Użytkownicy Forum
-
- Marynarz
-
- Tawerniany Bard
- Numer GG: 4825300
Aż się odwróciłem z przerażenia i rozejrzałem po pokoju...PS. Asthner - śledzę Cieeee...
A BAZYLA nie przeorbię. Bo nie. ;P
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.
There is something to be learnt about irony here.
-
- Arcymod Tawerniany
(Oto moja, ułożona teraz na poczekaniu, radosna twórczość)
Ciemno wszędzie, głucho wszędzie
prądu nie ma - i nie będzie!
Więc zbierzmy się bracia do kupy,
nich każdy weźmie gar zupy,
teraz złączmy nasze brzuchy
i wywołujmy duchy!
Wzywam Cię bestyjo szkaradna!
Na zbawienie bezradna!
O, przybądź potworze,
któremu nic nie pomoże!
Przybądź zmoro z piekła wygnana,
i posiedź tu z nami do rana!
Cóż to? Bies ten słucha?
czy to może burczenie brzucha?
Ależ jak to? cóż to za poczwara!?
Z ust jej bucha para!
Twarz niczym rzeżucha,
a dookoła ogień bucha!
Pysk ma jak krokodyl!
Toż to... jamodyl
PS. A może schował się pod którymś postem?
Ciemno wszędzie, głucho wszędzie
prądu nie ma - i nie będzie!
Więc zbierzmy się bracia do kupy,
nich każdy weźmie gar zupy,
teraz złączmy nasze brzuchy
i wywołujmy duchy!
Wzywam Cię bestyjo szkaradna!
Na zbawienie bezradna!
O, przybądź potworze,
któremu nic nie pomoże!
Przybądź zmoro z piekła wygnana,
i posiedź tu z nami do rana!
Cóż to? Bies ten słucha?
czy to może burczenie brzucha?
Ależ jak to? cóż to za poczwara!?
Z ust jej bucha para!
Twarz niczym rzeżucha,
a dookoła ogień bucha!
Pysk ma jak krokodyl!
Toż to... jamodyl
PS. A może schował się pod którymś postem?
-
- Mat
- Numer GG: 6635964
Offtopicujecie chłopcy, dziewczęta i jamodyle
Ale że nie mam tu o czym pisać, to tez po-offtopicuję
Moc czai się wszędzie... Wielu ją szukało s najgroźniejszych miejscach... W głębokich jaskiniach... W paszczasz smoków... Na dnie najgłębszych mórz... W najgorętszym ogniu... Wielu mężnych i śmiałych rycerzy poleglo, by ją zdobyc, jednak im się nie udało... W końcu odnalesiono ją, jednak była w tak strasznym miejcu, że nikt nie odważył się po nią iść... Mijały wieki... Miejsce, w którym była moc obudowano ścianami, by ta moc nigdy nie uciekła, a jedyne wejście do niej naznaczono księżycem... Mijały wieki... Przez świat przetaczały się bitwy, wojny, dziejowe zawieruchy... A to miejsce stało nietknięte... Każdy żołdak bał się na nie podnieść miecz... Jednak ja byłem zmuszony pójść do niego i zdobyć tą moc... Zagonili mnie tam siłą... To było najgorsze przeżycie w moim życiu... Jednak ją zdobyłem... ZDOBYŁEM MOC!!! I wydostałem się z pomieszczenia!!! Gloria!!! Wydostałem się z... MOJEGO KIBLA!!!
Teraz mi mówcie Waltos z Mocą
Ale że nie mam tu o czym pisać, to tez po-offtopicuję
Moc czai się wszędzie... Wielu ją szukało s najgroźniejszych miejscach... W głębokich jaskiniach... W paszczasz smoków... Na dnie najgłębszych mórz... W najgorętszym ogniu... Wielu mężnych i śmiałych rycerzy poleglo, by ją zdobyc, jednak im się nie udało... W końcu odnalesiono ją, jednak była w tak strasznym miejcu, że nikt nie odważył się po nią iść... Mijały wieki... Miejsce, w którym była moc obudowano ścianami, by ta moc nigdy nie uciekła, a jedyne wejście do niej naznaczono księżycem... Mijały wieki... Przez świat przetaczały się bitwy, wojny, dziejowe zawieruchy... A to miejsce stało nietknięte... Każdy żołdak bał się na nie podnieść miecz... Jednak ja byłem zmuszony pójść do niego i zdobyć tą moc... Zagonili mnie tam siłą... To było najgorsze przeżycie w moim życiu... Jednak ją zdobyłem... ZDOBYŁEM MOC!!! I wydostałem się z pomieszczenia!!! Gloria!!! Wydostałem się z... MOJEGO KIBLA!!!
Teraz mi mówcie Waltos z Mocą
żyję
-
- Mat
- Numer GG: 3604434
- Kontakt:
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Arcymod Tawerniany
Khazar - druga wyspa, lubiący żółwie, nieco lalusiowaty, sojusznik gracza, zniszczony przez Nemesisa (lub - jak było u mnie - przez samego gracza). Wiec gdzie ten koń?
A moja xywa w pierwszej formie postała już z 6-7 lat temu - od tego czasu ewoluowała, aż do obecnej postaci. Acha - jeśli chodzi o jej tłumaczenie to najbardziej preferowane jest "Obłąkana Zjawa" chociaż inne też są OK.
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Arcymod Tawerniany
Khazar, mylisz się - Nemesis otworzył portal i osobiście zniszczył Khazara, a Lethys tylko wysłał sewgo (s)chowańca by ten zabrał pierwiastek.
OK - postawię go sobie w ogródku.
Dante - spróbuj ściągnąc najnowsze patche i łatki do gry i do windy, możliwe, że pomoże - a warto bo gierka jest całkiem fajna
A wracając do tematu to mam małą proozycję: niech każdy z użytkowników forum napisze coś o sobie (ale nie isać mi tu teraz: "Coś o sobie" ). hmm, co wy na to? Poomogłoby to chyba jeszcze bardziej ścieśnić więzy rodzinne , które nas łączą
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Mat
- Kontakt:
Ok, to ja będę pierwszy:
Mieszkam pod Warszawą. Chodzę do gimnazjum (ale już niedługo pójdę do liceum ). Za kilka miesięcy skończę 16 latek. Lubię kompy, gierki na niego, interesuję się paranauką i różnymi niezwykłościami w guście Strefy 51 w AM. I mam jeszcze przyjaciela-fanatyka z okresu wypraw krzyżowych: Rajah'ę.
Mieszkam pod Warszawą. Chodzę do gimnazjum (ale już niedługo pójdę do liceum ). Za kilka miesięcy skończę 16 latek. Lubię kompy, gierki na niego, interesuję się paranauką i różnymi niezwykłościami w guście Strefy 51 w AM. I mam jeszcze przyjaciela-fanatyka z okresu wypraw krzyżowych: Rajah'ę.
-
- Mat
- Kontakt:
Dobra mieszkam w Takiej wsi Trójmiasto pod wieś Gdynia. Chodziłem do Gimnazjum ale trafiłm do klasy dzieci z ulicy. Nie miałem możliwości zmiany szkoły więc teraz jestem na indywidualnym i moge ciągle być przy kąpie za pare miechów będe mieć 15 lat. Devila poznałem w zakamarkach mej mrocznejduszy to tyle.