Najlepszy MMORPG

-
- Mat
- Numer GG: 3030068

-
- Tawerniane Oczko
- Kontakt:
Silkroad Online, jedyny słuszny darmowy mmorpg. Żadna Tibia i inne się do niego nie umywają
Czy GuildWars jest darmowy? Bo z tego co wiem chyba nie, a wydać 200 złotych na grę to jest jednak przesada. Górną granicą cenową jest, jak dla mnie 160zł, ale to tylko Super Hity. A i tak, taki na przykłąd Oblivion będzie kosztował w okolicach 120zł.

Czy GuildWars jest darmowy? Bo z tego co wiem chyba nie, a wydać 200 złotych na grę to jest jednak przesada. Górną granicą cenową jest, jak dla mnie 160zł, ale to tylko Super Hity. A i tak, taki na przykłąd Oblivion będzie kosztował w okolicach 120zł.

-
- Kok
- Numer GG: 0
Kupujesz raz i jest całkowicie darmowy. Bez obaw.Kozax pisze:Silkroad Online, jedyny słuszny darmowy mmorpg. Żadna Tibia i inne się do niego nie umywają![]()

"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein

-
- Marynarz
Według mnie najlepszą grą jest Silroad.... bo jest:
a)darmowa
b)zajmuje mało miejsca na dysku ^^
c)grafika wymiata xD
d)ciekawe questy
e)dopracowany rozwój postaci
SilkRoad to jedna z najlepszych darmowych MMORPG w tej chwili dostępnych... dla fanów gry powiem jeszcze że planowane jest wprowadzenie do gry nowych broni (min. mięczy oburęcznych, toporów...) oraz zwierzątek które będą nam towarzyszyły w trakcie gy... takie małe offtopowe info xD
a)darmowa
b)zajmuje mało miejsca na dysku ^^
c)grafika wymiata xD
d)ciekawe questy
e)dopracowany rozwój postaci
SilkRoad to jedna z najlepszych darmowych MMORPG w tej chwili dostępnych... dla fanów gry powiem jeszcze że planowane jest wprowadzenie do gry nowych broni (min. mięczy oburęcznych, toporów...) oraz zwierzątek które będą nam towarzyszyły w trakcie gy... takie małe offtopowe info xD

-
- Tawerniane Oczko
- Kontakt:
Hehe nie jesteśna czasie: zwierzątka są już od tygodnia, ale można je kupić tylko za prawdziwe $, no i od kogoś w grze, ale za grube miliony. Nowe bronie dojdą wiesz kiedy? Dojdą że hoho będziemy musieli czekać, ale już niedługo pojawią się nowe obszary świata i ograniczenie do 80lvl.
Silk jest też najlepszy dlatego, że ciągle sięrozwija, włąściwie co tydzień - dwa dochodzi coś nowego. No i przyznajmy sobie szczerze, że jest łądniejszy od takiego na przykłąd WoW

Silk jest też najlepszy dlatego, że ciągle sięrozwija, włąściwie co tydzień - dwa dochodzi coś nowego. No i przyznajmy sobie szczerze, że jest łądniejszy od takiego na przykłąd WoW

-
- Bombardier
- Numer GG: 9025892
- Kontakt:

-
- Tawerniane Oczko
- Kontakt:
http://www.google.com 
A na stronce http://www.silroad-online.pl powinien być, a przynajmniej odsyłącz do oficjalnej strony jest i stamtąd możesz ściągnąć.

A na stronce http://www.silroad-online.pl powinien być, a przynajmniej odsyłącz do oficjalnej strony jest i stamtąd możesz ściągnąć.
Ostatnio zmieniony środa, 22 marca 2006, 22:11 przez Kozax, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Szczur Lądowy

-
- Marynarz
- Kontakt:
Szczerze polecam Imperium http://www.i-rpg.net bardzo dobre gra na wioeczory 
Imperium, Tawerna and Nothing more

Imperium, Tawerna and Nothing more

-
- Szczur Lądowy
World of warcraft prawdę mówiąc podoba mi sie bardziej niż Guild wars. Mozliwości zwiedzania tak olbrzymiego i zróznicowanego świata jest extra....szkoda tylko, że mnie na abonament nie stać
, ale GuildWars też wymiata choć nie moge tam sobie trollem zagrac

Nie stój, kiedy możesz usiąść; nie siedź, kiedy możesz leżeć; nie czuwaj, kiedy możesz spać.

A nie będzie płatne :] Skąd mam info? Nie pytajcie ~~ Po prostu napiscie do supportu blizzardagoki pisze:to moze inaczej:laRy pisze:z tym to sie niezgodze. diablo jest darmowe, bo takie zawsze bylo! kupujesz plytki i grasz na singlu i na multi bez dodatkowych kosztow!goki pisze:diablo jest darmowe bo jest stare, teraz sa takie czasy ze kazdy dobry mmorpg jest platny...
czy jak wyszlo diablo to byly platne mmorpgi etc? niebardzo...
diablo jest darmowe bo jest stare
gdyby teraz wyszlo diablo 3 i bylo multiplayer only na 90% bedzie platne ;P

-
- Tawerniany Emeryt
- Kontakt:
o ile w koncu wyjdzieAnonymous pisze:A nie będzie płatne :] Skąd mam info? Nie pytajcie ~~ Po prostu napiscie do supportu blizzarda

napisac do supportu blizzarda i co? spytac sie o gre ktorej jeszcze nie ma, ktorej produkcja tak w zasadzie nie jest potwierdzona jeszcze? ;]
kra.

-
- Bombardier
- Numer GG: 4464308
- Kontakt:

-
- Tawerniany Emeryt
- Kontakt:
oczywiscie ze bedzie platne ;] i jak wyjdzie to prawdopodobnie bedzie najlepszym mmo wtedy ;] ale to jeszcze prawie rok czasu...BLACKSouL pisze:Odnośnie najlepszego mmorpga - wypowiem moją opinię jak wyjdzie Warhammer Online, ze screenów zapowiada się świetnie, ciekawe jak wyjdzie w praniu.
[I ciekawe czy będzie płatne...]

kra.

-
- Tawerniana Wilczyca
- Kontakt: