[Matrix] Pierwsze zwycięstwa

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Zablokowany
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Numer GG: 2248735
Kontakt:

Post autor: Mr.Zeth »

Labirynt:

Rozległ sie trzask i świst. Nadir stracił głowę. Literalnie rozmazała się po posadzce. na końcu korytarza z prawej klęczała Vesta z Magnum 46 i przeładowywała do kolejnego strzału. Nim wszyscy zdołali uciec za ściane dostało się jeszcze Nox. Oboje zabici wylądowali w "pokoju".

Pokój:

Nagle pojawił sie tu Nadir, a zaraz po nim - Nox.
-Bron snajperska to neizłe cacko.. tak...- odezwał się głos.
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
Feniks 34
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Feniks 34 »

Feniks

Gdy tylko słysze strzał, uciekam za ścianę. Gdy już jestem względnie bezpieczny, wyjmuję granat odłamkowy, mówię, by wszyscy się schowali, wyciągam zawleczkę i rzucam w Vestę. Zaraz po rzucie odblokowuję obydwa SGMy, wychylam się zza ścianki i strzelam jak najwięcej do Vesty ( jeżeli jeszcze tam jest). Jeżeli ona odpowiada ogniem, chowam się za ścinę, i strzelam krótkimi seriami, przeplatanymi granatami hukowymi i odłamkowymi.
Obrazek
Obrazek
Nadir
Kok
Kok
Numer GG: 3327785

Post autor: Nadir »

Nadir

No ladnie i wzielo w leb, doslownie jesli chodzi o mnie, wszystko. Ku*&^%! Kto pilnowal frontu i nie zobaczyl tego zalomu? Jak dorwe to mu tak nawrzucam...-szalalem z wscieklosci.A jakby to byla normalna misja?I ty i ja i Deus i Jack juz bysmy nie zyli... Szlag niech to trafi..-powoli ochlanialem. Jestem ciekaw jak sobie teraz poradza...Nox zostal tam w waszej ekipie ktos kto bedzie w stanie pokierowac tym calym bajzlem? Z mojej paczki zostal Zak, ma leb na karku i dobre pomysly ale boje sie ze nie wytrzyma presji...
Do reszty
No to widzimy sie ponownie panowie... Hmm no widze ze nie ze wszystkimi sie widze ponownie.. Z niektorymi sie widze pierwszy raz i chyba nie ostatni skoro tu jestescie? Jestem Nadir. A ta piekna panna obok mnie to Nox. A wy chlopaki skad was przywialo i co tu porabiacie?
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
Zaknafein
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 4464308
Kontakt:

Post autor: Zaknafein »

Gdy usłyszał strzał schował się za ścianą. Krzyknął:

Chowajcie się: !:

i korzystając z dezorientacji wywołanej akcją Feniksa, przykucnął i wystawił jedno smg(to trzymane w lewej ręce), aby było na poziomie takim, jakby stał na prostych nogach. Wychylił się(kucając) i oddał krótką serię z drugiego smg. Po serii schował się z powrotem za ścianę.
delur
Marynarz
Marynarz

Post autor: delur »

[Nemesis]
Padła w jeepie i poszukała jakichś broni. Gdyby znalazła coś, jak najszybciej ulatnia się z jeepa. Gdy nie uda jej się też wychodzi.
Obrazek
Obrazek
Delur słucha:
Obrazek
Obrazek
Alexiel
Marynarz
Marynarz

Post autor: Alexiel »

Kronos
Głos pisze:Bron snajperska to neizłe cacko.. tak...
Odpowiadam głosowi - Jestem tego samego zdania.
Zauważam kilka nowych postaci - Hejka. Jestem Kronos, a ten koleś obok to Ares. Wkońcu cos się zaczęło dziać. Widze, że dostajecie niezłego łupnia. He he. I dobrze, bo chce mieć szansę się wykazać, a jeśli wygracie to ją stracę.
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

Kloner

Stara się zorientować z kąd padł strzał
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Nyano
Mat
Mat
Numer GG: 3030068

Post autor: Nyano »

Deus
- Witam wśród przegranych. Ciekawe czy reszta da radę się zorganizować bez was... Wszak to wy macie niezłe pomysły co do taktyki. - rzekł Deus - Tak, Nadir. Uważam że miałeś mimo wszystko rację... Jak was załatwiła?
Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Numer GG: 2248735
Kontakt:

Post autor: Mr.Zeth »

Labirynt:

Zapadłą cisza, a miedzy korytarzami poniósł sie smeich Vesty. Znów zapadła cisza. Wszyscy wyszli zza ściany, by się rozglądnać. vestra zniknęła w korytarzu na prawo...

Nim wszyscy siezorganizowali znów dały sie słyszeć strzały. Potem znó śmeich i znow cisza. W głosnikach dało się słyszeć -Od tej pory używam tylko tego, co u was znajdę, bo nigdy tego nie skończymy!- Vesta najwyraźniej już zaczynała się nudzić... na pociechę zostaje, ze takich "ludzi" w Matrixie za wiele nie ma. Większosć ginie, nim zdoła dojsć do perfekcji.
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
Nadir
Kok
Kok

Nadir

Heh no ciezko powiedziec co sie stalo.. sobie szedlem a pozniej sie pojawilem tutaj.. gdzies w miedzy czasie turlala sie moja glowa w labiryncie i Nox tez oberwala... Ktos z awangardy zawalil sprawe- nie zauwazyl zalomu i weszlismy wlasciwie jak kaczki pod lufe... A tak poza tym to dzieki za uznanie-mowie z usmiechem.
Do Nox:
No to jeszcze troche sobie tu posiedzimy. Ciezko powiedziec ile ale bez sensu bedzie tak marnowac czas na gapieniu sie sciany. Moze sie czyms zajmiemy?
Do Kodera:
Dalo by rade dostawic tu jakis stolik pare soczkow i nie wiem... jakies karty albo rzutki? Bysmy sie troche rozerwalili kulturalnie heh...
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Arxel
Kok
Kok
Numer GG: 8564458

Post autor: Arxel »

Koder

- Eee... Nie wiem. Mogę spróbowac. I masz jakieś konkretne soczki na myśli? Staram się stworzyć coś do picia, automat do DDR i stół do kart.
OŻESZ TY W PYTĘ WRÓCIŁEM NA FORUM :D!
Famir
Marynarz
Marynarz

Post autor: Famir »

[Ares]

-Zbyt dużo osób odpadło by dało się tąpróbe zakończtć sukcesem... to czekanie mnie dobija
Radar
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: Radar »

Jack

Siedział i siedział.
"Odpocznę sobie."
Pomyślał i zamknął oczy. Oparł się o ścianę.
Nadir
Kok
Kok

Nadir

Nie skazuj ich na porazke poki tam sa. Mozliwe ze jedna osoba zostanie i wygra dla nas to zadanie. Niezbadane sa wyroki Jah. Jak to sie mowi gra trwa poki pilka w grze.-mowie do Aresa.
Koder no nie wiem jak inni ale ja to sie soczku bananowego napije. Wole nie ryzykowac z jakimis wyskokowymi trunkami nie wiadomo jak to sie potem wszystko bedzie toczyc.

delur
Marynarz
Marynarz

Post autor: delur »

[Nemesis]
Zdecydowanie wściekła wsiadła do jeepa, wzięła jakiś pistolet zawróciła i zaczęła na pełnej prędkości przeszukiwać kanały. Gdy spotka Vestę poprostu wyżywa się na niej :twisted:
Obrazek
Obrazek
Delur słucha:
Obrazek
Obrazek
Epyon
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 5438992
Kontakt:

Post autor: Epyon »

Epyon

Nagle mężczyźnie wpadł do głowy świetny pomysł.
-Słuchajcie - powiedział - Za pomocą noży z butów możemy sprawdzić korytarz przed nami, chyba że ktos ma lusterko. Potem wystarczy szybko wyskoczyć i otworzyć ogień, który zajmie cały korytarz. Kto jest za? Albo ma jakiś lepszy pomysł?
Obrazek
Alexiel
Marynarz
Marynarz

Post autor: Alexiel »

Kronos

- Hmm, a mógłbyś mi zrobic jakąś ciekawą książkę? Np. "Ojciec Goriot"? - zwróciłem sie do Kodera.
Zablokowany