Użytkownicy Forum

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
Haer'dalis
Marynarz
Marynarz

Post autor: Haer'dalis »

Ciemno wszedzie, glucho wszedzie
Co to bedzie? Jmanik bedzie!

O! Ja tez sie w Dziady bawic umiem

P.S. Tego humoru to tez kurcze dojrzec nie potrafie. Cwaniak sie dobrze ukrywa, ale ja go jeszcze wytropie. A jak juz go dostane w swoje rece, bedzie zalowal, ze sie ukrywal.
Asthner
Tawerniany Bard
Tawerniany Bard
Numer GG: 4825300

Post autor: Asthner »

PS. Asthner - śledzę Cieeee...
Aż się odwróciłem z przerażenia i rozejrzałem po pokoju...

A BAZYLA nie przeorbię. Bo nie. ;P
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Post autor: MAd Phantom »

(Oto moja, ułożona teraz na poczekaniu, radosna twórczość)

Ciemno wszędzie, głucho wszędzie
prądu nie ma - i nie będzie!

Więc zbierzmy się bracia do kupy,
nich każdy weźmie gar zupy,
teraz złączmy nasze brzuchy
i wywołujmy duchy!

Wzywam Cię bestyjo szkaradna!
Na zbawienie bezradna!
O, przybądź potworze,
któremu nic nie pomoże!
Przybądź zmoro z piekła wygnana,
i posiedź tu z nami do rana!

Cóż to? Bies ten słucha?
czy to może burczenie brzucha?
Ależ jak to? cóż to za poczwara!?
Z ust jej bucha para!
Twarz niczym rzeżucha,
a dookoła ogień bucha!
Pysk ma jak krokodyl!
Toż to... jamodyl

PS. A może schował się pod którymś postem?

Waltos
Mat
Mat
Numer GG: 6635964

Post autor: Waltos »

Offtopicujecie chłopcy, dziewczęta i jamodyle :lol:
Ale że nie mam tu o czym pisać, to tez po-offtopicuję :P

Moc czai się wszędzie... Wielu ją szukało s najgroźniejszych miejscach... W głębokich jaskiniach... W paszczasz smoków... Na dnie najgłębszych mórz... W najgorętszym ogniu... Wielu mężnych i śmiałych rycerzy poleglo, by ją zdobyc, jednak im się nie udało... W końcu odnalesiono ją, jednak była w tak strasznym miejcu, że nikt nie odważył się po nią iść... Mijały wieki... Miejsce, w którym była moc obudowano ścianami, by ta moc nigdy nie uciekła, a jedyne wejście do niej naznaczono księżycem... Mijały wieki... Przez świat przetaczały się bitwy, wojny, dziejowe zawieruchy... A to miejsce stało nietknięte... Każdy żołdak bał się na nie podnieść miecz... Jednak ja byłem zmuszony pójść do niego i zdobyć tą moc... Zagonili mnie tam siłą... To było najgorsze przeżycie w moim życiu... Jednak ją zdobyłem... ZDOBYŁEM MOC!!! I wydostałem się z pomieszczenia!!! Gloria!!! Wydostałem się z... MOJEGO KIBLA!!! :lol: :lol: :lol:

Teraz mi mówcie Waltos z Mocą 8)
żyję
Dante
Mat
Mat
Numer GG: 3604434
Kontakt:

Post autor: Dante »

Szczery temat tylko jedna sprawa. Mianowicie mówisz runiqu że pisze tylko na sesjach a jednocześnie że wszędzie się wpier... znaczy wchodze :D Normalnie wspaniała nagroda tylko przesyłu nie ma :( a w życiu tyle nie wygrałem :twisted:
dsadfga_atadf_a
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: dsadfga_atadf_a »

Dante -- czy twoj nick pochodzi z gry Devil May Cry ? a jak z innymi ksywami skad sie wziely?
Dante
Mat
Mat
Kontakt:

dsadfga_atadf_a pisze:Dante -- czy twoj nick pochodzi z gry Devil May Cry ? a jak
Tadam nagroda dla jedynego człowieka który odgadł skąd mam ksywe Devil May Cry Rules !!!
dsadfga_atadf_a
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: dsadfga_atadf_a »

ha! :D wiem wiem.. Wczoraj przeszedlem 1 :D zajelo mi to okolo 7h :) gra wymiata to prawda;)
Dante
Mat
Mat
Kontakt:

Haer'dalis pisze:Cwaniak sie dobrze ukrywa, ale ja go jeszcze wytropie. A jak juz go dostane w swoje rece, bedzie zalowal, ze sie ukrywal.
Masz na myśli cwaniaka z forum ?? Tego z sesji henia ?
Khazar
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: Khazar »

Dobra, konia z rzędem temu, kto zgadnie, skąd moja xywa pochodzi (podpowiedź: to ma coś wspólnego z Black & White)
Obrazek
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Khazar - druga wyspa, lubiący żółwie, nieco lalusiowaty, sojusznik gracza, zniszczony przez Nemesisa (lub - jak było u mnie - przez samego gracza). Wiec gdzie ten koń? :wink:

A moja xywa w pierwszej formie postała już z 6-7 lat temu - od tego czasu ewoluowała, aż do obecnej postaci. Acha - jeśli chodzi o jej tłumaczenie to najbardziej preferowane jest "Obłąkana Zjawa" chociaż inne też są OK.
Khazar
Mat
Mat
Kontakt:

Ok, prawie zgadłeś. Khazar był zniszczony przez Lethysa, sojusznika Nemesisa. A koń jest już w drodze. Listonosz niedługo ci go przywiezie do domu.
Obrazek
Dante
Mat
Mat
Kontakt:

Jeśli jesteśmy przy temacie kupiłem B&W I co ?? Rozwaliło mi kompa bo wgrałem go na windows xp.
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Khazar, mylisz się - Nemesis otworzył portal i osobiście zniszczył Khazara, a Lethys tylko wysłał sewgo (s)chowańca by ten zabrał pierwiastek.

OK - postawię go sobie w ogródku.

Dante - spróbuj ściągnąc najnowsze patche i łatki do gry i do windy, możliwe, że pomoże - a warto bo gierka jest całkiem fajna

A wracając do tematu to mam małą proozycję: niech każdy z użytkowników forum napisze coś o sobie (ale nie isać mi tu teraz: "Coś o sobie" :wink: ). hmm, co wy na to? Poomogłoby to chyba jeszcze bardziej ścieśnić więzy rodzinne :wink: , które nas łączą
Dante
Mat
Mat
Kontakt:

Hehehe tylko szkoda że 80% internautów to mordercy zbereźni starcy itp. PS: dzięki za rade poszukam i może pogram se w kącu w boga :D
Khazar
Mat
Mat
Kontakt:

Ok, to ja będę pierwszy:

Mieszkam pod Warszawą. Chodzę do gimnazjum (ale już niedługo pójdę do liceum :D). Za kilka miesięcy skończę 16 latek. Lubię kompy, gierki na niego, interesuję się paranauką i różnymi niezwykłościami w guście Strefy 51 w AM. I mam jeszcze przyjaciela-fanatyka z okresu wypraw krzyżowych: Rajah'ę.
Obrazek
Dante
Mat
Mat
Kontakt:

Dobra mieszkam w Takiej wsi Trójmiasto pod wieś Gdynia. Chodziłem do Gimnazjum ale trafiłm do klasy dzieci z ulicy. Nie miałem możliwości zmiany szkoły więc teraz jestem na indywidualnym i moge ciągle być przy kąpie :D za pare miechów będe mieć 15 lat. Devila poznałem w zakamarkach mej mrocznejduszy to tyle.
ODPOWIEDZ