Muzyka
-
- Kok
- Numer GG: 0
-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/
-
- Szczur Lądowy
Uhh... Ta ankieta niedla mnie mam troche dziwny gust. Generalnie jestem fanem Rocka/Grunge/Hardrock (Godsmack, Alice in Chains, Soundgarden, Bad Season, Nirvana[ofc!] itepe.) Ale uwielbiam też słuchać death Metalu (Cannibal Corpse ,Vader, Behemoth itepe.)
Oczywiścnie niemieszam tego wszystkiego bo to się mija z celem .
Oczywiścnie niemieszam tego wszystkiego bo to się mija z celem .
Ostatnio zmieniony sobota, 18 marca 2006, 17:22 przez xyz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Marynarz
- Lokalizacja: Negative Material Plane, Fortress of Regrets (Bytom)
- Kontakt:
- BLACKs
- Tawerniany Cygan
A ja zamieszczę pełną listę rzeczy, których teraz słucham: AC/DC, Bad Religion, Children of Bodom, Clash, Cradle of Filth, Danzig, Death, Dimmu Borgir, DragonForce, Dropkick Murphys, Exploited, Greenday, Guns N'Roses, Helloween, Iron Maiden, Killswitch Engage, Kreator, Spiderbait, Manowar, Megadeth, Metallica, My Chemical Romance, Nirvana, Nile, Opeth, Rammstein, Red Hot Chili Peppers, Slipknot, Sum 41, Slayer, System of a Down (za sprawą delura ), Static X, Sex Pistols, Vader.
Pisałem to kilka minut i jeśli ktoś to przeczyta, to dziękuję .
Pisałem to kilka minut i jeśli ktoś to przeczyta, to dziękuję .
-
- Bombardier
- Numer GG: 9383879
- Kontakt:
Proponuję, aby wszyscy sobie instalnęli publicampa I zamieścili w podpisie. Wtedy będzie wiadomo co i jak
(\ /)
( . .)
c('')('')
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
- Tawerniak
- Numer GG: 5879500
- Kontakt:
Eee tam u mnie i tak 90% czasu płyną Pink Floyd, więc po co mi to A te 10% to głównie w pokoju z wieży (A na te 10% składają się takie zespoły SKA i Punk rockowe, że i tak nikt nie będzie wiedział co to )
http://niwia.myforum.pl/ - forum Opolskiego klubu RPG i fantastyki
http://my.opera.com/gimnazjon/blog/ - sport, ruch, zdrowie, itepe
http://my.opera.com/gimnazjon/blog/ - sport, ruch, zdrowie, itepe
-
- Kok
Po co mi jakieś cholerstwo zaśmiecające dysk... Wolę popisać, a poza tym jak wszyscy to będą mieli to ja będę wtedy oryginalny nie mając. Zresztą wsumie kogo to obchodzi co ja słucham? Jak już to piszę jak się zapytają albo z własnej woli.
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
-
- Tawerniany Trickster
- Kontakt:
Akurat dwa posty przed Tobą Black kilka sztuk punk ska wymienił, więc nie byłbym taki pewien, że nikt nie zakojarzy :PCoB pisze:A na te 10% składają się takie zespoły SKA i Punk rockowe, że i tak nikt nie będzie wiedział co to ;) )
Black, dzieki za przypomnienie o dropkicksach, wieki nie sluchalem ;-)
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
Wtedy się wrzuci zakaz obrazków w podpisie i ograniczenie do jednej linijki :>Sabrae Xoraim pisze:Proponuję, aby wszyscy sobie instalnęli publicampa I zamieścili w podpisie. Wtedy będzie wiadomo co i jak :D
Czy tylko mnie wkurzają podpisy zajmujące więcej miejsca niż treść posta?
Żeby nie było całkiem OT, to tak tylko napiszę, że coraz gorszej muzyki zaczynam słuchać :/ Techno-muzyczki grane na Amidze podobają mi się strasznie i nie dość, że nie uciekam już z wrzaskiem, to jeszcze głośniej daję ;)
@krucaFuks: tak z innej beczki - polecałam Ci już Kosheen? :)
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
- BLACKs
- Tawerniany Cygan
Podobno zespół DragonForce wzoruje swoje solówki na starych muzyczkach z Amigi, itp (np. PacMana ).Falka pisze: Żeby nie było całkiem OT, to tak tylko napiszę, że coraz gorszej muzyki zaczynam słuchać :/ Techno-muzyczki grane na Amidze podobają mi się strasznie i nie dość, że nie uciekam już z wrzaskiem, to jeszcze głośniej daję
Jak nie jak parę wymieniłem . Poza tym to właśnie CoB nawrócił mnie na punkCoB pisze:A na te 10% składają się takie zespoły SKA i Punk rockowe, że i tak nikt nie będzie wiedział co to )
Odnośnie dropkicksów, ściągnąłem sobie płytę i bardzo mi się podoba
-
- Kok
A miałeś jeszcze niedawno...BLACKSouL pisze:Nie będziesz oryginalny, bo ja też nie będe miał
Falka: czemu złej muzyki? Każda muzyka jest dobra tylko trzeba ją lubić i szanować.
A poza tym to u mnie wsumie niezmiennie. The Offspring, Queens of the Stone Age i coraz częściej Ramstein. To tak z zespołów, które słucham albumami ostatnio, bo generalnie to mam odpalnego WinAmpa, opcja shuffle i jechana (a jest z czego bo ponad 2k mp3).
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein