Użytkownicy Forum

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
ODPOWIEDZ
dsadfga_atadf_a
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: dsadfga_atadf_a »

tio teraz jam :) Jestem dsadfga_atadf_a mam 16 lat nie cierpie chodzic do szkoly , chodze do technikum interesuje sie ... heh. nawet nie wiem czym dokladnie moje ulubione zespoly muzyczne to: dżem, alice in chains, type o negative i acid drinkers. heh.. wystarczy? prawdziwego imienia nie podam :P
Dante
Mat
Mat
Numer GG: 3604434
Kontakt:

Post autor: Dante »

Ok poda ktoś linki do stron z potrzebnymi mi łatkamido B&W ??
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Post autor: MAd Phantom »

Ja mieszkam sobie w największym (prwdopodobnie) mieście w Polsce, które nie ma swojego województwa, ale za to ma dosyć znany "kościółek" :wink:
Chodzę sobie do klasy I LO, o profilu: mat, fiz, inf, chem. Interesuję się RPG (ale odkrywcze :wink: ), różnorakim dziwnościami (także paranormalnymi), humorem i ciekaostkami z dziedzin naukowych (Asthner - pozdrawiam :wink: ), i wieloma innymi rzeczółkami jak np. oglądanie snookera w TV (mój ulubiony sport, jeśli chodzi o gapienie się w ekran). Więcej grzechów nie pamiętam, a imienia nie podam, bo zrobiłem to już na LD (trzeba było się zapisać :wink: )

Dante - wpisz w google "Black & White patch" - powinno znaleźć aż nad to stron. Pozatym nie jestem pewien ale gra chyba miała funkcję update gdzieś zaimplementowną
Asthner
Tawerniany Bard
Tawerniany Bard
Numer GG: 4825300

Post autor: Asthner »

Nie chce mi sie pisać po raz n-ty o sobie prawdę mówiąc... ;P Wystarczy mi moja mega schizofrenia przeszkadzająca w nauce w ILO. Ale ok.
Interesuję się rpg'ami i fantastyką na tyle mocno, że piszę opowiadania, książkę (czeka na lepsze czasy, w obecnych warunkach nie idzie nic sensownego dłużej pisać) oraz własny świat i prosty system. W wolnych chwilach pracuję nad różnymi zagadnieniami związanymi z matematyką. Z natury jestem romantykiem, mistykiem, trochę filozofem. Uwielbiam muzykę, w wielu jej odmianach.
Aha, słynna stałą się w klasie moja sentencja "gram i śpiewam na gitarze". ;P

MAd- podobał się? Bo myślę nad kolejny artykułem z serii, a nwet dwoma... :P
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.
Dante
Mat
Mat
Kontakt:

No pięknie wgrałem patch nie działa. chce znowu wgrać B&W i co ?? Nie chce się usunąć choć prubowałem !!!! Wgrać teraz nie mogei do formata nici z B%W :cry:
Darkelfft
Marynarz
Marynarz
Lokalizacja: z miejsca, gdzie mnie nogi zaniosły ( ostatnio trakt między Mantarem a Skulldust)
Kontakt:

Post autor: Darkelfft »

Dołączam się. Mam na imię ..., szesnaście lat będę miał w styczniu, w tym roku szkolnym kończę gimnazjum, Mam komputer, psa i siostrę :D .
Pałętam się tam i tu, zabijając rzezimieszków, cwaniaków, złodziei, oczyszczam arenę, pałętam się po lesie w nocy, bo jestem niezniszczalny Skrytobójca 10 poziomu :D...
Otchłań
Haer'dalis
Marynarz
Marynarz

Post autor: Haer'dalis »

Cos o sobie (osobie :P, ale ktorej??)? No coz. Imie i nazwisko do wiadomosci moderatora :D, zajecie? Student (dziwnej dziedziny :P) w kraju gdzie rzekomo wszystko jest na odwrot (to pojecie wzgledne - dla mnie Wy jestescie w kraju, gdzie wszystko jest na odwrot :D). Moje zaintersowania? Ano roznorakie. Tutaj na przyklad lubie opowiadac Dantemu bajeczki, o Obim :), a w zyciu codziennym zabawiam sie w profesje demonicznego MG :twisted:, czytajacego roznorakie knigi, choc z reguly jest to fantasy.
Z innych zainteresowan - troche z geologii (konkretniej o tektonike chodzi, ale tez o mineraly), meteorologii (blyskawice i tornada), paleontologii (istoty z mezozoiku), zjawiska paranormalne (przede wszystkim duchy). Cos pewnie by sie jeszcze znalazlo. Aha: jestem (jakby ktos tego jeszcze nie zauwazyl) wielbicielem kotow :D
Dante
Mat
Mat
Kontakt:

Jak by kto nie zauważył jestem miłośnikiem Smoków :P Odwaliło mi na ich punkcie po obejrzeniu filmu ostatni Smok taki smutny :cry: Popłakałem się...
Asthner
Tawerniany Bard
Tawerniany Bard

Dragonheart - Ostatni Smok? To ktoś pamięta jeszcze ten znakomity obraz? :) W sumie, widziałem go chyba jeszcze nim Hobbita przeczytałem... A może później... Ale po LotRze najlepszy film fantasy imo.
Masz dużeeeego plusa u mnie. ;)
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
Waltos
Mat
Mat
Numer GG: 6635964

