Miss World 2004
-
- Tawerniak
- Kontakt:
Miss World 2004
Łał, dawno mnie tu nie było. Ale nic, co sądzicie o tegorocznej imprezie?
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
U nas na polibudzie też się z 30 znajdzie
A tak powaznie to ja nie wiem - czy takiej jej paskudne fotki zrobili, pomylili fotki, czy też aż tak przegięli...
Swoja drogą pamiętajmy ze uroda to nie wszystko - podobno oceniaja także pomyślunek... ale ze w komisji prawie sami faceci siedzą... wiemy o czym myślą faceci...
A tak powaznie to ja nie wiem - czy takiej jej paskudne fotki zrobili, pomylili fotki, czy też aż tak przegięli...
Swoja drogą pamiętajmy ze uroda to nie wszystko - podobno oceniaja także pomyślunek... ale ze w komisji prawie sami faceci siedzą... wiemy o czym myślą faceci...
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
-
- Szczur Lądowy
-
- Arcymod Tawerniany
uroda*inteligencja = cons.
;-P
Ostatniej imprezy co prawda nie oglądałem (na swoje szczęście jak widzę), ale widziałem kilka poprzednich - to jury nawet nie próbuje sprawiać pozorów uczciwości... A te "miski" recytują wciąż te same mantry i do tego tak paskudnie się uśmiechają (jakby im zęby miały zaraz wylecieć w postaci całej szczęki)
I proszę mi tu nie obrażać piesków!
-
- Mat
- Kontakt:
Ale przecież to widać, że to to sztuczne jest. Przecież one mają więcej w sobie plastiku i silikonu niż mają manekiny z wystawy sklepowej . Wyglądają jak Wenezuelki tuż po operacji plastycznej. Niedługo to będą jak wyglądać jak potwory: wymiary: 150x40x75, zęby błyszczące, jak kafelki po wypolerowaniu, i wielkie, jak płyty chodnikowe, a w głowie tak mało, że im się zapadnie czaszka. No i kto chciałby takie "piękności"?
-
- Marynarz
- Lokalizacja: Negative Material Plane, Fortress of Regrets (Bytom)
- Kontakt:
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Marynarz
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
To moze choć raz przyszłabyś osobiście, a nie - ciągle podsylasz kogoś kto sie za Ciebie podajeFalka pisze:dsadfga_atadf_a: ja jestem narcyz, a narcyzy to wyjatki - jestem i ladna, i inteligenta
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
-
- Marynarz
- Lokalizacja: z miejsca, gdzie mnie nogi zaniosły ( ostatnio trakt między Mantarem a Skulldust)
- Kontakt:
Zauważyliscie że na wszystkich wyborach miss wszystkie mówią podobne rzeczy? ( Lubię jeździć na rowerze, pływać w morzu....) Czy mi się zdaje, czy wciskają ludziom bajery ( jestem słodka jak cukierek- zagłosuj na mnie )??
Poza tym nie wszystko co ma wymiary 90x60x90 jest ładne (moja szafka nie jest ). Tak wyrażam swoją opinię:
Wszystkie wybory są ukartowane!!! Chcemy wolnych wyborów!!! Polska górą, nie dajmy sięzastraszyć.
( Bez sensu, co? )
Poza tym nie wszystko co ma wymiary 90x60x90 jest ładne (moja szafka nie jest ). Tak wyrażam swoją opinię:
Wszystkie wybory są ukartowane!!! Chcemy wolnych wyborów!!! Polska górą, nie dajmy sięzastraszyć.
( Bez sensu, co? )
Pałętam się tam i tu, zabijając rzezimieszków, cwaniaków, złodziei, oczyszczam arenę, pałętam się po lesie w nocy, bo jestem niezniszczalny Skrytobójca 10 poziomu ...
Otchłań
Otchłań
-
- Marynarz
- Lokalizacja: Negative Material Plane, Fortress of Regrets (Bytom)
- Kontakt:
-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
-
- Majtek
- Kontakt: