Tawerna jest świetna, ale ja np. chciałbym coś o D&D, a w historii tawerny ukazało się niewiele tekstów do tegoż. Ogólnie zajefajnie jest ;P

Milo slyszecCarchmage pisze:Heh, Tawerna pnie się w górę... A pamiętam pierwszy numer. Te płatki wirtualnego sniegu i zegar z którego nic nie można odczytać. Obysmy kiedyś wsominali w ten sposób numer 68, przy okazji 136 numeru...

Muszę na samym początku uścisnąć dłoń i pogratulować skołowania takiego zinu.  Co prawda nie wychowałem się na TRPG, ale wychowała część kumpli więc (co najmniej jednego) naprawdę dzięki. Czy na studiach jest czas na gry w RPG? Jak tak to czemu by nie zrobić redakcyjny Came Back i pisać do TRPG?
 Muszę na samym początku uścisnąć dłoń i pogratulować skołowania takiego zinu.  Co prawda nie wychowałem się na TRPG, ale wychowała część kumpli więc (co najmniej jednego) naprawdę dzięki. Czy na studiach jest czas na gry w RPG? Jak tak to czemu by nie zrobić redakcyjny Came Back i pisać do TRPG?  

].
].  Jest taki temat, warty poruszenia. Ale temat niech bedzie niespodzianka. Musze pogadac z red.naczem. TRPG i przy okazji zadzwonie do red.nacza. CD-A z zapytaniem, czy by tego arta nie wsadzil gdzies na strone w CDA.
 Jest taki temat, warty poruszenia. Ale temat niech bedzie niespodzianka. Musze pogadac z red.naczem. TRPG i przy okazji zadzwonie do red.nacza. CD-A z zapytaniem, czy by tego arta nie wsadzil gdzies na strone w CDA.