Post autor: Waltos »

Ok, to ja cuś o sobie napiszę:
Mam na imię... (podpowiem, że moja ksywa jest podobna do imienia :P ), pochodze z miasta Paprykarza :P (Szczecina), mam 14 latek i chodze do II klasy GM 20 o profilu humanistycznym (z czego nawiasem mówiąc jestem dumny :D ). Interesuję się kompami, RPGami (od niedawna, może pół roku), hokejem na lodzie (jeśli zawieszą ligę NHL na rok, to się chyba powieszę), mo i oczywiście piła nożną. Jednak moją pasją... Obsesją... Jest mitologia skandynawska, po prostu mam świra na jej punkcie...
żyję
Asthner
Tawerniany Bard
Tawerniany Bard

Zapomniałem dopisać a'propos zainteresowań mada: też uwielbiam snooker'a. A co powiesz na curling? ;)
Dante
Mat
Mat
Kontakt:

Nie nie nie ja się normalnie jak nigdy w życiu na Ostatnim Smoku popłakałem się jak nie wiem co... Normalnie to sprawiło żem się stał zwolennikiem Smoków. Jak musieli zabić tego Smoka by jakiś ... w dupe księżólek przestał mącić... A jak ten kozak walczył z tym smokiem jak on miał na imie... Drakonis ?? Nie pamiętam to od konstelacji Smoka było buuuuu a ostatnio leciał film Tam gdzie żyją Smoki i go przegapiłem i też się popłakałem serio :cry:
Waltos
Mat
Mat
Numer GG: 6635964

Post autor: Waltos »

Ja niestety nie miałem okazji do płakania z filmów o tematyce ekstremalnej (czyli o mitologii skandynawskiej)... Do tej pory oglądałem tylko jeden taki film (więcej nie ma) - "Eryk - wiking_ czy jakoś tak. Była to marna komedia, aż żal było ją ogladać :(
żyję
Dante
Mat
Mat
Kontakt:

Oto część napisów z Ostatniego Smoka chlip chlip :cry:

00:38:41:...ale moje serce jest źródłem życia.
00:38:44:Aby zginął Einon, to i ja muszę umrzeć.
00:38:46:Einon nie żyje.
00:38:48:- Żyje!| - To nieważne.
00:38:51:Nie słyszysz?| Rebelianci zdobyli zamek.
00:38:54:Pokonaliśmy Einona.| Wygraliśmy.
00:38:57:Trzeba zgładzić Einona.
00:39:00:- Dlatego musisz zabić mnie.| - Nie.
00:39:04:Przysięgałeś, że będziesz mnie słuchał...
00:39:07:...i spełnisz każdy mój rozkaz.
00:39:10:Teraz musisz wypełnić swoje przyrzeczenie.
00:39:14:On tu idzie.| Chce cię powstrzymać.
00:39:17:Uderz zanim będzie za późno.
00:39:29:Jesteś ostatnim smokiem.
00:39:31:Mój czas minął.| Uderzaj!
00:39:36:Jesteś moim przyjacielem.
00:39:38:Więc zabij mnie jako przyjaciel.| Proszę.
00:39:43:- Nie mogę.| - No to cię zmuszę!
00:39:49:Walcz smokobójco!| Broń się!
00:40:05:Podnieś!
00:40:09:Jeden ruch i ona zginie!
00:41:50:I co teraz, Draco?
00:41:54:Co zrobimy...
00:41:57:...bez ciebie?
00:42:00:Kto nas powiedzie?
00:42:18:Spójrz na gwiazdy, Bowenie.
00:42:21:Na gwiazdy.
00:44:06:Gdy Draco złożył w ofierze swoje życie...
00:44:09:...Bowen i Kara zaprowadzili wśród ludu| sprawiedliwość i braterstwo.
00:44:13:Były to złote lata.
00:44:17:Opromieniało je nieziemskie światło.
00:44:20:A gdy przychodził trudniejszy okres...
00:44:23:...Gwiazda Smoka świeciła jeszcze jaśniej...
00:44:26:...abyśmy wiedzieli, gdzie wznosić wzrok.
Runiq
Bombardier
Bombardier

Post autor: Runiq »

Vircung: Grozisz mi?

Hej! Daaawno mnie tu nie było, oj dawno... Skrobnę coś o sobie.

Mam na imię (ściśle tajne). 14 wiosen na karku. Chodzę do Gimnazjum nr 1 w Lesznie i interesuję się... nie! Nie bananowymi nekromantami! Tym, co wszyscy tutaj: RPG!.
Khazar
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: Khazar »

Cóż, widzę że niechętnie mówicie o sobie (z pewnymi wyjątkami). Tak więc może zajmijmy się czymś innym: Skąd pochodzą wasze avatary? (wiem, że powino to być raczej w dziale o avatarach, ale avik to część użytkownika, a o użytkownikach ten temat jest, czyż nie?).
Obrazek
Dante
Mat
Mat
Kontakt:

Mój Smoczek pochodzi z mojej bogatej kolekcji Smoków 8)
ODPOWIEDZ