek
(\ /)
( . .)
c('')('')
Zablokowany